Отзывы покупателей о Игрушка для кошек GiGwi Catch&scratch Енот с кошачьей мятой/кошачьей мятой 8 см (25881078)

Оценка пользователей 4.76/5
  • Олег Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Чудова іграшка для котів, їх в мене двоє, то сперечатись між собою хто з них буде бавитись.

Добрий день, шановний Олегу! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Дарія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Кішці подарувала на новий рік. Сподобалась іграшка. Довго гралась, потім всю помила)
    Думаю, це любов)

Достоинства:
    Кішці сподобалась
    Недостатки:
    Не виявили поки

Добрий день, шановна Даріє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Я не знаю, що це за чудо іграшка, але кошеня Мейн-Куна його тягає по всій квартирі, грає, кидає. Улюблена іграшка. Справа точно не в мʼяті, бо він ще замалий, не реагує на неї, та і іграшок інших багато в нього.

Достоинства:
    Чудо іграшка

Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Лилия С***

Класс!

Добрий день, шановна Ліліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Лариса К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Масяні дуже сподобалося!!! Мені теж!!! Прикольний!!!

Достоинства:
    Дуже сподобалося Масяні,що є погремушка її заводить до не стями...
    Недостатки:

Добрий день, шановна Ларисо! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Як і писали нижче, на півторарічний кіт плекає якісь зворушливі почуття до цього єнота: грається, носить до миски з водою та до їжі.

Добрий день, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Дуже сподобалося. Кошеня у захваті.

Добрий день, шановний Олександр! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Татьяна С***

Чудова іграшка

Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Костянтин Р***

Купив в стані афекта.
    Кота не маю.
    Лежить на столі під монітором.
    Прикольна)

Достоинства:
    Прикольна
    Недостатки:
    Не бачу

Добрий день, шановна Костянтине! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Ольга Є***

Клас , тепер потрібно завести кота, ви готовий котобатько )))

• Катерина

Супер класна іграшка
    Кошеня і грається і спить з ним

Добрий день, шановна Катерино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Елена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Смішна іграшка) кішка пару хвилин гралася навіть

Достоинства:
    Якісно зроблено, торохкотить негучно
    Недостатки:
    Поки не можу сказати

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: WD Retail. Цвет: Разноцветный

Іграшка гарна, приємна на дотик і якісно зроблена. Кішка в захваті, кусає її, грається. Незнаю чи довго буде такий інтерес, але перше враження дуже хороше.

Достоинства:
    Якість, кішці дуже подобається
    • Продавец  WD Retail

Дякуємо за відгук! Будемо раді бачити Вас у нашому магазині знову.

• Светлана К***

Барсику очень понравилось

Добрий день, шановна Світлано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Ксенія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Хочу дополнить свой отзыв, который ниже.
    Женщина в низу была права! Котёнок носит Енота пить и кушать!

Достоинства:
    Думает, что это её сын или брат, не понятно)
    Недостатки:
    Не ясна родственная связь)

Добрий день, шановна Ксеніє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Ксенія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Котёнку 3 месяца. Носится как дурная, енота таскает во рту, прыгает, бегает. Довольная)

• Дмитро Б***

Не погана

Добрий день, шановний Дмитре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою іграшки GiGwi.

• Володимир Л***

На один раз.

Добрий день, шановний Володимире! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода, що дана іграшка не виправдала Ваших очікувань. Аби іграшка GiGwi слугувала якнайдовше, ми не рекомендуємо залишати вихованця наодинці з нею, а використовувати лише для спільної гри з улюбленцем. Можемо порадити Вам лінійку наших іграшок: LIKER, Flyber та PitchDog, або тренувальних снарядів PULLER, за умови правильного використання, ці продукти слугуватимуть дуже довго і подарують Вам і Вашому ""малюку"" незабутні враження від сумісного дозвілля.
      Якщо у Вас виникли питання стосовно якості нашої продукції, Ви завжди можете звернутись до нас напряму з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.

• Дмитро

Супер!

Добрий день, шановний Дмитре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Алексей М***

Маленький прикольний .в хвості погремушка

Недостатки:
    Кішка боїться , не знаю як зацікавити її ним грати

Добрий день, шановний Олексію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою. Радимо звернути увагу, на іграшки з цієї ж серії, але без пискавки. Наприклад: ссылка, ссылка, ссылка, ссылка.

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Кішка просто в екстазі від цієї іграшки, мабуть це котяча м'ята так діє. До цього проявляла слабкий інтерес до гри і взагалі до іграшок: миші, м'ячичики, пір'ячко, могла погратись 5 хв і втрачала інтерес, але цю ганяє уже 2 день підряд, при чому сама.

Достоинства:
    Смішний невеличкий єнот з дзвіночком у хвості і котячою м'ятою
    Недостатки:
    Можливо дзвіночок може вас розбудити вночі, коли тваринка буде з ним гратись

• Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

або носяться з ним або просто жеруть його.

Добрий день, шановний Сергію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви та Ваші улюбленці оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Вікторія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Чомусь кіт сприйняв цю іграшку за свою дитину, і тягає її до мисок з їжею, ніби годує в інших випадках вона його не цікавить, але, як на мене, цей упоротий єнот доволі прикольний. 10 з 10

Достоинства:
    Став дитиною нашого кота
    Недостатки:
    Не знайшли)

Добрий день, шановна Вікторіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Людмила Д***

Гарна іграшка, киці сподобалась

Добрий день, шановна Людмило! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Алиса Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

коту подобається, але довго не грає. періодично)

Добрий день, шановна Алісо! Дякуємо за зворотний зв'язок! Для того, щоб ваш кіт не втрачав інтерес до інтерактивних іграшок, їх потрібно періодично ховати та тримати в зоні недосяжності тварини. Тоді улюбленець кожного разу сприйматиме іграшку, як нову розвагу.

• Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Улюблена іграшка кішки. Якісно зроблено.

Добрий день, шановний Олександре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Роксолана Л***

Кіт балдіє

Достоинства:
    Кіт довольний
    Недостатки:
    Менший ніж очікувала

Добрий день, шановна Роксолано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою. Детальні характеристики іграшок GiGwi вказані в характеристиках товару. Якщо перейти на цю вкладку, то можна побачити інформацію про тип іграшки, призначення, матеріал, розміри, колір та особливості іграшки.

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Придбали пів року тому, кішка з іграшкою не розлучається. Радимо!

Достоинства:
    Якість та матеріал
    Недостатки:
    Не виявили

Добрий день, шановна Ольго! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Денис М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТрендЗоо

Кот обиделся.

• Денис С***

Отличный друг для кота

Добрий день, шановний Денисе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.

• Роман М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Кіт не реагує на іграшку, це не іграшка а якийсь брелок до ключів. Чому не вказують розміри іграшки ?

Добрий день, шановний Романе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода, що дана іграшка не виправдала ваших очікувань. Детальні характеристики іграшок GiGwi вказані в характеристиках товару. Якщо перейти на цю вкладку, то можна побачити інформацію про тип іграшки, призначення, матеріал, розміри, колір та особливості іграшки. Також при виборі розміру та виду іграшки слід враховувати характер та вік домашнього улюбленця. Тому, рекомендуємо Вам переглянути інші пропозиції в серії іграшок для котів GiGwi. Для того, щоб ваш кіт не втрачав інтерес до інтерактивних іграшок, їх потрібно періодично ховати та тримати в зоні недосяжності тварини. Тоді улюбленець кожного разу сприйматиме іграшку, як нову розвагу. Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості іграшки, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.

• Екатерина Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Там в хвості колокольчик. Достатньо якісно зроблена. Щодо м'яти не знаю, моя кішка ігнорує) розмір вказаний якщо від хвоста до носа

Достоинства:
    Якісна
    Недостатки:
    Не вказали, що є колокольчик

Добрий день, шановна Катерино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою.

• Игорь З***

Кошенятці сподобалось. Відразу захопився

Достоинства:
    Грається
    Недостатки:

Добрий день, шановний Ігорю! Дякуємо за зворотний зв'язок та гарне фото! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою.

• Ирина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Котику дуже сподобалася іграшка)

Добрий день, шановна Ірино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою.

• Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Игрушка заинтересовала как старшую котю,так и маленького котейку.

Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою.

• Наталья Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Іграшка класна, проте саме моєму коту не зайшла. Передарували іншому)

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Кицька зацінила)) Дуже ій сподобалась іграшка, носиться з нею, гризе))

Достоинства:
    Якісна іграшка.
    Недостатки:
    Не виявив)

Добрий день, шановний Сергію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою.