Отзывы покупателей о Комплект постельного белья MirSon Бязь 20-0001 Bella 143 x 210 см (2200001181205)

Код:  568200436
Оценка пользователей 1.67/5
  • Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 160 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Після багаторазового прання колір став не такий яскравий, але це часто може бути. Є синтетика у складі тканини, при цьому досить великий відсоток, а заявлено як 100 відсотків бавовна. Дешева ціна - відповідна якість. Але зазначу, що пошито якісно, без зауважень.

Достоинства:
    Красиво, дешево
    Недостатки:
    Бавовна не 100 відсотків

• Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 2 x 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Додаю фото до свого відгуку, нижче. З першого разу не завантажило.
    "Якість на висоті"!!!

Достоинства:
    ВІДСУТНІ
    Недостатки:
    Гроші на вітер.

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!

• Олександр Л***

РОЗЕТКА, ПОЯСНІТЬ ЩО ЦЕ???
    Сьогодні придбали цю "ЧУДОВУ" постіль.
    Розпакували і поставили на прання.
    Делікатний режим, 30°, мінімальний віджим.
    Діставши з прання, побачили цей жах.
    На фото лише частина, постіль вся така..
    ПОЯСНІТЬ, ЯК ЦЕ МОЖЕ КОШТУВАТИ 2К???

Достоинства:
    ВІДСУТНІ
    Недостатки:
    Ця постіль і є суцільний недолік.
    РОЗЕТКА, ВИМАГАЮ ВИРІШЕННЯ ЦІЄЇ ПРОБЛЕМИ!!!
    • Оля

а що таке ? і це не підтримка тут, треба до чатботу писали

• Олександр Л***

Чогось до відгуку не додаються фото, відхилює..
      На фото чітко видно всі недоліки.
      Тканина жахлива. По всій простині, ніби нитки витягнули, як зацепки.

• Kisa
    Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Отличный комплект постельного белья, пошито ровненько,нитки нигде не торчат,размеры соответствуют. Принт отличный,смотрится на кровати шикарно.

Достоинства:
    Разная расцветка простыни и пододеяльника,очень красиво.