- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 540 мл
Самий кращій, як на мене з цієї серії, інші теж приємні. Довго залишається аромат.
- Достоинства:
- Приємний аромат.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаВікторія, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- ЕЛЕНА Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 540 мл
Цей не сподобався , на відміну від Silan Жасмин та Орхідея
Представник постачальникаОлена, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Надія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 540 мл
Неймовірно гарно пахне
Представник постачальникаНадія, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Галина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 540 мл
Дякую за швидку доставку і гарне пакування
- Достоинства:
- Дуже гарно пахне,20 грам достатньо для запаху,чудовий аромат!!!!
Представник постачальникаГалина, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 540 мл
Супер кондиціонер.Пахне дуже смачно,тільки лити треба дуже мало бо запах сильний,але приємний.))
- Достоинства:
- Економний.Запах стійкий.
- Недостатки:
- Недоліків нема.Тільки попередження що лити треба мало,бо запах сильний але приємний.
Представник постачальникаНаталія, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Ирина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 540 мл
Чудовий кондиціонер, запах приємний, не різкий, алергії не викликав! Рекомендую наливати не багато, воно дуже дієве, замовила вже велику ємність! Дякую за швидку доставку.
- Недостатки:
Представник постачальникаIрина, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 540 мл
Чудовий аромат, схожий на справжні парфуми, достатньо зовсім малої кількості для ароматизації 5-6 кг одягу. Я додаю лише 5-10 мл
- Достоинства:
- Аромат, ціна
- Недостатки:
Представник постачальникаАліна, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Анжела К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 540 мл
Дуже гарний кондиционер
- Достоинства:
- Запах, приємно купляти по знижці
- Недостатки:
Представник постачальникаАнжела, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!