Отзывы покупателей о Емкость для масла и уксуса кухонный дозатор с силиконовой кисточкой стеклянный дозатор для масла уксуса соусов прозрачный 250 мл Kayfovo SPbr-1

• Антон С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Дуже зручний резервуар, дякую! Для блюд це топ!

• Ярослав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Використовую для змащування курки та овочів для гриля. Чудовий пензлик і баночка. Дякую!

• Борис К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Дуже крута Ємність для олії . Дякую за швидку доставку!

• Вероніка С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Зручний пензлик , силіконовий, не вбирає запахи, легко миється. Дякую !

• Артем Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Силіконовий, не вбирає запахи, легко миється, не втрачає ворсинок, витримує високі температури. Дякую!

• Ярослав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Зручний дозатор з пензликом. Скло, 250 мл. Силікон не линяє, не вбирає запахи. Рекомендую!

• В'ячеслав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Тепер процес приготування став набагато приємнішим і естетичнішим. Пензлик завжди під рукою, олія не капає, все чисто й акуратно.

• Тимур К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Дозатор + пензлик в одному – геніально! Це найзручніше, що я бачив!

• Анна Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Стильний дизайн , гарно виглядає на кухні, можна поставити на стіл

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Дуже задоволений покупкою! Тепер олія та оцет завжди під рукою, а пензлик допомагає готувати швидше і зручніше.

• Андрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Прикольна ємність, виглядає гарно, якість чудова, олія не тече, кришка закривається щільно

• Кирило Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Хороша якість, зручно використовувати!

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Хороший якісний дозатор, не тече

• Денис Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Універсальна річ на кухню, якість крута. Мені подобається. Дякую!