- Вера Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Qimmit. Цвет: Серый
Про продавця:
Все добре!
*усі 5
Про товар:
Сумка сподобалася, шви та кріплення якісні, змійка працює добре, ремінець зі зручною застібкою. Доставка швидка. Опис товару зрозумілий. Щиро дякую продавцю рекомендую продавця!- Продавец Qimmit
Віра, Доброго дня! Дуже приємно отримати від Вас такий зворотний зв'язок. Ми дуже цінуємо якість, тому і далі пропонуватимемо вам тільки такі товари, щоб кожною покупкою в нашому магазині Ви були задоволені. Користуйтеся із задоволенням! Повертайтесь до нас за новинками. Дякуэмо, що вибрали нас, чекаємо на Вас знову! З повагою, команда Qimmit.
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Qimmit. Цвет: Черный
Дуже вмістка, виглядає акуратно, стильно
Пакетики у подарунок,приємно- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Продавец Qimmit
Олександр, Доброго дня! Дякуємо Вам за вибір нашого бренду та високу оцінку. Нам дуже важливо, щоб Ваші очікування виправдовувалися повною мірою, і Ви залишилися задоволені покупкою. Користуйтеся із задоволенням та повертайтеся до нас за новинками. З повагою, команда бренду Qimmit.
- Петро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO&Pukhnastykiw. Цвет: Черный
Ок
- Продавец PRO&Pukhnastykiw
Петро, Вітаємо! Дякуємо за високу оцінку. Дуже приємно, що сумочка Вам сподобалася! Нам важливо, щоб товар приніс Вам користь, і Ви були задоволені покупкою! Вдячні, що вибрали нас, чекаємо на Вас знову! З повагою, інтернет-магазин PRO&Pukhnastykiw.
- Назар Г***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO&Pukhnastykiw. Цвет: Черный
Сумка супер! Не промокає, запахи від корму не залишаються, дуже зручна.
- Достоинства:
- Все задовільняє
- Недостатки:
- Не має
- Продавец PRO&Pukhnastykiw
Назар, Вітаємо! Дякуємо за вибір нашого бренду та високу оцінку. Дуже приємно, що сумочка Вам сподобалася! Нам важливо, щоб товар приніс Вам користь, і Ви були задоволені покупкою! Вдячні, що вибрали нас, чекаємо на Вас знову! З повагою, інтернет-магазин PRO&Pukhnastykiw.