Отзывы покупателей о Умное кольцо Oura Ring 4 Rose Gold (Size 10)

• Віталій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STEPPIN. Размер: 8. Цвет: Золотой

Дуже сподобалось

• Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STEPPIN. Размер: 9. Цвет: Серый

Якщо орієнтуватися по цій таблиці то в мене було 9 та підтримка магазина теж орієнтувала на цей розмір , але отримавши набір для визначення розміру було зрозуміло що 9 буде завелике , тому обрала 8 .

• Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STEPPIN. Размер: 9. Цвет: Серый

Офігенна штука ! Але розмір треба підбирати ретельно , в мене маленькі пальці, не було можливості приміряти набір , але обирала між 9 та 8 розміром , обрали 8 в не пошкодувала . Бо 9 був би завеликим якщо орієнтуватись на мм кільця . Дякую підтримка у магазині дуже гарна .

• Анатолій Б***

8-й це який розмір ?

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: STEPPIN. Размер: 8. Цвет: Серый

Замовляла тут, так як ціна тут була найкраща. Доставку довелося почекати декілька днів, але некритично.

Сам пристрій дуже класний - дає багато корисних даних про сон, відновлення та стан організму. Тому замість того, щоб вставати зранку, я залипаю в додатку)).. Також збирає більш глибоку аналітику, результати якої видасть десь через два тижні-місяць.

Варто врахувати, що Oura ring офіційно не представлений і не сертифікований в Україні, тому додаток доступний лише іноземними мовами (я користуюсь англійською, мені ок). Української, чи мови агресора, там немає.

Ще маленька порада - для комфорту краще обирати перстень на середній палець(але звичайно дивіться самі) і не боятися, якщо він сидить трохи вільно (але при тому не злітає) бо вночі пальці набрякають. Я купляла size kit. Але думаю, якщо є можливість поміряти у якомусь магазині, то цього достатньо.

Також враховуйте, що додаток має платну підписку.

Достоинства:
    Якісний, точний, інформативний
    Недостатки:
    Додаток має платну підписку
  • Тетяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STEPPIN. Размер: 5. Цвет: Серый

Я чесно не очікувала, що мені ТАК зайде кільце.
    Сон трекає дуже детально, пульс/відновлення/стрес – все видно в додатку, і потім воно пояснює чому ти сьогодні як варена

Продавцю окреме дякую

Підказали з розміром (я взяла сайз кіт і це прям must), допомогли підключити/активувати, швидко відповідали. Дуже приємний сервіс.

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: STEPPIN. Размер: 5. Цвет: Серый

Найкраща ціна, яку я знайшла по Україні + доставили швидше, ніж я думала, приємно здивували.

Саме кільце супер.

Я взяла в основному за сон і відновлення. Тепер прям бачу, як на мене впливає пізня кава/стрес/недосип. Ношу не знімаючи, не заважає.

• Микола І***

Заказывал в подарок.
    Переживал чтобы приехал во время и не приехала копия.

Приехало реально раньше, чем в срок указывали, упаковка топ, всё целое.
    Оказалось правда оригинал, к приложению привязалось сразу.
    Отдельный респект магазину. Связались в тг, помогли по активации, отвечали очень быстро.

Подарок зашел на 100%, дама в восторге. Спасибо, буду рекомендовать.