Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Наполнитель для кошачьего туалета Барс №1 большой, бентонитовый (3-7 мм) без аромата, 5 кг

Есть в наличии

3.5/5
Оценка пользователей 3.5/5
  • Евгений Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 упаковки: 5

по відношенню цена-якість це найкращий з вітчизняних гігієнічних наповнювачів для котів. Добре комкується, зовсім не відчувається запаху після користування котами.

Достоинства:
    гарний наповнювач по відношенню цена-якість
    Недостатки:
    не знайшов

Дякуємо вам за відгук та поради потенційним покупцям.

• Александр П***

Крупный хороший наполнитель,но много пыли

Недостатки:
    Много пыли

Дякуємо за відгук. Дуже прикро, що якість наповнювача виявилась незадовільною.

• Никита
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 упаковки: 5

Это покупать нельзя!, раньше брали был более менее терпимо, но сейчас это просто ужас, комков нет, пыльный, ..кошка была белая, после данного продукта стала желтая!, думали сначала что один пакет такой, вскрыли все пачки но чуда не случилось.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Качество

Нам дуже шкода, що ми вас засмутили та наповнювач не підійшов! Обов'язково передамо на виробництво ваші зауваження по якості.

• Юрий Л***

Швидко прмйняли замовлення. Товар відправлено в умовоений термін. Ціні актуальна. Якість наповнювача бажає кращога. При висипанні з упаковки зліймається пилюка. Після зволоження перетворюється на глину. Але свої функції виконує.

Дякуємо вам за відгук та поради потенційним покупцям.

• Светлана Р***

Не сподобався. Якась глина, яка липне до лап, а потім сліди залишаються по всьому туалету.

• Галатова О***

Не сподобався, схожий на гравій. Не дуже комкується, колір глини. Якщо мокрі лапи, то після лотку на світлій плитці плями. На фото білий дрібний і барс для порівняння

Достоинства:
    Недостатки:
    Коричневий, мокрі лапи роблять бруд, не просипає тся в совочку
  • Наталья Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShopNemo. Вес 1 упаковки: 5

Всё хорошо, упаковка целая, быстрая доставка.

• Мария Я***

Раніше завжди купували цей наповнювач для кота, все було ок, в цей раз як завжди замовили його, якість жахлива, погано вбирає вологу, не комкується, запах взагалі не прибирає та і колір зовсім інший, раніше був сірий, а зараз з фіолетовим відтінком.

• Вікторія Н***

Користуємось постійно, гарно маскує запахи, співвідношення ціна і якість.

• Юра Д***

Завжди його брав,добре комкувався.Останній раз замовив чотири пачки,якась підробка.Хто читає не замовляйте,ефект той самий що вЕконом варіанті від Барс.Ціна на 250 грн. дорожще ефект той самий,його немає.

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Не комкується зовсім

Дякуємо, що повідомили.
      Ваші зауваження ми обов’язково передамо виробнику товару.
      Вибачте за доставлені незручності!

• Олексій

щось змінили в виробництві, став добре комкуватися.

Достоинства:
    комкується
    Недостатки:
    нема
  • Дар'я З***

Беру не перший раз. З підвищенням цін на силікагелевий, для пухнастих чудова заміна, так як одна кішка перебірлива і не всі наповнювачі їй подобаються. Великі гранули не так сильно застрягають в лапках і не розносяться квартирою. Не грудкується, але не вважаю це мінусом, важчі частинки залишаються знизу, при перемішуванні. На двох котів однієї упаковки на два тижні.

Достоинства:
    Ціна, вистачає надовго
  • Сергей Ш***

Наполнитель позиционировал как комкующийся, однако по факту он ни рыба, ни мясо. От жидкости стает влажным и тяжелым с жутким запахом уже спустя неделю, а комки не образовуются. Короче все экскрименты так и остаются в туалете и вопрос можно решить только полной заменой наполнителя. Брать не советую. Есть с чем сравнивать, качеством недоволен однозначно

Достоинства:
    Низкая цена
    Недостатки:
    Не комкуется вообще, запахи и влагу накапливает
  • Дмитрий У***

Цена качество просто супер,буду заказывать еще)

Достоинства:
    качество
  • Игорь К***

Отличный недорогой наполнитель туалета. Наша кошка всю жизнь им пользуется, никаких проблем. В отличии от других похожих - здесь камушки крупнее, как гравий, за счет чего он меньше "пылит".

Достоинства:
    Цена. Выполняет свою фунцию. Достаточно крупные камушки, потому почти не "пылит" и не разносится по квартире.
  • Тобейчик М***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 упаковки: 5

Доставили в ужасном состоянии все разорвано,за такую цену

Достоинства:
    Хороший наполнитель
    Недостатки:
    Доставили весь разорванный
  • Кондратюк Ю***

норм

Достоинства:
    не перший місяць користуюсь їм, мені подобається, котику теж, запах не помічатала так як одразу прибираю як там щось відбувається)) тому буду брати і надалі)))
    Недостатки:
    нема
  • Ирина
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес 1 упаковки: 5

Ужасный наполнитель. Гранулы огромные. Не комкуется вовсе. Запах не поглощает. Больше брать не буду и не рекомендую

Достоинства:
    Их нет
    Недостатки:
    Описала