Отзывы покупателей о Силиконовый туалет лоток для собак под пеленку 60х60 Dongguan Wenfeng Пушистое Счастье 62х62 серый
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO&Pukhnastykiw
Спасибо, коврик отличного качества, еще и чехол для него есть.
- Достоинства:
- Легко ухаживать
- Недостатки:
- Пока не выявлено
- Продавец PRO&Pukhnastykiw
Тетяна, Вітаємо! Дякуємо за вибір нашого бренду та високу оцінку. Дуже приємно, що Вам сподобався лоток! Нам важливо, щоб товар приніс Вам користь, і Ви були задоволені покупкою! Вдячні, що вибрали нас, чекаємо на Вас знову! З повагою, інтернет-магазин PRO&Pukhnastykiw.
- Анастасія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO&Pukhnastykiw
Дуже задоволена, лоток супер, справляється там де не може пелюшка)
- Достоинства:
- Згортається в чохол
- Продавец PRO&Pukhnastykiw
Анастасія, Вітаємо! Дякуємо за вибір нашого бренду та високу оцінку. Дуже приємно, що Вам сподобався лоток! Нам важливо, щоб товар приніс Вам користь, і Ви були задоволені покупкою! Вдячні, що вибрали нас, чекаємо на Вас знову! З повагою, інтернет-магазин PRO&Pukhnastykiw.
- Сергій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO&Pukhnastykiw
Красивий, лаконічний і зручний. Собачці дуже підійшов.
- Продавец PRO&Pukhnastykiw
Сергій, Вітаємо! Дякуємо за вибір нашого бренду та високу оцінку. Дуже приємно, що Вам сподобався лоток! Нам важливо, щоб товар приніс Вам користь, і Ви були задоволені покупкою! Вдячні, що вибрали нас, чекаємо на Вас знову! З повагою, інтернет-магазин PRO&Pukhnastykiw.
- Світлана З***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO&Pukhnastykiw
Обслуговування чудове. Ціна оптимальна. Коврик дійсно працює. Мої собачки тепер акуратні, не виходять за край пелюшки. Супер-рішення!
- Достоинства:
- Ефективний коврик
- Недостатки:
- Поки немає)
- Продавец PRO&Pukhnastykiw
Світлана, Вітаємо! Дякуємо Вам за вибір нашого бренду та високу оцінку. Нам дуже важливо, щоб Ваші очікування виправдовувалися повною мірою, і Ви залишилися задоволеними покупкою. Користуйтеся із задоволенням та повертайтеся до нас за новинками. З повагою, інтернет-магазин PRO&Pukhnastykiw.