Отзывы покупателей о Ноутбук для роботи та навчання Intel CPU/15.6FHD/4Gb/128Gb/українська клавіатура/Windows10Pro українська/графітовий
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: RETAILPRO. Цвет: Серый. Объем установленной оперативной памяти: 8 ГБ. Объём SSD: 128 ГБ
Ціна і якість-найкраще поєднання! Не потрібно переплачувати, якщо купуєте для роботи, або навчання!
- Достоинства:
- Майже без рамковий яскравий дисплей..якості 4к! Дуже сподобався! Купував для роботи. Швидка зарядка без перегрівання! Рекомендую!
- Недостатки:
- Не виявив
- Микита Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: RETAILPRO. Цвет: Серый. Объем установленной оперативной памяти: 8 ГБ. Объём SSD: 128 ГБ
Отримав ноутбук. Прийшов швидко. Товар вiдповiдає заявленим характеристикам. Рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна та встановлена ОС
- Недостатки:
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: RETAILPRO. Цвет: Графитовый. Объем установленной оперативной памяти: 4 ГБ. Объём SSD: 128 ГБ
Якісний товар, за нормальну ціну. Все вже підключено,головне віндос10, включив і можна користуватись. Зручна клавіатура та зарядка, легкий, приємного кольору.
- Достоинства:
- Все включено, за нормальну ціну
- Недостатки:
- Поки що все влаштовує
- Вадим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: RETAILPRO. Цвет: Графитовый. Объем установленной оперативной памяти: 4 ГБ. Объём SSD: 128 ГБ
Доставили вчасно, все працює ... Тонкий корпус, матовий екран, підсвічування клавіатури, встановлений Bluetooth додають зручності в використанні ноутбуком ... Покупкою задоволений, сподіваюсь що працюватиме надійно ...
- Достоинства:
- Матовий екран, підсвічування клавіатури, встановлений Bluetooth і звісно ціна ...
- Недостатки:
- Ще не знайшов
- Продавец RETAILPRO
Дякуємо за вибір нашої продукції - нові ноутбуки за доступною ціною, українська клавіатура, ліцензійний Windows!