- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Цвет: Черный
- Ауріка П***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Цвет: Разноцветный
Супер зручний візок!
Товар повністю відповідає опису на сайті- Достоинства:
- Легкий, зручний у використанні
- Продавец Brands_Market7777
- Геннадій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Цвет: Разноцветный
Сумка дійсно легенька,зручна.Котиться легко.Дуже не навантажували,не було такої потреби.Зв'язалися і вислали швидко.
- Достоинства:
- Легка,зручна, об'ємна.
- Недостатки:
- Поки що не знайшли
- Продавец Brands_Market7777
- Софія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Цвет: Разноцветный
Чудовий візок
- Продавец Brands_Market7777
- Владимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Цвет: Разноцветный
Товар бракований.
Хтось його порізав.- Достоинства:
- Недостатки:
- Бракований товар
- Продавец Brands_Market7777
Вітаємо! Дякуємо за ваш зворотний зв'язок. Наш магазин веде виключно чесну діяльність, а всі товари проходять обов'язкову ретельну перевірку перед відправкою покупцю.
Ми уважно ознайомилися з доданою вами фотографією. На цьому знімку чітко зафіксовано лише структуру матеріалу великим планом — на виробі немає жодних ознак порізу, дірок чи будь-якого іншого фабричного браку. Тканина виглядає абсолютно цілісною та новою.
Проте, оскільки ми завжди дбаємо про клієнтський сервіс та суворо дотримуємося правил маркетплейсу, наш менеджер найближчим часом зв’яжеться з вами для уточнення деталей. Можливо, ви випадково сфотографували іншу ділянку виробу. Ми допоможемо розібратися в ситуації, і якщо при детальному огляді дійсно буде виявлено дефект, ми оперативно допоможемо оформити обмін або повернення згідно із чинним законодавством.
Бажаємо вам гарного дня!
- Євгеній Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Цвет: Разноцветный
Дуже зручний у використанні
- Продавец Brands_Market7777
- Данило Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Цвет: Разноцветный
тканина міцна, шви міцні, колеса після декількох використання трохи потріскалися (але це норма для даного матеріалу і це ніяк не впливає на фактичний знос або міцність), зручна ручка
- Продавец Brands_Market7777
- Євгенія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Цвет: Разноцветный
Погано доставка хоть і швидка але упакували погано кращеб гарно упакували і довше їхалоб тоді було ок або якщо гарно упакувати і швидко приїхала то було супер бо я тільки забрав її з пошти а на ній вже тріщіна
- Недостатки:
- Погано упаковують
- Продавец Brands_Market7777
Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук. Ми щиро раді, що ви відзначили нашу швидку відправку, проте нам неймовірно прикро, що товар приїхав до вас із тріщиною.
Наш склад завжди намагається пакувати замовлення надійно, а описана вами ситуація — це результат сильного механічного удару або тиску на посилку під час транспортування логістичною компанією. Ми обов'язково передамо ваше зауваження до відділу контролю, щоб додатково посилити захист товарів перед відправкою.
Ми ніколи не залишаємо покупців віч-на-віч із подібними прикрощами, тому найближчим часом наш менеджер звʼяжеться з вами для вирішення цього питання. Ми оперативно допоможемо в усьому розібратися.
Також на майбутнє ми завжди радимо перевіряти цілісність речей безпосередньо у відділенні пошти під час отримання, щоб зафіксувати пошкодження з боку перевізника.
Дякуємо за зворотний зв'язок, він допомагає нам ставати кращими. Очікуйте, будь ласка, на дзвінок або повідомлення від нашого менеджера!
- Світлана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Цвет: Разноцветный
Скупий платить двічі, повелась на бюджетну ціну, виявилося фуфло яке вже на 3 день зламалося, колесо не укріплене просто пластмаса яка тріснула при спусканні із бордюра. В сумці було дві 6л пляшки води які там 35 кілограм максимум 2 витримає, візок для того щоб в руках носити й берегти від всього.... Кому потрібно купуйте, для легких шмоток підійде. Дуже роздратована та розчарована.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дешеве г***но
- Продавец Brands_Market7777
Вітаємо! Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Ми розуміємо ваше розчарування, проте хочемо зауважити, що кожна модель має своє цільове призначення та ліміти витривалості.
Цей візок розроблений як полегшений варіант для повсякденних покупок та легких речей. Конструкція коліс розрахована на плавне пересування рівною поверхнею. На жаль, під час спускання з бордюру з вантажем у 12 кг (дві пляшки по 6 л) створюється сильний ударний тиск на вісь, який перевищує технічні можливості бюджетних моделей. Для регулярного перевезення важкої тари ми завжди радимо обирати варіанти з посиленими металевими елементами.
Ваш відгук важливий для нас, адже він допомагає іншим покупцям краще зрозуміти можливості цієї моделі. Ми не хочемо залишати вас із негативним настроєм, тому наш менеджер зв’яжеться з вами найближчим часом, щоб обговорити цю ситуацію та запропонувати можливі варіанти вирішення. Дякуємо за розуміння!
- Василина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Цвет: Разноцветный
Все сподобалось, мама користується з задоволенням, спростили їй трохи життя
- Достоинства:
- Дуже зручна , швидко відправили .
- Недостатки:
- Поки все добре
- Продавец Brands_Market7777
- Тунг Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Цвет: Разноцветный
Все чудово, швидко доставили.
- Достоинства:
- Легка, компактна
- Продавец Brands_Market7777
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Цвет: Разноцветный
Сама сумка хорошая, ручка тоже, но очень слабые трубки, и при первом использовании полностью развалилось колесо. 1 из 10
- Достоинства:
- Ручка и сумка
- Недостатки:
- Колеса и трубки
- Продавец Brands_Market7777
Вітаємо! Дякуємо, що знайшли час поділитися відгуком. Нам приємно, що ви відзначили якість самої сумки та ручки — ми дійсно приділяємо увагу вибору надійних матеріалів.
Нам дуже прикро, що трапилася ситуація з колесом та трубками. Хочемо запевнити, що ми обов’язково перевіряємо цілісність кожного виробу перед відправкою, щоб ви отримали товар у бездоганному стані. Проте, на жаль, існують приховані дефекти, які неможливо виявити під час візуального огляду, поки річ не почне використовуватися.
Ми дуже цінуємо наших клієнтів і завжди готові допомогти у вирішенні подібних питань. Наш менеджер обовʼязково звʼяжеться з вами для надання допомоги — ми обов'язково знайдемо оптимальний варіант, щоб ви залишилися задоволені сервісом нашого магазину. Сподіваємося на ваше розуміння!
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Цвет: Разноцветный
Замовила мамі, вона задоволена, легка, міцна і колір чорний дуже підійшов. Рекомендую.
- Достоинства:
- Компактна, легка, міцна
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец Brands_Market7777
- Максим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Цвет: Разноцветный
Должна была чёрно-белая сумка прийти, а прислали чёрную. Вы вообще смотрите в заказ, или всё по барабану?
Доброго дня!
Нам щиро прикро, що ви отримали сумку в чорному кольорі замість обраного. Дійсно, дана модель постачається в асортименті, і через високий попит іноді трапляється пересорт за кольором під час комплектації замовлення на складі.
Хочемо запевнити, що за технічними характеристиками, надійністю каркаса та якістю матеріалів чорна модель повністю ідентична чорно-білій. Це та сама функціональна сумка, яка розрахована на тривалу експлуатацію та щоденні навантаження.
Ми дуже цінуємо вашу довіру і вже працюємо над тим, щоб у майбутньому комплектація замовлень була максимально точною. Сподіваємося, що в процесі використання ви залишитеся задоволені якістю та зручністю цієї моделі.
З повагою, адміністрація магазину.
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Цвет: Разноцветный
Купила для мами,мама задоволена,дуже легка і зручна у використанні.
- Продавец Brands_Market7777
- Андрей Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Цвет: Разноцветный
Придбав до батьків. Відгукуються позитивно
- Достоинства:
- Ціна, практиченість
- Продавец Brands_Market7777
- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Цвет: Разноцветный
Якщо ціна до 300 грн буде, то тачка ще згодиться...
- Продавец Brands_Market7777
- Оксана Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Цвет: Разноцветный
Моїй матусі зручно. Їй подобается. Легка.
- Продавец Brands_Market7777
- Марина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Цвет: Разноцветный
Сумка-візок зроблена акуратно, конструкція надійна, об'єм достатній, зауважень після місяця експлуатації немає.
- Достоинства:
- Великі колеса, не перевертається, містка.
- Продавец Brands_Market7777
- Марія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Цвет: Разноцветный
Нажаль та сумка, яку прислали у замовленні зовсім не відповідає фотографії. Різні форми ручок, колір та форма коліс, зовнішній вигляд, колір та форма сумки. Якість каркасу така, що на вигляд і 5 кг не витримає. Колеса не гумові, чоботи на білі, повністю чорна. Було неприємно, адже в той день, коли мала отримати сумку я на неї розраховувала, щоб донести покупки. Довелося відмовитись від замовлення. Можливо переплутали моделі і надіслали дешевшу, розбирайтесь самі. Чекаю на повернення грошей
- Недостатки:
- Отриманий товар не відповідає за зовнішнім виглядом та характеристиками опису та фото
- Продавец Brands_Market7777
Доброго дня!
Нам щиро прикро, що замовлення не виправдало ваших очікувань щодо візуального оформлення. Ми вже прийняли вашу заявку на повернення і чекаємо на товар для оперативного повернення коштів.
Дозвольте прояснити ситуацію щодо ваших зауважень:
Дана модель постачається від виробника в асортименті (чорна або чорно-біла). Оскільки функціональність, розміри (93х34х26 см) та ціна у них ідентичні, вони представлені в одній картці. Ми перепрошуємо, що не попередили вас про конкретний колір у цій партії заздалегідь.
Хоча на вигляд сталевий каркас може здаватися легким, він розрахований на заявлене навантаження. Проте ми поважаємо ваше рішення — ви скористалися своїм правом відмовитися від товару, який вас не влаштував візуально.
Повернення коштів буде здійснено одразу після отримання та перевірки товару нашими співробітниками. Ми цінуємо ваш час і робимо все можливе, щоб процедура пройшла максимально швидко.
З повагою, адміністрація магазину.
- Валерій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Цвет: Разноцветный
Сумка прийшла вчасно,гарно запакована, без пошкоджень.Придбали на подарунок господиня сумки також задоволена
- Достоинства:
- Легенька , зручна в експлуатації, достатньо містка
- Недостатки:
- Невиявлено
- Продавец Brands_Market7777
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Цвет: Разноцветный
Гарна легка валіза на колесах. Рекомендую до покупки!
- Достоинства:
- Легка
- Продавец Brands_Market7777
- Костянтин Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Цвет: Разноцветный
Дякую, товар влаштував