Отзывы покупателей о Беспроводной геймпад GameSir Nova Lite MultiPlatform Controller Stellar White

Оценка пользователей 4.38/5
  • Никита Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: pGame. Цвет: Розовый

Сам геймпад просто топ, два режими працюють чудово, єдине що всі інструкції треба гуглити, але то таке. Нормальний чохол для зберігання. Я думаю кращого за ці кошти на ринку не знайти.

• Продавец  pGame

Дякуємо за такий детальний відгук
      Дуже приємно, що геймпад залишив настільки хороші враження. Дякуємо також, що поділилися своїм досвідом користування — це точно буде корисно іншим покупцям. Бажаємо багато приємних ігрових вечорів

• Микола Й***

хороший геймпад

Достоинства:
    хороший сервіс,ціна,магнитні стікі
    Недостатки:
    не повна офіціальна інструкція
    • Продавец  pGame

Доброго дня. Дякуємо за відгук!
      Повна інструкція по даному джойстику є на сайті виробника GameSir: ссылка

• Рома К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: pGame. Цвет: Голубой

Думав кнопка X брак але збилися налаштування встановився - забіндився режим Турбо на кнопку X. Браку немає !!!

Достоинства:
    Дуже зручний все плавно і бистрий отклік !!!!
    Недостатки:
    RT чутка скрипить пружина но це вже мелочі !!!
    • Продавец  pGame

Доброго дня. Дякуємо за відгук!
      З приводу подвійного натискання кнопки - це режим "Турбо", який налаштовує на кожну кнопку нескінченні натискання. Це потрібно для ігор, в яких потрібно використовувати багато натискать одночасно. Ви можете вимкнути цю функцію через додаток.

З приводу скрипу пружин у тригерах. Даний геймпад використовує стіки і тригери з Холла ефектом, тому там не має деталей які "труться". Силу натискання виконує металевий запобіжник, проте він технічно встановлений так, щоб його не чути.

Якщо у Вас будуть виникати додаткові запитання - звертайтесь до нас. Ми допоможемо

• Микола Й***
    Отзыв от покупателя. Продавец: pGame. Цвет: Черный

Очень хороший геймпад но doble input все портит

Недостатки:
    Double input
    • Продавец  pGame

Дякуємо за відгук! Раді, що вам сподобався геймпад. Щодо double input — рекомендуємо перевірити режим підключення та оновити прошивку контролера через застосунок GameSir. Також у деяких випадках допомагає перемикання в XInput-режим для ПК. Сподіваємось, це допоможе отримати ще кращий досвід від користування

• Сергій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: pGame. Цвет: Розовый

Джойстики а*****і, рекомендую)

Достоинства:
    Довго тримає батарея, гарний на вигляд та приємний на дотик

Дякуємо за відгук
      Раді, що покупка вам настільки сподобалась. Нехай користування приносить лише позитивні емоції

• Ярослав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: pGame. Цвет: Серый

Приїхав у повному комплекті: контролер, кейс і 2.4 ГГц донгл. Чудово працює як з віндою, так і з андроїдом. Стабільна робота при під'єднані будь яким з наявних методів.

Достоинства:
    Датчики Холла за таку ціну
    Приємно лежить в руці
    Чудовий матеріал
    Відсутність люфта і посторонніх звуків
    Недостатки:
    При оновленні прошивки може застрягнути в OTA режимі, який важко вимкнути інтуїтивно
    • Продавец  pGame

Доброго дня! Дякуємо Вам за відгук, дуже раді що Ви залишилися задоволені покупкою!)

• Ден
    Отзыв от покупателя. Продавец: pGame. Цвет: Белый

Перші враження хороші, упаковка не пом'ята

Достоинства:
    Пластик моцний, кнопки приємні
    • Продавец  pGame

Дякуємо за відгук
      Раді, що покупка справила хороше перше враження. Нехай користування буде приємним та зручним

• Геннадій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: pGame. Цвет: Черный

Все норм, але забули покласти провід

Достоинства:
    Все норм

Дякуємо за відгук.
      Хочемо уточнити, що кабель не передбачений виробником у комплекті. У наборі постачаються геймпад, USB-приймач та чохол для зберігання. Якщо виникнуть додаткові питання — будемо раді допомогти.