Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Автопоилка для кошек и собак с аккумулятором и датчиком движения поилка автономная Smart Wireless Pet Water Fountain беспроводная, питьевой фонтан с фильтром 2.0 Л

Оценка пользователей 4.94/5
  • Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP

Поилка очень хорошая, нашей кошечке понравилась и она пьет с удовольствием много воды! Спасибо большое!

• Тетяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP

Автопоїлка дуже сподобалася. Якісна, працює тихо, виглядає акуратно. Замовлення прийшло швидко, все відповідає опису. Наша кішка поки що ще звикає до нової поїлки, але вже проявляє цікавість. Думаю, незабаром буде користуватися із задоволенням. Дякую продавцю! Рекомендую!

Достоинства:
    Датчик руху, економить заряд
    Недостатки:
    Не знайшла поки що
  • Денис Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP

Гарна поїлка, заряд тримає чудово. Повністю задоволені!

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP

Дуже задоволені покупкою! Це вже не перша поїлка-фонтан у нашого кота, тому звикати не довелося — одразу почав пити. Працює майже безшумно, заряд тримає справді довго, а датчик руху дуже зручний і допомагає економити батарею. Об'єму вистачає надовго. Поїлка легко миється і гарно виглядає. Не було запаху пластику і всі деталі якісні та міцні. Однозначно рекомендую!

Достоинства:
    Якість, зручність, зовнішній вигляд.
  • Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP

Щвидка доставка. Гарне співвідношення ціна і якість. Простий у використанні, легко миється. Має змінні комплекти фільтрів на майбутнє. Котику дуже зайшов. Дякую!

Достоинства:
    Стильний дизайн, дуже зручний і місткий. Працює тихо, довго тримає заряд.
  • Аліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP

Це дуже крута річ, жалію що не купила раніше, в мене кіт та мала собака щпіц. Кіт нарешті перестав бити миску з водою в вичерпувати її лапою, йому подобається пити саме з кранику, якщо потік зупинився без руху - то кіт навчився його вмикати. Собака розумніша, вона просто підходить і пʼє - для неї нічого незвичного, тільки тепер не потрібно скручуватись нагинатись - дуже добре їй під зріст. Адаптації не було, я відразу прибрала старі миски та замість поставила цю поїлку та всі почали з неї пити, кіт звісно ще її вивчав обходив дивився

Достоинства:
    Аккамулятор, гарна ємність для двох тварин, легке очищення
  • Анна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP

Суперська поїлка! Купували для котиків, і це просто найкраще рішення. Працює на "відмінно", дуже тиха і якісна. Величезний плюс — акумулятор, який тримає заряд дуже довго, тож фонтанчик повністю мобільний. Об'єм 2 л цілком вмісткий, не треба щодня доливати воду. Кошенята оцінили з першої хвилини, тепер це їхнє улюблене місце на кухні. Щиро рекомендую всім власникам хвостиків!

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP

Замовлення прийшло дуже швидко. Поїлка хороша, відразу сподобалася котику

Достоинства:
    Зручно, що не потрібно шукати місце біля розетки, реагує на рух, а головне, котику довподоби
    Недостатки:
    Наразі немає
  • Артем М***

Отличный фонтан, рекомендую

• Алла Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP

Дуже гарна поїлка, хвостикам подобається.

Достоинства:
    Тиха, зручна у використанні
  • Козак С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP

Виправдала всі очікування, працює тихо, на одному заряді працює дуже довго, головне що котики зацікавлені та дуже люблять з неї пити

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP

Поїлку отримали дуже швидко, дуже класна, гарна, легка у збиранні, датчик руху працює відмінно, шуму від води майже не чутно, у комплекті 3 фільри. Нам подобається і котику також. Дякуємо продавцю.

Достоинства:
    Майже безшумна, красива
    Недостатки:
    Не знайшли
  • Елена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP

Дуже сподобався фонтанчик. Користуємось 3 неділі. До цього в нас був інший, є з чим порівняти. Саме в цьому фонтанчику зручно те що видно скільки води лишилось. Є датчик руху. І звісно те що йому не потрібна розетка, можна поставити в будь якому місці.

Достоинства:
    Він на акумуляторі
    Заряду вистачає надовго
    Видно скільки залишилось води
    Працює тихо
    Є датчик руху
    Подобається кішці
    Недостатки:
    Не знайшли
  • Богдана
    Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP

Класна поїлка дуже зручна і досить компактна. Котику сподобалась) дуже зручно що є датчик руху, вода не ллється постійно як в інших фонтанах. Рекомендую до придбання!

Достоинства:
    Датчик руху, розмір, зовнішній вигляд
  • Юрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP

Два месяца в использовании. Моя девочка начала пить из неё на 5-й или 6-й день. Зато теперь, когда привыкла, стала пить чаще и больше , чем из прежней мисочки. А это лучшая профилактика МКБ. Огромное спасибо магазину и Розетке.

Достоинства:
    Ёмкий аккумулятор, блок питания в комплекте, датчик движения, общее ощущение добротности.
  • Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP

Отличная автоматическая поилка! Очень понравилось, что вода начинает циркулировать только тогда, когда кот подходит к поилке. Это удобно, экономит электроэнергию и делает работу устройства практически бесшумной. Кот быстро привык и с удовольствием пьет воду. Поилка легко моется, выглядит стильно и занимает немного места. Покупкой очень довольна, рекомендую!

• Оксана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP

Дуже задоволені покупкою! Спочатку наша кішечка Карамелька була головною шанувальницею цього фонтанчика - вже тиждень «медитує» біля нього, спеціально вмощується перед датчиком руху і зачаровано спостерігає, як тече вода. А тепер пристрій уважно роздивилася і наш собачка Ванілька.
    Приємно бачити, що і кішечка, і собачка із задоволенням користуються поїлкою.
    Рекомендуємо всім, у кого є домашні улюбленці! Тепер у Карамельки та Ванільки є своє маленьке місце для спостережень і пиття смачної водички.

Достоинства:
    працює тихо, вода завжди свіжа, а бездротовий режим дуже зручний
    Недостатки:
    поки немає, надіємося, що не буде
  • Елена Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP

Чудова поїлочка, нашому пухнастику дуже сподобалась

• Валентина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP

Поїлка файна, собакам дуже сподобалась.

Достоинства:
    Працює тихо, зарядки вистачає на довго, зручно, що не потрібно шукати місце біля розетки
  • Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP

Дуже добрий фонтанчик, працює тихо, котики одразу вподобали

• Надія
    Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP

Шикарний фонтан, коту подобається, п'є із задоволенням і багато.
    Працює як датчик руху, тепер кіт непомітно не прокрадеться, фонтан вмикається і його палить
    Заряда вистачає на довго.

• Тимофій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP

Фонтанчик класний. Працює без нарікань, налив води включив і забув. Датчик руху працює відмінно, що здивувало мене за таку ціну. Обирав саме бездротовий , бо не люблю кабелі по хаті. На диво довго тримає батарея. Заряджається швидко. Приємно що в комплекті є змінні фільтри. Але, пишу цей відгук місяці два після покупки, так як перший місяць він стояв більше як декорація і давав розслабляючий звук водички. Котам він був абсолютно не цікавий. Пройшов перший місяць і один кіт все ж наважився і перейшов повністю за нього замість миски. То я тішуся шо не дарма . Другий все ж обирає особисту чашечку ( не знаю чого саме чашечка але так склалось). Тому я так зрозумів в плані звикання - як повезе. А крім цього девайс супер.

Достоинства:
    Ціна, якість, датчик руху, збірка, дизайн, бездротовий , довго тримає заряд, тайп С
    Недостатки:
    Як девайс - відсутні, як концепція - залежить від характеру кота.
  • Анастасия
    Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP

Киця одразу зрозуміла що треба робити. Тепер стала більше пити водички і зникла тяга до кранів з водою

Достоинства:
    Довго тримає батарею
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Руслан П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP

По первым впечатлениям от использования, можно смело рекомендовать к покупке. Ваш кот это одобрит.))

Достоинства:
    Посылка прибыла как планировалось. Приятный дизайн. Очень компактный, как для 1,5л. Понятная и легкая сборка. Зарядка девайса происходит примерно за 6 часов. Даатчик движения работает без всяких проблем и имеет широкий угол покрытия. Пока использую в течение 2 недель, зарядки хватает. Думаю, 3-4 недели точно проработает до следующей зарядки. Может даже больше. Радует наличие запасных фильтров в комплекте. О реакции кота. Никаких проблем с привыканием. подошел, посмотрел на струю и начал пить. Кот пьет больше, чем до этого.
    Недостатки:
    За 2 недели использования - никаких нареканий.
  • Олег И***

Очень доволен,рекомендую

Достоинства:
    Качественный,очень простой в сборке,батареи хватает на долго,вещь супер рекомендую.
    Недостатки:
    Пока нет
  • Юлія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP

Чудовий девайс! Виправдав всі очікування. Працює тихо, сенсорний датчик вмикається з гарної відстані. Зібрати не складно. Тримаю підключеним в розетку, бо мені так зручніше. Коти звикли до нього за декілька днів і стали пити значно більше води в порівнянні зі звичайними мисками

Достоинства:
    Коти краще пʼють
    Довше вистачає налитого обʼєму
    Не потрібно мити так часто, як миски
    Недостатки:
    Наразі не побачили
  • Світлана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP

Чудовий фонтанчик для тварин. Дуже тихий мотор, чутно лише легке дзюрчання води. Компактний, саме малий лiтраж i шукала. Може стояти у будь-якому мiсцi дома. Одне погано- кiшка геть iгноруэ його. )))

• Віктор Г***

Працює
    Кіт спочатку боятся, а тепер намагається розбирати її

• Ірина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP

Задоволена цим придбанням поки що я, а кіт лише придивляється, бо дуже обережний і підозріливий до всього нового)
    Фонтанчик простий в експлуатації і не вимагає значних затрат часу на догляд.
    Про покупку не шкодую. Переконана, що кіт споживатиме більше води, ніж раніше, і ця автопоїлка йому припаде до вподоби, оскільки він дуже зацікавлюється стуменем води. Дякую за якісний товар!

Достоинства:
    Негучний, добре спрацьовує датчик руху, батарея гарно тримає заряд
  • Свинаренко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP

Товар доброї якісті. Кіт грається з водою та пьє. Дякую.

• Валентина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP

Дуже якісний, в комплекті два запасних фільтри. Працює тихо, датчик руху кота завжди розпізнає і вмикається. Кішка в захваті, одразу розібралась і почала з нього пити. Заряду вистачає тижня на 2-3 точно. Розбирати мити теж легко. Мінусів не знайшла.

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP

Задоволені. Тримає заряд довго. Коту цікаво.

• Василь П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP

Чудова поїлка для тварин.

Достоинства:
    Реагує на рух, є вбудовані фільтри, які очищують воду.
    Недостатки:
    Датчик реагує на рух не тільки тварин, але і людей. І вода фільтрується зайвий час, та фільтри зношуються.
  • Віктор А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP

Купил данную авто поилку для своих кошек.
    Первое время кошки сторонились "странной штуки",а теперь постоянно пьют воду.
    Для меня главное их здоровье а тут во первых стоит фильтр (ещё 2 в комплекте идёт)и постоянно циркулирует вода,так что минимальная вероятность образования бактерий. Собрал,наполнил водой и установил очень быстро.
    Очень удачная покупка!!!!

Достоинства:
    Установлен фильтр для воды(2 в комплекте),большая автономность,не нужно кабелем питания подключать,так что можно установить где угодно,датчик движения который быстро срабатывает.
    Недостатки:
    Пока не обнаружил.
  • Таня Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP

Дуже подобается поїлка улюбленцю все працює можна залити воду 1,5 літрів и забути про неї. Дякую

Достоинства:
    Зручно
    Недостатки:
    Немаэ
  • Виктория Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AB PREMIUM SHOP

Усе дуже сподобалося! Котики задоволені!