- Шведов В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 160
Стіл не відповідає трошки інструкції.
Замість цілої деталі, йде три. Не було довгих саморізів, довелось брати свої. Коли вони були в інструкції. Зате були якісь короткі. Призначення якого ми зрозуміли потім. Хоча їх не було в інструкції
Стільниця з дсп не дуже й товста, для таких розмірів.- Достоинства:
- Тримається і добре. Є викрутка і шестиграники. Відповідає картинці
- Недостатки:
- Замість цілої деталі, йде три. Не було довгих саморізів, довелось брати свої.
Зате купа зайвих
Представник постачальникаДоброго дня. На жаль, виробник залишає за собою право вносити зміни у характеристики товару без попередження.
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 160
Стол на вид симпатичный, хорошо работает механизм поднятия вверх/низ.
На этом все.
Стол не много шатается при работе, почему то решили что столешницу по середине закреплять не нужно:)
К покупке рекомендовать не буду, можно чуть дешевле взять Hator, будет по качественнее хоть и меньше, этот брал потому что он большой - длина 160см.- Достоинства:
- Аля карбон покрытие, механизм классно работает.
- Недостатки:
- Хрупкий чутка, шатается при работе.
Дорогой - я считаю он должен стоить 200$ не больше.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 160
стільниця не співпадала по отворам з ніжками, для саморізів це все рівно, але таке собі
саме збирання відрізняється від того що в інструкції, відео в інтернетах взагалі про якісь інші столи, скіки їх ревізій один китаєць знає, тому теж якось було не по собі як збираєш
немає килимка для мишки
на максимальній висоті втрачає в стійкості
сам стіл дуже маркий, але вигляда гарно
регулятор висоти без можливості запам'ятовування, таке відчуття що він з іншого столу бо не співпадає кріплення по отворам- Достоинства:
- ціна, вигляда приємно, хоч і маркий дуже
- Недостатки:
- стільниця не співпадала з отворами, немає килимка для миші, регулятор висоти трохи інший, без функциї запам'ятовування
- Дмитро
Це просто якийсь треш, із-за того що прислали не ті ніжки місяць, ні МІСЯЦЬ!!!!! з'ясовували ті ніжки чи не ті, після цього домовились що я поверну неправильні і мені вишлють корректні, добре, але після того як я приніс ніжки на центр саме РОЗЕТКИ! і його прийняли мені сказали що треба ще 2 неділлі чекати щоб хтось вбився об той коробок і його нарешті ЩЕ РАЗ перевірили і... 2 неділлі пройшло, це ж дуже складно за 2 неділлі перевірити комплектацію ніжок, хто б ще таке зміг? я думаю точно ніхто і все, тиша...
я дуже не рекомендую зв'язуватись з розеткою, зарікаюсь купляти щось в цьому недомагазині, бо це повний треш, кожен раз, то проблеми з сроками доставки, статуси мінять в замовленнях нездатні, кожен раз якісь проблеми
- НікітаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 160
Все хорошо, ножки не сходятся правда с поверхностью по дыркам, закрутить все болты не получилось, пришлось отгибать металлическую поверхность чтобы это сделать
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 160
стіл крутий, прийшов швидко,
замість сітки для проводів в мого столу кусок пластику, у формі ковша
на 1 з деталей подряпина досить замітна
матеріал рухомої системи на вигляд надійний, подивимось як буде далі
матеріал столу(мдф) дуже сильно пачкається, але то у всіх столів так, тому це норм.
для кого критично, столешниця складається з 2х частин, але на це можна не звертати уваги, воно прикручується до металевої конструкції надійно.
коврик для миші досить тонкий, наприклад від HiperX у 2 раза товший коврик і він лежить на столі рівно, а коврик від столу йде волнами- Достоинства:
- ціна, якість більшості матеріалів, тихо працює
- Недостатки:
- була деталь з подряпиною,
- Ярослав І***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 160
Чому фото товару не відповіда дійсності ? От дуже весело, та не першій і не 10 раз навіть. А як на тих кто у вас продає так там до блокування доходе.
- Достоинства:
- Скоріш за все ціна.
- Недостатки:
- Розетка та виробник які не можуть надати та перевірити фото товару.
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо, що звернули нашу увагу на цю ситуацію. Виробник підтвердив, що буде здійснено заміну столу на правильну модель, яка відповідає фото. Будь ласка, поверніть цей товар.
- Дмитрий К***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 160
Почему не написано, что столешницу скручивают из двух частей?
- Недостатки:
- Столешница - два куска