Отзывы покупателей о Зарядная станция HATCAT OU «Всё в одном» / 4200 Вт / 5120 Вт⋅ч / LiFePO4 (А5120)

Код:  569190511
Оценка пользователей 4.86/5
  • Владислав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: КотоСвітло

Куплялось для живлення будинку. Відправили в день замовлення, навіть з часом продовжують сповіщати новини в месенджері.
    Інструкція доволі детальна і дозволяє розуміти певні нюанси.
    Куплялось для живлення будинку, з не дуже великим навантаженням, тому на всю до 0-5% ще не розряджалось, але для підтримки нормальної роботи комп'ютера, холодильника, і ще включання електрочайнику вистачало на 8 годин стабільно, і навіть не падало нижче 55% ще. Заряджається швидко відносно, враховуючи таку велику ємність.
    Тож покупкою задоволені.

Достоинства:
    Відповідає заявленим характеристикам
    Недостатки:
    поки не виявлено
  • Владислав Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: КотоСвітло

Качественная станция,с честными параметрами,работает очень тихо,почти не слышно.Отличная, консультация продавца,вел от начала до конца настройки.Доставили очень быстро.Пользуюсь неделю пока только приятные впечатления.Отличное приложение.

Достоинства:
    Качество,параметры, очень тихая,хорошее приложение,сервис продавца.Дизайн.
  • Олександр Ж***

Зарядна станція HATCAT OU «Все в одному» — чесні 4/5

Брав як серйозне резервне рішення для дому. Після реальних тестів можу сказати — станція потужна і функціональна, але без нюансів не обійшлось.

Потужність і реальні цифри

Від батареї впевнено тримає 4.4 кВт — без просідань.

Є авто-перезапуск після перевантаження — корисна функція.

Перевірив ємність обігрівачем 1.6 кВт. Вимкнення виставив на 5%.
    Фактично отримав 4.9 кВт·год до відключення (фото додаю). Це хороший, чесний результат.

Власне споживання інвертора в інструкції 40–80 Вт. У мене показувало близько 90 Вт (спостерігав недовго, тому можливі коливання).

Поведінка заряду

100% на екрані я жодного разу не бачив — максимум 96%.
    У холостому режимі показує 94–96%. Зі слів продавця, це нормальна особливість вимірювання напруги батареї, і так працює алгоритм розрахунку відсотків. На практиці це ні на що критично не впливає.

Налаштування

Фактично 4 виходи: 2 розетки і 2 клеми.
    Можна розділити на 2 групи та задати, при якому рівні заряду одна група вимикається раніше — дуже зручно для пріоритетного навантаження.

Налаштувань багато — для тих, хто любить контроль, це плюс.

Габарити та доставка

Вага більше 60 кг — це дуже багато. Добре, що є колеса, інакше переміщення було б проблемою.

Доставка в Харків через Нова пошта коштувала близько 1000 грн — враховуйте це при покупці.

Шум

Вентилятори працюють майже постійно, навіть без навантаження та заряджання.
    Температура в кімнаті ~22°C, всередині станції ~32°C.

Їх чути лише в повній тиші, але біля ліжка таку станцію ставити не варто.

І ще момент — є високочастотний писк (ймовірно трансформатор або дросель). Не дуже гучний, але вночі помітний. Не знаю, це особливість моделі чи конкретного екземпляра. Відео додаю. ссылка(Ютуб порізав частоти, на відео чутно як годинник тікає і піск іде. В реале він гучніше відсотків на 30% і ширше в частотному діапазоні )

Додаток

Wi-Fi антена в комплекті є, але сам додаток поки що фактично не працює. Чекаю оновлень.

Висновок

Вага 60+ кг

Постійна робота вентиляторів

Писк силових елементів

Недопрацьований додаток

Власне споживання трохи вище заявленого?

Станція серйозна і функціональна. Якщо виробник допрацює ПЗ і зменшить шум — це буде відмінний варіант.

Поки що — чесні 4 з 5.

Достоинства:
    Реальна ємність підтверджується . Тримає велике навантаження. Гнучке налаштування груп. Авто-перезапуск. Колеса при великій вазі. Детальна інструкція
    Недостатки:
    Майже постійна робота вентиляторів. Писк силових елементів. Недопрацьований додаток.
    • Продавец  КотоСвітло

Доброго дня, Олександре!
      Щоб змістовно відповісти на кожен пункт вашого відгуку, я розділю відповідь на кілька повідомлень (А, Б, В...) через обмеження кількості символів у системі коментарів. Надсилаю по черзі!

(А) Дякуємо за такий ґрунтовний, технічно підкований огляд нашої зарядної станції. Ми раді, що ви підтвердили головне: реальна ємність і потужність нашої станції відповідають заявленим цифрам. Дозвольте прокоментувати ваші спостереження з точки зору інженерії, яку ми заклали в цей пристрій:
      Ваш тест із обігрівачем (4.9 кВт·г) при встановленому ліміті розряду в 5% — це ідеальний результат. 5% залишку в батареї — це приблизно 256 Вт·г, які станція тримає як «недоторканний запас» для захисту хімії елементів. Якщо додати ваші 4.9 кВт·г (виміряні розетковим лічильником) до цих 5%, ми отримуємо 5.15 кВт·г. Це підтверджує, що реальна ємність нашої станції навіть трохи перевищує номінальну особливо з урахуванням того, що ККД інвертора становить 98%. В нашій станції встановлені акумуляторні комірки з проекційно більшою ємністю, ніж заявлено за паспортом, щоб покупці не хвилювались за ємність.

• Продавец  КотоСвітло

(Б) Дозвольте прокоментувати також згадані вами інші нюанси.
      1. Вага 60+ кг Ви праві - станція важка. Проте у світі резервного живлення велика вага - це прямий показник якості та безпеки. Фізику неможливо обдурити: нормальна питома щільність енергії довговічних акумуляторів типу LiFePO4 (літій-залізо-фосфат) становить приблизно 100–160 Вт·г на 1 кг ваги комірок. Таким чином тільки акумуляторний блок для ємності 5.12 кВт·г важить близько 40–42 кг. А ще до того ж потужний інвертор із товстими мідними дротами, збільшеними вдвічі радіаторами, масивна BMS, сталевий корпус та величезні радіатори системи охолодження.
      Якщо при заявленій ємності 5 кВт·г, пристрій важить 30 чи 40 кг — це привід насторожитися. Це означає або використання менш стабільних типів літію, які схильні до перегріву та швидкій деградації комірок, або критичну економію на перерізі кабелів та металі радіаторів, або штучно завищену ємність. Наша станція це чесні 60+ кг надійності, які легко пересуваються завдяки вбудованим колесам.

• Продавец  КотоСвітло

(В) 2. Вентилятори: Перегрів критично шкідливий для будь-якої електроніки, тому їхня робота продиктована турботою про довговічність. Інвертор має інтелектуальну систему охолодження: вона постійно моніторить температуру компонентів, і якщо та перевищує 41°C, система автоматично вмикає вентилятори на мінімальній швидкості, охолоджує її до 32°C і знову вимикає. Відсутність підключених приладів не означає, що станція нічого не робить. У режимі очікування система постійно обслуговує батарею (здійснює балансування, подає підпірний струм для уникнення саморозряду) та перебуває у повній готовності миттєво живити підключене навантаження. Усі ці фонові процеси неминуче споживають енергію та виділяють тепло. Ми не економили на «легенях» нашого пристрою. У HATCAT встановлені потужні вентилятори на 1.2 А. Окремо варто зазначити температуру навколишнього середовища та місце встановлення: у кутках кімнати або приміщеннях із поганою вентиляцією часто виникає ефект «закільцьовування», коли гаряче повітря з видуву з рештою знову затягується у вхідні решітки вентиляції.

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: КотоСвітло

Якісний товар та грамотна консультація з підключення. Відправили в день оплати, отримала на наступний день, тобто була в наявності на складі (не довелось чекати). Грамотна попередня консультація від продавця по телефону і подальше супроводження при підключенні по всім виникаючим питанням. Станція працює без проблем, купували її для забезпечення безперервної роботи газового котла та насоса в будинку, потім плануємо зробити стаціонарне живлення всього будинку на випадок відключенні світла. Дякую продавцю, гарних продажів!

Достоинства:
    Потужна, тиха
  • Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: КотоСвітло

При отриманні необхідно розуміти, що вага 60+ кг.

Достоинства:
    Використовую в Києві більше тижня. В жорстких умовах. Все працює, як написано в інструкції. Є захист від .... похибки підключення. Доган немає. Є висококласна інженерна підтримка. Пакування - 5 зірок.
    Недостатки:
    Ми вже звикли до IoT. Тому чекаємо на додаток, який поки що в розробці.
  • Юрій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: КотоСвітло

Гарна станція, дуже тиха і потужна. Має стати ще краще з додатком (поки не доступний)

Достоинства:
    Великий запас, легка в підключені, на колесах зі стоперами
    Недостатки:
    Дуже важка (на 3й поверх важко було підняти), поки нема застосунку - за це надали ВайФай набір
  • Олег І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: КотоСвітло

Купував станцію для квартири як резервне живлення. Прийшла добре запакована, без жодних нюансів. Без проблем тягне обігрівачі, холодильник, роутер, світло та ноутбук. Працює тихо, майже не чути, не гріється. Окремо хочу відзначити продавця - був на зв’язку на всьому шляху доставки, підказував по налаштуваннях навіть пізно ввечері. Максимальний респект за сервіс, дуже задоволений покупкою

Достоинства:
    Тягне обігрівачі та техніку без проблем, працює тихо, не гріється. Стабільна робота. Продавець завжди на зв’язку, допомагав з налаштуванням навіть пізно ввечері.
    Недостатки:
    Поки не виявив (користуюсь недовго)
    • Владислав Д***

А є у неї мобільний застосунок для управління?