Отзывы покупателей о Комплект постельного белья MirSon Бязь 17-0308 Sequoia 143 x 210 см (2200002357043)

Оценка пользователей 4.46/5
  • Наталія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

В користуванні постіль з літа 2024р, коли була нова, і навіть після першої стірки претензій ніяких не було. Але коли пройшло трохи більше часу....вона себе проявила катишками. Тому після неї зробила висновок, що постільну білизну MirSon купувати більше не буду. Принт дуже сподобався, а от якість проявила себе з часом. Після того купувала постіль іншого виробника (теж на Розетці) і по якості вона мені зайшла( ніяких катишок). Висновок: доки не спробуєш не будеш знати....Доречі всі відгуки були позитивні і я також відмітила першим відгуком дану постіль 5 зірками, а тепер знайшла час і вирішила змінити оцінку,так як я сама замовляючи той чи інший товар читаю відгуки людей.

Достоинства:
    Принт
    Недостатки:
    Катишки,постіль втратила вигляд досить швидко.

Дякуємо за Ваш відгук та за те, що поділилися досвідом користування.

Хочемо звернути увагу, що поява катишків найчастіше пов’язана з недотриманням рекомендацій щодо догляду та прання виробу, зокрема температурного режиму, інтенсивного віджиму або прання разом із речами з грубими тканинами.

Для збереження зовнішнього вигляду постільної білизни рекомендуємо прати вироби відповідно до рекомендацій, зазначених на бірці: при делікатному режимі та з мінімальним віджимом.

Дякуємо, що відзначили дизайн комплекту

• Емілія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Красива постіль.

Дякуємо вам щиро за чудовий відгук!

Раді, що вам сподобався комплект постільної білизни MirSon Бязь Premium. Ваші слова дуже цінні для нас!

З повагою, команда MirSon.

• Анастасия С***

Мне очень нравится постельное , пододеяльник на замке

• Анастасия Р***

Все згідно опису. Дякую! Дуже сподобалось.

• Наталія Т***

Отримала комплект, випрала його перед використанням при температурі 30 градусів. Все добре, не збігся і не полиняв. Відповідає опису і заявленим характеристикам в описі. Покупкою задоволена.

• Анастасія

Дуже задоволена, якість чудова, зовнішній вигляд набагато дорожче виглядає ніж на 1к, взяла ще чорну від цього продавця
    Рекомендую

Достоинства:
    В коментарі

• Буйненко В***

Гарна білизна. Приємна на дотик

• Дмитрий К***

Снаружи плотный, изнутри мягкий материал. Красивое.

• Святослав

не погане на вигляд, на дотик добре, плотне трохи, але все дихає

Достоинства:
    є застібка

• Ірина П***

Комплект непоганий, з пакету пах виробництвом і був дубовий. Випрала - все ок, мʼякенький. Якість матеріалу подобається, 100% бавовна, не просвічує. Зняла зірку за те, що як і написано в попередніх відгуках, простинь і тильна сторона наволочки сірого кольору, а не мармурового окрасу, як на фото.

Достоинства:
    Правильні розміри, якісна тканина
    Недостатки:
    Невідповідність по кольору

• Крістіна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Всё сподобалось дякую

• Аліна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 2 x 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Якісна постіль, сучасний принт

• Елена К***

Несоответствует расцветки на картинке ((( Простынь и обратная сторона пододеяльника однотонного серого цвета.

Достоинства:
    Качество ткани
    Недостатки:
    Несоответствует расцветка

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!

• Олег К***
    Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Заказал себе этот комплект постельного белья MirSon Бязь 17-0308 Sequoia Евро. Покупкой рад остался очень! Комплект красиво и стильно смотрится, комфортный во время сна, имеет приятный к телу материал. Замечательно стирается, долговечный и удобный в использовании, качественный и прочный. Комплект постельного белья стоит своих денег, понравился! Рекомендую к покупке!

Достоинства:
    Красиво и стильно смотрится, комфортный во время сна, приятный к телу материал, замечательно стирается, долговечный и удобный в использовании, качественный и прочный, стоит своих денег.
    • Ольга К***

Я відправляла питання про склад білизни. Еле не питання не відповіді не має. Це бавовна?