Отзывы покупателей о Корм сухий Brit Care Dog Sustainable Adult Small Breed для собак малих порід з куркою та комахами 3 кг

Оценка пользователей 4.67/5
  • Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 7 кг

Мої собаки їдять нормально підходить і Йорку і малесенькій балонці.Якщо буде щє така гарна акція візьму знов

Достоинства:
    Гарна якість
    Недостатки:
    Єдиний мінус це забагато стали пісяти мої улюбленці )
  • Сергей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТрендЗоо. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг

Ок

• Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tamarin Zoo. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 7 кг

Корм відмінний - собака їсть із задоволенням! А по такій ціні - просто замовила ще один мішок про запас)

Достоинства:
    Швидка доставка, ідеальна фракція, чудова ціна
  • Святослав М***

Джек рассел чудово їсть цей корм, вже декілька років, все чудово

Достоинства:
    Собака чудово їсть
  • Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1 кг

Улюблений смак нашого хвостика!Вся лінійка корму Brit нашому песико підходить та не викликає алергічних реакцій,є з чим порівняти ,так я у нього проблеми з ЖКТ нам підходять всі смаки данного корму .Однозначно Рекомендуємо

Достоинства:
    Різноматні смаки ,немає алергенів
  • Ярослав С***

Корм супер, Йорк їсть з задоволенням, при тому що є проблеми з травленням

• Елена Д***

Давно купую собаці підходить

• Татьяна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tamarin Zoo. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг

Рекомендую і товар, і продавця!!!

Достоинства:
    Швидке замовлення та доставка. Корм якісний, з гарним терміном.
  • Светлана С***

Дякую за товар!

Достоинства:
    Корм свіжий і якісний,
  • Росляк С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг

Собаке нравится.

• Елена Д***

Давно купую цей корм, гранула маленька. Собака їсть з апетитом

Достоинства:
    Корм перевірений часом, підходить
  • Маргарита С***

Гарний корм для мого йорка зайшов одразу і що важливо не мав жодних проблем з травленням.

Достоинства:
    Маленькі гранули ,состав.
    Недостатки:
    Немає.
  • Білобловська М***

Малі гранули, собаці цей корм прийшовся до смаку. Часто тварини з білим хутром алергики. Цей корм алергії не викликав

• Микола П***

Йорик поїдає класо,невелика фракция те що нужно

Достоинства:
    Ок
    Недостатки:
    Ні
  • Тетяна П***

Моя йорочка їсть із задоволенням, шорстка блискуча, алергії немає. І все ж таки з лососем їй подобається більше))

Достоинства:
    Здорове харчування для тварини
  • Юрій М***

Перепробувавши багато кормів, собаці найбільше сподобався саме цей

Достоинства:
    Собаці подобається
  • Ольга Ч***

Хороший корм, моїм собакам сподобався

Достоинства:
    Ціна по акції
    Недостатки:
    Мало взяла!
  • Яна

Брала для мальтезе. Як і інші корми цієї марки, цей корм собака також їсть добре. Після спроби однієї пачки цього корму не було ніяких проблем. Тому взяла другу пачку. Подобаєиься маленький розмір гранул.

• Наталья Д***

Мопс ест без проблем. Уже 5 лет покупаем только корм и вкусняшки Брит. До этого брали рис+ягненок. но его сняли с производства. По совету представителей Брит перешли на этот.

Достоинства:
    Мелкая гранула
  • Марина М***

Чудовий корм для маленької собачки ( мальтипу )
    Собака їсть із задоволенням

Достоинства:
    Ціна якість
  • Андрей У***

Моей чихуахуа очень понравилось.

• Росляк С***

Корм хорош. Собачке нравится

• Іра Щ***

У йорка почалась алергія. Перестали давати, то все пройшло.

• Елена

Дополню свой отзыв о корме, спустя 3 недели у собаки началась аллергия на корм. Стал чесаться, зуд был что утром, что ночью. Не рекомендую корм тем у кого аллергия на курицу, своего чиха перевела тоже на Брит но беззерновой ягненок.

Недостатки:
    Курица в составе вызвала сильный зуд у собаки
  • Евгения М***

Приятная скидка сейчас здесь на корм. Дешевле чем где либо. Гранулы маленькие как раз для мелких собачек. Пахнет приятно. Собака ест с удовольствием только этот корм. НЕ подделка, проверила на сайте на оригинальность товара. Все в порядке. Спасибо розетке за приятные цены.

Достоинства:
    Качественный корм. С хорошим составом
    Недостатки:
    Нету
  • Вікторія

Не схожий на оригінальний корм, пахне якоюсь травою, гранули не однакового розміру.Собаки їсти відмовились.

Достоинства:
    Недостатки:
    Скоріше за все це підробка
    • Виталий К***

Згоден з вами!А ще й упаковка з якогось незрозумілого матеріалу.

• Наталья Г***

Навіть собака розуміє, що комах їсти не треба, а в багатьох країнах цю отруту добавляють у хліб, спагеті

• Лідія С***

Обирала щось корисне для свого песика, натрапила на цей корм, сподобався опис і концепція лінійки. Собака їсть чудово, сподіваюсь так буде до кінця пачки)

Достоинства:
    Їсть собака чудово
  • Ігор Л***

Взяв для двох бішонів, їдять добре. Проблем немає. Нормальний корм.

• Ірина

Все чудово, корм сподобався.

Достоинства:
    Все чудово, корм сподобався.
  • Аня

ціна відповідає якості, а ще й псу підходить гарно. Не треба перейматись, що щось не підійшло. Бріт чудовий.

• Лариса К***

Гарний корм. Якщо дотримуватись таблиці годування, то собака має гарний вигляд, стіл в нормі і немає зайвої ваги.

• Анатолій К***

все класно! Собака задоволений і я також.

Недостатки:
    Тут їх не може бути
  • Елена

После того как сняли с производства Брит ягненок рис искали замену. Очень скептически отнеслась к этому вкусу но чишка наш в восторге. Корм нормальный, не крупный без запаха.
    Белок за счет насекомых натуральный в корме стал. Рекомендую

• Дарія Ш***
    Продавец: Petsplay. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг

Мені цікаво, хто буде відповідати за те, якщо б собака отруїлася?! Перевіряйте уважно строки корму, якщо замовляєте у цього продавця!

Недостатки:
    Продавець недобросовісний, відправив прострочений корм!
  • Лариса Х***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг

Brit Care Chicken Insects виявився дуже дивним. Гранули маленькі, як камінці, не розмочуються навіть за годину в гарячій воді, всередині як камінь лишаються. Собака кілька разів поїла, почалися гази і в цілому видно, що їй не дуже добре. Більше не купуватиму

• Виталий К***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг

Наш йорик із задоволенням хрумкав попередній корм,з ягням та рисом.А цей новий аналог взагалі не хоче їсти.Мабуть комахи не смачні!)))