- Віра С***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point. Цвет: Белый
Працює добре)
Дуже простий в користуванні)
Все сподобалось)- Продавец Join Point
Добрий день! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Бажаємо приємного користування! З повагою команда JOIN POINT
- Вікторія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Белый
Стилус відповідає опису. Недоліків немає. Дякую
- Дар'я Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Черный
Все спочатку працювало, навіть більше пір року. Але буквально вчора перестав працювати. Я заряджала, він раз включився та потім виключався, після цього більше не вмикався. Я б поставила 2 зірки, але за те що він був класним, та доволі довго працював 3
Купувати не раджу- Недостатки:
- Перестав працювати через приблизно пів року
- Вікторія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Белый
Все чудово
- Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KuboRub. Цвет: Белый
Чудовий стілус! Для мого давнього айпада підійшов наче давно зниклий родич
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Настя П***Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Черный
Сьогодні привезли,дуже чудовий!
- Продавец Voice Recorder
Дякуємо, Настю, за приємний відгук!
Раді, що стилус Вам сподобався з перших хвилин користування. Бажаємо приємної та зручної роботи — хай надихає на нові ідеї та творчість!
З повагою,
команда магазину Voice Recorder.
- Лариса К***Отзыв от покупателя. Продавец: Airway-noun. Цвет: Белый
Не понравился товар, на айфоне рисовал дерганой линеей, линия с помощью пальца рисуется нормально, с помощью этого стилуса линия дерганая как будто рука в каждой точке треслась( через месяц потерялся наконечник , который постоянно отпадал( не вернула товар только потому что через неделю увидела что есть царапины, причем он у меня дома лежал. Вывод такое качество товара((( не удачный выбор
- Достоинства:
- Не увидела
- Недостатки:
- По мне так не стоит покупать
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: KuboRub. Цвет: Белый
Перед використання екран був чистий без сміття. Чомусь від пальця з ним нічого не відбувалось ( хоча активно по ньому водили) . Як тільки взяв до рук ваш стилус - одразу з'явилися пошкодження.
Тож будь ласка якщо вже продаєте такий " товар" то вказуйте це великим текстом : " ПСУЕ ЕКРАН БЕЗ ЗАХИСНОЇ ПЛІВКИ".
На цьому мабуть все.- Достоинства:
- Псуе екран
- Недостатки:
- Псуе екран
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: KuboRub. Цвет: Белый
Доповню свій попередній коментар додавши фото щоб не бути голословним. Чесно кажучи це жах - стилус царапає екран.
В моєму випадку абсолютно новий планшет піксус вінг ( придбаний 15 січня 2025 ) був " згвалтований" цим стилусом. Планшет був без дефектів до моменту використання цього стилуса .
По стилусу - працює . Спочатку по екрану веде плавно, але як тільки міняється напрямок ( допустім малюємо коло в sketchbook) починає псувати екран- саме ця царапина на фото. І скажу що на фото найбільша царапина, а є ще й менші - бо спочатку робив штриховку легко ледь торкаючись ведучи по екрану - і тому вчасно не помітив і не відчув що творить з моїм планшетом цей " девайс" .
Суцільне розчарування і зіпсований " товарний вид" свого майна.- Достоинства:
- Переваг не може бути бо псує ваше майно
- Недостатки:
- Сам наконечник стилуса.
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: KuboRub. Цвет: Белый
Стилус працює але є одне але- царапає екран ( і це видно коли дивишся під певним кутом і світло падає на екран) . Тому використовувати виключно з захисним склом ( з ним також працює)
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Без захисного скла ваш екран буде в подряпинах
- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: KuboRub. Цвет: Белый
- Недостатки:
- Дуже швидко розряджається
- Дар'я Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Черный
Тільки-що забрали з почти, статус класний та добре працює
Через тиждень або місяць побачимо що з ним буде далі,- Достоинства:
- Крутий стілус
Дар'є, доброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук і перші враження про стилус! Ми раді, що він Вам сподобався. Сподіваємося, що й надалі він буде Вас радувати своєю якістю та роботою.
Якщо у Вас виникнуть будь-які питання або потреба в консультації — звертайтеся, ми завжди раді допомогти!
- Євгеній К***Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Черный
Доброго дня! Стілус класний працює норм. Дякую!!!
- Продавец Voice Recorder
Доброго дня, Євгенію! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що Ви задоволені стилусом і що він добре виконує свої функції. Нехай він стане надійним помічником у письмі та малюванні. Дякуємо за довіру!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Белый
Отличный стилус
- Достоинства:
- Недостатки:
- Доставка
- Продавец Voice Recorder
Олено, дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що Ви задоволені якістю та ціною нашого активного ємнісного стилуса. Він дійсно чудово підходить як для малювання, так і для роботи на різних пристроях.
Дякуємо за Вашу довіру і будемо раді бачити Вас знову!
- Зоя Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Белый
Зламався, не проробивши й року
- Достоинства:
- Працював нормально
- Недостатки:
- Швидко зламався
- Продавец Voice Recorder
Зоє, дякуємо за Ваш відгук! Нам шкода, що стилус вийшов з ладу, і було б корисно дізнатися більше про причину поломки. Можливо, проблема виникла через зношений наконечник, що може трапитися, якщо стилус використовувався на пошкодженому або подряпаному екрані. Якщо поломка сталася в межах гарантійного терміну, ми можемо запропонувати ремонт або заміну. Будь ласка, зв'яжіться з нами через Viber за номером, вказаним у комплекті, для вирішення питання.
Дякуємо за розуміння і будемо раді допомогти!
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Join Point. Цвет: Белый
Звичайний стилус. Працює на усіх телефонах, які спробував: від Redmi 4 до Redmi 12. Зручніше, ніж стилуси за півтора-два долари, але не набагато. І дешевші працюють без аккумулятора а цей - ні )
- Достоинства:
- Зручно
- Недостатки:
- Енергозалежнісь
- Продавец Join Point
Доброго дня, Олександр! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою, будемо раді новим замовленням! З повагою команда JOIN POINT.
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Черный
Стилус отлично работает,соответствует описанию,долго держит зарядку,для начинающих рисовать очень подходит
- Продавец Voice Recorder
Дякуємо Наталья за відгук! Бажаємо приємного користування )
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Черный
Не зовсім те, що хотів (бо погано ознайомився з характеристиками й описом), але працює добре і своїх грошей вартує. Відправили швидко, упаковано добре. Любʼязний продавець. Візьму у нього шось більш якісне та функціональне. Рекомендовано, однозначно
- Достоинства:
- Простий й універсальний.
- Недостатки:
- Мало функціональний. Металічний наконечник, дуже неприємно цокотить по екрану.
- Продавец Voice Recorder
Дякуємо Євгеній за відгук! Бажаємо приємного користування )
- ИннаОтзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Белый
Доброго дня. Дуже класний. Дякую
- Продавец Voice Recorder
Дякуємо Інна за відгук! Бажаємо приємного користування )
- Катерина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Белый
Запал стержень.Прошло 2 месяца использования и вот такой результат(((. Пробовали достать самостоятельно, но безрезультатно. Дочка очень расстроилась. Использовался аккуратно, не понимаем в чем причина. Не рекомендую.
- Продавец Voice Recorder
Доброго дня Катерина Вікторівна! Негарно з Вашого боку залишати неправдивий відгук! Стилусом Ви вже користуєтеся більше 4-х місяців та за цей час жодного звернення ми не отримували! На фото помітно механічне пошкодження а не електричне тобто стилус скоріш за все отримав падіння з певної висоти кінчиком об тверду поверхню! (природнім нажиттям кінчик не може так залісти в середину особливо коли Стилусом вже користувалися 4 місяці та проблем не було). Ви ж не залишаєте погані відгуки, коли до прикладу телефон падає та б'ється екран! У нас є сервіс та ми можемо відремонтувати Ваш стилус при умові, що Ви його не зіпсували своїм втручанням. Дякуємо за відгук
- Сергій С***
Аналогічна ситуація.
- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Черный
купувала декілька днів тому, роботою задоволена
- Продавец Voice Recorder
Дякуємо Софія за відгук! Приємного користування )
- Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Черный
Дякую за швидку доставку і цукерку, дуже приємно!
- Достоинства:
- Купувала доньці на подарунок, вона малює на планшеті, дуже круто все виходить за допомогою цього стилуса. Вважала, що це непотрібна річ загалом, а потім спробувала сама, мені сподобалося, так зручно! Стилус якісний, екран не царапається, дуже зручний.
- Продавец Voice Recorder
Дякуємо Марина за відгук! Приємного користування Вашій донці)
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Join Point. Цвет: Белый
Все добре працює дитина дуже радіє
- Продавец Join Point
Доброго дня, Віталій! Дякуємо за оцінку та відгук. Приємного користування! З повагою команда JOIN POINT.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Join Point. Цвет: Белый
Всем добрый день. пишу впервые отзыв. но как говорится "адекватность" в первые такое вижу. - - Высылаю ребята видео, чтобы все сами видели.
товар выслал им обратно.
естественно был ответ у "нас" все работает. коробка за 2 цента надорвана. мы деньги не вернем.
если у вас товар не будет работать ОНИ КИДАЮТ И ДЕНЬГИ НЕ ВОЗВРАЩАЮТ.
обходите стороной.- Недостатки:
- Не вернули деньги за нерабочий \товар. Обходите стороной. ДЕНЬГИ НЕ ВЕРНУТ
- Продавец Join Point
Доброго дня, Роман! Ви звернулись до магазину з приводу повернення товару. Повернення товару можливо, якщо товар не пошкоджений, та має товарний вигляд або виявлено брак товару. При отриманні Вашої посилки, товар проходить перевірку сервісного центру, при перевірці було виявлено, що товар працює, це також було зафіксовано на відео при розпакуванні посилки. З умов пошкодженного товарного вигляду та користування товару, реалізації продажу не можливе, у такому випадку повернення коштів зробити не можемо.
- Екатерина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Черный
Стилус очень приятный в руках, удобно держать.
Спасибо большое компании за внимательное отношение к клиентам.
Я не разобралась как правильно им пользоваться, запуталась с подключением. На все вопросы, ответили, прислали видео инструкцию , записанную для меня. Все отлично работает. Приятно делать покупки, когда получаешь такое сопровождение даже после оплаты.- Достоинства:
- Товар и обслуживание на высоте.
- Продавец Voice Recorder
Дякуємо Катерина за відгук! Були раді допомогти у вирішенні Ваших питань. Бажаємо гарного настрою )
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Черный
Супер!!
- Продавец Voice Recorder
Дякуємо Галина за відгук!
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Белый
Придбав дитині для писання та малювання. Дитина доросла та відноситься до речей охайно. Але стілус розпався. Запала кнопка, вилетіла верхня частина стилуса.
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Відсутність паковання, працював менше 2 тижнів
- Олег Б***
Дякую продавцю! питання було оперативно вирішено!
- Олег Б***
Дякую за вирішення проблеми!
- Даша М***Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Белый
Дякою що зробили мені стилус
Я вам дуже вдячна- Продавец Voice Recorder
Дякуємо Даша за відгук )
- Лисак Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartis. Цвет: Белый
Сьогодні забрали стілуса, увечері хотіли поставити на зарядку, дитина налякана позвала бо воняє ізоляція, за кілька хвилин шнур став дуже гарячим. Дякувати Богу, що ми спати не лягли, хто зна чим могло завершитися.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Небезпечний
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Smartis. Цвет: Белый
Товар відповідає опису. Доставлено швидко
- Кравченко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Белый
Купляли дитині для малювання на планшеті. Все легко підключились, але через дня 3 почав підглючувати. Тобто основна частина просто періодично перестала працювати, з іншої сторони наконечник круглий працює, але ж як малювати тонкі лінії. Наразі працює через раз. Не знаємо що тепер з ним робити.
- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- Не працює основна частина
- Продавец Voice Recorder
Добрий день Вікторія! Так дійсно для збереження енергії акумулятора стилус вимикається через 5хв. спокою, про це описано на одному з фото товару. Вам достатньо повторно увімкнути стилус та працювати ним. Для більш детальної інформації Ви можете зв'язатися по номеру телефону вказаному у гарантійному талоні. Дякуємо за відгук.
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Белый
Класний стилус, чудово виглядає та гарно працює. Дитині подобається.
- Продавец Voice Recorder
Дякуємо Олена за відгук!
- Орлов Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Белый
Стілус робив добре! Зараз запала та частина, якою треба тиснути на дисплей! Куди і як звертатися за консультацією або обміном товару?
- Достоинства:
- Удобно використовувати.
- Недостатки:
- Зламалася основна частина, якою треба гортати дисплей
- Продавец Voice Recorder
Доброго дня Юрій! для вирішення Ваших питань є номер телефону в гарантійному талоні по якому Ви можете зв'язатися із продавцем! Дякуємо за відгук
- Валентин С***Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Белый
Всё супер!
Дякуємо за відгук!
- Ільвіра Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Черный
Подарували брату стилус, дуже довольний подарунком. Стилус сподобався.
- Продавец Voice Recorder
Дякуємо Ільвіра за відгук!
- Павел Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Черный
Подарим ребенку на НГ. Очень хотела - позже дополним отзыв.
- Достоинства:
- Красивый и удобный в руке. Быстро доставили, хорошее общение.
- Продавец Voice Recorder
Дякуємо за відгук!
- Павел Д***
Всё работает отлично. Ребенок доволен. Искали с тонким носиком как карандаш, очень удобный в использовании.