Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Сетевое зарядное устройство Hoco C70A USB QC черное

Оценка пользователей 4.33/5
  • Роман Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: X-mart. Цвет: Black

Дуже зручне для тих кому важливо саме боковий вихід. Реально підтримується швидка зарядка (видає заявлені 18Вт, перевірено спеціальним тестером). Не нагрівається, не свистить. Якісна річ.

Достоинства:
    Компактне, боковий вихід
  • Вячеслав З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: X-mart. Цвет: Black

Замовляв відразу 2 шт. Один з них пропрацював на один день більше гарантійного терміну - пʼятнадцять днів. Враховуючи, що замовляв 11.08.2024, а отримав 13.08.2024 - навіть ще менше

Достоинства:
    Компактний, бокове підʼєднання
    Недостатки:
    Проробив недовго
  • Євген С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Пристрій чудовий, приємна ціна, але у мене в комплекті не було кабеля, про який писали у відгуках. Судячи з упаковки, він дійсно мав би бути там. Шкода, я на нього розраховував.

Достоинства:
    Приємний дизайн, добре заряджає, ціна
    Недостатки:
    Здається, що комплект не повний
    • Продавец  TutTehno

Дякуємо за відгук. Раді, що Вам сподобалось)

• Роман Я***

Фіолетова коробка - без кабеля, зелена - з кабелем. Різна комплектація, різна ціна.

• Денис П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Заказывал сразу два штуки.Сегодня получил свой заказ и уже протестировал.Покупкой остался доволен,отличная ценовая политика этого зарядного устройства,функция быстрой зарядки работает и с ним вместе идёт неплохой кабель Type-C и внешне смотрится зачётно,вообщем рекомендую к покупке этот товар.Продавцу большое спасибо за сервис и за отличный товар.

Достоинства:
    Внешний вид,цена и качество адаптера функция быстрой зарядки и неплохой кабель Type-C в комплекте,вообщем отличная зарядка.
    Недостатки:
    Нет и я думаю не будет.
    • Продавец  TutTehno

Доброго дня! Дякуємо за відгук!

• максим ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 5FOX. Выходной разъем: USB. Цвет: Black

Все працює, швидка зарядка працює

• Продавец  5FOX

Дякуємо Вам за відгук!

• Сергій І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 5FOX. Выходной разъем: USB. Цвет: Black

Про продавця. Ніяких зауважень немає, лише позитивні враження. Продавець працює швидко та якісно. Дуже зручно, що замовлення отримати можливо з точок видачі "Rozetka".
    Про пристрій. Якісна та функціональна зарядка. Якісна та стабільна QC3.0 та QC2.0. Не помітив нагрівання при роботі, якісний пластик, зручне бокове розташування USB порту.

Достоинства:
    Якість та функціонал.
    Недостатки:
    Єдиний недолік то ціна.
    • Продавец  5FOX

Дякуємо Вам за відгук!