Отзывы покупателей о Игровая механическая клавиатура Redragon DITI K585 RGB для одной руки, макроклавиши, Outemu Red, 42 клавиши, USB

• Отзывы про товар продавца Tapir
  • Володимир Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tapir. Цвет: Черный. Раскладка: Английская

Не очікувано дуже якісна клавіатура. Користуюся майже тиждень рука дуже швидко звикла. Сподобалась як організовані положення клавіш на палітрі. Для геймінгу дуже зручно і не має плоблеми з габаритами. Як геймер раджу спробувати впевнений сподобається але попереджую для геймінгу друкувати ворд не вийде у вас пів клавіатури не має.
    З приводу підсвітки використовуйте для зміни клавіші fn Tab (якщо спросити Gemini то можна про її можливості дізнатися більше)

Достоинства:
    Розмір малий ( не займає багато місця)
    Підкладка під руку щоб компенсувати висоту клавіатури
    Так як це механіка дуже легко замінити кейкапи якщо вигляд не подобається чи звук клацання,
    Якісний пластик
    Недостатки:
    Мені особисто не вистачає якогось приємного покриття на підкладці але це єдине що я вважаю недоліком.
    • Продавец  Tapir

Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас. Дякуємо за Ваш вибір!

• Новічков С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Limbo. Цвет: Черный

ОБМАН! Были заявлены синие свитчи, а приехали красные, чему я очень рад

Достоинства:
    Компактность, качество материалов , наличие софта, с очень залипательным звуком открепляется и прикрепляется подставка для руки
    Недостатки:
    Неудобная подставка для руки, но скорее всего это индивидуально
    • Продавец  Limbo

Дякуємо, що знайшли час залишити відгук!
      Гарного вечора!

• Іван О***

Норм

Достоинства:
    Хороша та якісна клавіатура, рекомендую.
    Недостатки:
    Трішки великувата, навіть якщо брати до уваги що підкладка під руку магнітна і відєднується.
    • Продавец  Limbo

Щиро вдячні за вашу оцінку та довіру :)

• Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Limbo. Цвет: Черный

Клавиатура по тактильным ощущениям увесистая, благодаря подставке на магнитах, хорошо помещается большая кисть руки.
    Приятная настраиваемая расцветка клавиатуры.
    На официальном сайте есть своя утилита по настройке клавиатуры. В игры Call of Duty mobile, Pubg mobile, через приложение GameLoop с этой клавиатурой играются превосходно.

Достоинства:
    Много
    Недостатки:
    Высоковата цена
    • Продавец  Limbo

дякуємо за відгук

• Dio B***

Здравствуйте , какой отклик у клавиатуры?

• Продавец  Limbo

Ви ж як розумна і освічена людина розумієте, що якісний продукт не може коштувати дешево...