- Рэйн Л***Отзыв от покупателя. Продавец: EASYoptics. Цвет оправы: Черный. Диоптрии: +0.50
Очки точно не для мужчин ( детский размер)!
- Достоинства:
- OK
- Недостатки:
- Размеры не указаны
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: EASYoptics. Цвет оправы: Золотистый. Диоптрии: +0.50
Дуже хороше обслуговування
Ми Вам дуже вдячні за відгук. Це важливо для нас
- Сергей.Отзыв от покупателя. Продавец: EASYoptics. Цвет оправы: Черный. Диоптрии: +0.50
Чудові окуляри. трохи не вгадав з розміром. купував для авто того і їх вистачить.
- Достоинства:
- Футляр. якість. доставка.
- Продавец EASYoptics
Дякуємо Вам за відгук) Звертайтесь ще!
- Павел С***Отзыв от покупателя. Продавец: EASYoptics. Цвет оправы: Черный. Диоптрии: +0.50
Дуже гарно дякую,такі як хотів.
- Достоинства:
- Супер
- Продавец EASYoptics
Дякуємо. Відгуки покупців допомагають нам стати краще.
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: EASYoptics. Цвет оправы: Черный. Диоптрии: +0.50
Все отлично , получил то что на фото . Доставка быстрая . Спасибо
Вельми дякуємо за відгук
- Марина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ОкоФокус. Цвет оправы: Красный. Диоптрии: +1.00
Потрібні були окуляри для читання, як запасні до тих, що вже маю. Ці окуляри виявились саме тим, що шукала, навіть більше: недорогі, гарно виглядають і в зручному футлярі. Замовила одразу троє і не пожалкувала.
- Достоинства:
- Окуляри саме такі, як шукала.
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: ОкоФокус. Цвет оправы: Черный. Диоптрии: +2.00
тав бачити поза горизонт!
- Продавец ОкоФокус
Дякуємо за такий відгук)
- Мирослава Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ОкоФокус. Цвет оправы: Золотистый. Диоптрии: +1.75
Гарні стильні окуляри. Колір прикольний. У мене вікове зниження зору. Мені сподобалася саме така оправа. Дуже чітко видно дрібний шрифт, по роботі працюю з паперами дрібного шрифту - окуляри чудово справляються з цим завданням.
- Достоинства:
- Стильні гарні окуляри з прикольним кольором. Продавець у листуванні відповів на всі питання стосовно товару. Рекомендую.
- Маргарита Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ОкоФокус. Цвет оправы: Черный. Диоптрии: +2.00
Купувала мамі… швидко відправили, все добре упаковано, товар відповідає опису, якість непогана, ще й за таку ціну. Усе сподобалося. Рекомендую
- Достоинства:
- Гарні, зручні, непогана якість за невеликі гроші
- Недостатки:
- Не виявила