Лише 4 години вражаючих знижок! Не пропустіть з 10:00 до 14:00

Отзывы покупателей о Туалет лоток под пеленку для собак 90х60 KALYU, бежевый

• Наталія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Qimmit. Цвет: Бежевый

Супер лоток! Дуже сподобався. Взяла три . Два своєму песику, один на подарунок. Зручний! На відміну від пластикових, якими користувалися раніше, більш зручний. Не гримить, коли собака на нього заходить. Має чудові бортики, які запобігають протіканню.
    Дуже задоволена!
    В комплекті йде зручний чохол для переноски. Якщо подорожуєте з твариною, то зручно брати з собою. Просто скрутити.
    Також в комплекті були пелюшки з активованим вугіллям.
    Раджу товар для придбання!

• Продавец  Qimmit

Наталія, Доброго дня! Дякуємо Вам за вибір нашого бренду та високу оцінку. Нам дуже важливо, щоб Ваші очікування виправдовувалися повною мірою, і Ви залишилися задоволені покупкою. Користуйтеся із задоволенням та повертайтеся до нас за новинками. З повагою, команда бренду KALYU.

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Qimmit. Цвет: Бежевый

Я дуже задоволена покупкою. Рекомендую всім власникам маленьких порід собачок. Розмір килимка є більшим від пеленки, пелену можна закріпити, щоб не ковзала, килимок має бортики, що є хорошим захистом від підтікання. Зручно мити

Достоинства:
    Дуже практична річ, захист від підтікань
    • Продавец  Qimmit

Наталія, Доброго дня! Неймовірно приємно отримувати такі відгуки. Це дуже важливо для нас! Ми ретельно та з великою турботою підбираємо товари для ваших улюбленців, щоб покупка залишала тільки приємні враження. Користуйтеся із задоволенням! Дякуємо, що вибрали нас, чекаємо на Вас знову. З повагою, команда Qimmit .

• Вера Х***

Про продавця:
    Приємний продавець! Якісний товар!
    *усі 5
    Про товар:
    Здивувала упаковка із чохлом, дуже приємно! Сам лоток важкий, собака з місця не зрушить. М'який, не смердить. Рекомендую.

• Продавец  Qimmit

Віра, Доброго дня! Дуже приємно отримати від Вас такий зворотний зв'язок. Ми дуже цінуємо якість, тому і далі пропонуватимемо вам тільки такі товари, щоб кожною покупкою в нашому магазині Ви були задоволені. Користуйтеся із задоволенням! Повертайтесь до нас за новинками. Дякуэмо, що вибрали нас, чекаємо на Вас знову! З повагою, команда Qimmit.

• Валерія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Qimmit. Цвет: Серый

Це геніальний винахід. Зовсім нічого більше не протікає. У нас уже спустився ламінат і ось вирішили купити, хоча я взагалі не знала про існуючі такі лотки. Попався випадково. Він трохи більше пелюшки 60/90, що дуже зручно. Тонкий, легко мити. Супер. Бортики ідеальної висоти

Достоинства:
    Швидка доставка, супер якість товару
    Недостатки:
    • Продавец  Qimmit

Валерія, Доброго дня! Дуже приємно отримати від Вас такий зворотний зв'язок. Ми дуже цінуємо якість, тому і далі пропонуватимемо вам тільки такі товари, щоб кожною покупкою в нашому магазині Ви були задоволені. Користуйтеся із задоволенням! Повертайтесь до нас за новинками. Дякуэмо, що вибрали нас, чекаємо на Вас знову! З повагою, команда Qimmit.