- Зведений відгук із відкритих джерелВ умовах частих відключень світла або тривалого перебування поза межами електромережі ліхтар MOS-14 9900 mAh виконує роль автономного джерела освітлення та резервного живлення.Цей огляд згенеровано ШІ на основі даних з відкритих джерел.Користувачі підтверджують високу автономність пристрою, яка досягає 24 годин роботи в економному режимі, що є критично важливим для багатоденних виїздів.Покупці активно використовують комбіноване кріплення з магніту та гачка для фіксації лампи на металевих поверхнях в гаражах або під куполом намету.Власники смартфонів зазначають можливість здійснити до двох повних циклів заряджання мобільного пристрою завдяки вбудованому акумулятору.Деякі покупці звертають увагу на невідповідність фактичної ємності акумулятора заявленим характеристикам та автоматичне зниження яскравості через нагрівання при тривалій роботі на максимумі.Переваги: Тривала автономність в економному режиміНаявність магніту та гачка для кріпленняЗахист роз'єму USB Type-C силіконовою заглушкоюЯскраве холодне світло для робочих завданьНедоліки: Реальна ємність нижча за заявленуНесумісність із блоками швидкої зарядки QCСпрацювання теплового захисту на максимальній потужностіПовільне заряджання зовнішніх пристроїв
- Віктор М***Отзыв от покупателя. Продавец: LB market. Цвет корпуса: Синий
Гарний ліхтар для блекаутів
- Достоинства:
- Дуже яскравий, швидка зарядка
Ідеальний для загального освітлення кімнати (регулюється яскравість)
- Продавец LB market
Дякуємо за відгук! Хай довго служить!
- Павло О***Отзыв от покупателя. Продавец: LB market. Цвет корпуса: Синий
Товар прийшов швидко, комунікація продавця на вищому рівні, яксіний, сервіс на 100%
- Продавец LB market
Дякуємо за Вашу оцінку нашої праці і товару!
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: LB market. Цвет корпуса: Зеленый
Ліхтар чудовий, дуже яскравий. Він коштує цих грошей. Рекомендую.
- Достоинства:
- Дуже яскравий
- Продавец LB market
Дякуємо, що знайшли час і поділились своїм враженням!
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: LB market. Цвет корпуса: Зеленый
Найкраща лампа! Світло як вдень, має 3 різні режими освітлення, від лампи можна зарядити телефон. Ідеальна якість, швидка відправка, привітний продавець. Щиро рекомендую! З повагою, Анна
- Достоинства:
- Хороший товар
- Недостатки:
- Недоліків немає
- Продавец LB market
Дякуємо за відгук! Хай довго служить!
- Орос Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: EasyMart
Потужне світло і з ємним акумулятором. Є 3 режими. Найбільше сподобалося те, що рівно з дня покупки перестали жорстко вимикати світло)) тьфу-тьфу
- Продавец EasyMart
Добрий день, дякуємо за ваш відгук, користуйтесь. З повагою EasyMart
- Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Классный фонарь, светит ярко,держит долго, ничего лишнего!
- Достоинства:
- Мощный магнит, наличие крючка!
- Недостатки:
- Пока не выявлено
- Аліна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Супер!
- Достоинства:
- Світло як вдень. Рекомендую.
- Недостатки:
- Немає.
- Ганна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
три рівні яскравості світла. міцний магніт. гачок для підвішування. можна використовувати як павербанк. довго робить, швидко заряджається. рекомендую!
- Достоинства:
- супер
- Недостатки:
- не знайшла
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Dimmo. Цвет корпуса: Темно-синий
Ліхтар сподобався гарно світить на довго вистачає
- Достоинства:
- Яскравість
- Недостатки:
- Не знайшла
- КостяОтзыв от покупателя. Продавец: BRIGHT FUTURE. Цвет корпуса: Синий
Вистачає на 1 годину (
- Анатолий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
- Тонкий А***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Отличная штука, светит долго и ярко
- ShmigserОтзыв от покупателя. Продавец: Kit House. Цвет корпуса: Темно-синий
Лампа класна, нажаль не знайшов з теплим світлом. З плюсів - відправили щвидко, прийшла повністю заряджена коли сиділи 2+ доби без світла і розрядили все, і мабуть головне - підтримує швидку зарядку, хоча в інструкції це не вказано. Маю ще 3 аналогічні з теплим світлом, вони не підтримують. З мінусів - ні на лампі, ні на коробці, ні в інструкції не вказана ємність 9900 mAh. Користувався лише кілька годин, тому напевно нічого сказати не можу. На моїх попередніх лампах цифри вказані безпосередньо на корпусі.
В будь-якому разі МОС-14 найкращий варіант автономного освітлення для квартири, особливо для невеликих кімнат.- Достоинства:
- Дуже зручна, яскрава, підтримує швидку зарадку.
- Недостатки:
- Не зазначена ємність акумулятора.
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Рекомендую до придбання !
- Достоинства:
- Дуже довго світить, яскаве світло. Велика місткість акомуляторів.
- Недостатки:
- Не знайшов.
- Ігор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Хороший світильник. Світить яскраво, магніт дозволяє кріпити на вертикальних поверхнях (я його на бойлер в ванні кріплю, дуже зручно). Вистачає на кілька годин (точно не знаю на скільки, бо в нуль поки не розряджав, на 6 годин точно на середній яскравості).
На початку здалося що він якось швидко розряджається і довго заряджається, думав вже повертати, але через пару циклів все стало нормально.- Достоинства:
- Яскравий, магнітне кріплення, довга автономна робота
- Ирина У***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Доброго дня. Ми 11 грудня купили Ліхтар на акумуляторі Mos Lighting лампа світильник кемпінговий потужний з повербанком 9900 мАг (MOS-14).
Не могли натішитися. Все було добре, вона чудово освітлювала кімнату. Заряджали USB-micro кабелем, який був в комплекті, від мережі без проблем. Але вчора не змогли вставити в гніздо кабель USB-micro. Багато людей намагалися, але також не змогли.
Прикладаю фото де червоними стрілками намальовано, що куди не вставляється. Тепер неможливо її зарядити і вона стала зовсім непотрібною річчю.
Обійшли сьогодні Колібріс і безрезультатно. Велике прохання підкажіть, що робити, як можна виправити ситуацію. Сума за цю лампу для нас пенсіонерів велика, ми збирали, а тепер виявилось, що знову у темряві.- Продавец Prime
Доброго дня. Щиро дякуємо, що так детально описали ситуацію. Нам дуже прикро, що ліхтар перестав заряджатися та спричинив вам такі незручності.
З опису та фото схоже, що роз’єм micro-USB міг вийти з ладу, на жаль, таке інколи трапляється з електронними пристроями.
Звертаємо увагу, що на товар діє гарантія. Ви можете оформити обмін або повернення через маркетплейс, і ми обов’язково допоможемо вирішити ситуацію — без залишення вас без коштів чи товару.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Ліхтар чудовий
- Достоинства:
- Яскравий,витривалий,зручний
- Недостатки:
- Небачу
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Лампа сильна ! Всю кухню освіщає!!
- Достоинства:
- Сильна лампа
- Недостатки:
- Нема!
- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: BRIGHT FUTURE. Цвет корпуса: Синий
Ліхтар чудовий
- Достоинства:
- Добре тримає заряд
- Недостатки:
- Не виявила
- Віталій С***Отзыв от покупателя. Продавец: BRIGHT FUTURE. Цвет корпуса: Синий
Задоволений ліхтариком
- Достоинства:
- Мені все подобається. Ліхтарик вартий потрачених коштів.
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Dimmo. Цвет корпуса: Темно-синий
Товар не відповідає замовленню.Замовлена батарея 9900mAh , а прийшла 4800 mAh
- Недостатки:
- Прислано лампу з другою характеристикою
- Денис к***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Крута лампа, світить дуже гарно і заряд тримає добре
- Микола Х***Отзыв от покупателя. Продавец: BRIGHT FUTURE. Цвет корпуса: Синий
Добре світить, для кімнати 20 кВ/м вистачає з головою
- Татьяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Дякую. Лампи витривалі. Якісні.
- Достоинства:
- Точність. Оперативність. Якість.
- Віктор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: BRIGHT FUTURE. Цвет корпуса: Синий
Гарна якісь
- Євген Р***Отзыв от покупателя. Продавец: BRIGHT FUTURE. Цвет корпуса: Синий
Отличный фонарь. Проверили сразу на пункте выдачи Розетка. Индикатор заряда показывает, зарядка идёт. Очень яркий, как в описании 3 режима яркости.
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Щиро вдячна
Якісний ліхтарик
Зараз вмикають світло- це те що потрібно !
Продавцеві особлива подяка за швидкість
П.с Сьогодні отримала і замовила ще один,бо дійсно хороший.- Достоинства:
- Гарного світить , зручний у використанні
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Отличный светильник
- Достоинства:
- Очень долго светит на максимальном яркости
- Александр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Dimmo. Цвет корпуса: Темно-синий
Лампа супер держе добре
- Сергей В***Отзыв от покупателя. Продавец: BRIGHT FUTURE. Цвет корпуса: Синий
Прикольный фонарь, хорошо светит, держит заряд и магнит мощный, хорошо липнет к металлу
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: BRIGHT FUTURE. Цвет корпуса: Синий
В цілому дуже корисний при відключеннях світла.
Холодне світло - це як плюс так і мінус.
Крючок не дуже зручний, в квартирі мало за що можна підчепити. Думаю, він більше розрахований на кемпінг.- Достоинства:
- Дуже яскравий. Місткий акумулятор.
- Недостатки:
- Включається з найбільшої яскравості, дуже важко для очей. Не можна поставити світити вбік.
- Марта С***Отзыв от покупателя. Продавец: BRIGHT FUTURE. Цвет корпуса: Синий
Отримала ліхтар з доставкою все ок,швидко.Але коробка зовсім не така як заявлена на сторінці,ніде не вказано що акумулятор на 9900,після двох годин користування темніє,темніє не знаю яких може бути 15год.Заряджається досить довго.Якось так...
- Достоинства:
- Гачок.
- Недостатки:
- Довго заряджається
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Dimmo. Цвет корпуса: Темно-синий
Лампа, світить довго і яскраво, продавець відправив швидко. Порадила всім знайомим.
- Достоинства:
- Яскрава, тримає заряд годин ±10
- Валерій Ш***
на інших там передплата і доставка може бути платною
- Марина В***Отзыв от покупателя. Продавец: BRIGHT FUTURE. Цвет корпуса: Синий
Задоволена покупкою! Відмінний ліхтар. Кріплення зручне: можна повісити за гачок або на міцний магніт. Світить довго та яскраво.
- Достоинства:
- Мобільний, зручний, компактний
- Євген С***Отзыв от покупателя. Продавец: BRIGHT FUTURE. Цвет корпуса: Синий
З того, що встиг переконатися, то це дійсно яскраво світить. Не мав змоги поки що відслідкувати, як довго тримає акумулятор, але в цілому задоволений.
- Достоинства:
- Світить яскраво
- Недостатки:
- Анастасія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: BRIGHT FUTURE. Цвет корпуса: Синий
10/10 для відключень те, що треба. Освітлює всю кімнату.
- Достоинства:
- Малий розмір, магніт та крючок
- Продавец BRIGHT FUTURE
Дякуємо за відгук!