- Анастасія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: GlobalExportTrade
дуже крута іграшка, замовляла дівчинці на день народження, дуже сподобався, гралась цілий день)) дівчинці 26 років)))
p.s. дівчатам на замєтку, якщо зараз немає грошей на психолога... я на кожну мішень прикріпила фото тюбіків подруги, які "не для стосунків", не повірите які точні удари були
від нас з подругою 1000 зірок для цього тренажеру- Достоинства:
- мішеней для кожного тюбіка вистачило, можна включати свою музику, не треба мільйонів гривень витрачати на психолога
- Недостатки:
- не знайшла)
- Марина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: GlobalExportTrade
Рекомендую. Ребенок доволен.
- Достоинства:
- 10/10
- Недостатки:
- 10/10
- Романенко М***Отзыв от покупателя. Продавец: GlobalExportTrade
Гарна річ
- Достоинства:
- Ціна, зручність
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Максим Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: GlobalExportTrade
Працює добре,по блютуз підключається,норм гучність,достатньо для тренувань,гарно кріпиться до стіни ,за тиждень користування нарікань немає
- Достоинства:
- Непогана якість на свою ціну
- Владислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: GlobalExportTrade
Дуже класна штука, подивимось звісно, як довго прослужить, але дуже крутий спосіб змусити себе до кардіо ще і в такий веселий спосіб
- Анатолій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: GlobalExportTrade
Ок
- Вікторія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: GlobalExportTrade
Товар достойний — тренажер добре кріпиться до стіни, підсвітка і музика додають драйву в тренуваннях . Для домашніх занять реакція і точність ударів реально стали кращі. Гарна мотивація рухатися.
- Артем А***Отзыв от покупателя. Продавец: GlobalExportTrade
Очень классный тренажер для тренировки попаданий по движущемся целям. Плюс кардио.
- Борис М***Отзыв от покупателя. Продавец: GlobalExportTrade
Классний тренажер, для мене більше як іграшка) з ранку після пробіжки можна розкидатись і виде классне кардіо.