- Альона Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Размер корпуса: 46.3. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Гарна якість
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46.3. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Charcoal
Дуже гарні часи за свої гроші
- Недостатки:
- Не виявив
- Людмила Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46.3. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Charcoal
А деж заявлений шнур для зарядження? Вчора отримала смарт-годинник,який складає приємні враження,алеж тепер потрібно заморочиться. Неприємно.
- Достоинства:
- Багато потрібних функцій.
- Недостатки:
- Відсутній заявлений шнур для зарядження.
- Євген Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46.3. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Charcoal
годинник сподобався, все супер.
Незадоволений доставкою, я замовив 25 квітня , отримав 30квітня ,
це жесть так не можна робити , наступного разу буду замовляти у конкурентів- Достоинства:
- за такі грощі , крутий годинник
- Недостатки:
- довга доставка , замовив 25квітня , отримав 30квітня
- Константин Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46.3. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Charcoal
Часы огонь ставьте регион Индия при регистрации в приложении и будет голосовой ассистент.
- Недостатки:
- Не нашол
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46.3. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Всё отлично.При регистрации в приложении Zepp ставим регион США и работает голосовой помощник с функциями ИИ.
- Достоинства:
- Большой дисплей.Не тормозят.Корректно работают с уведомлениями.Показывают смайлики и картинки.Богатый выбор настроек.
- Недостатки:
- Долго ищет спутники но за такую цену простительно)
- Ганна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46.3. Цвет корпуса: Stone. Цвет ремешка: Red
Отличные часы
- Недостатки:
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46.3. Цвет корпуса: Stone. Цвет ремешка: Red
Сподобався, класний годинник, нарікань немає. Купа налаштувань, як тобі хочеться так і буде працювати.
- Достоинства:
- Все круто
- Недостатки:
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46.3. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Charcoal
Смарт годинник сподобався і виправдав всі сподівання.
Він зручний, легкий і виглядає стильно.
Має багато функцій і налаштувань.- Достоинства:
- Великий AMOLED дисплей, функціональність і налаштування по здоров'ю і тренуванням, можливість відповідати на дзвінки, зручна програма на смартфон.
- Ирина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46.3. Цвет корпуса: Stone. Цвет ремешка: Red
Годинник супер. Брала через батарею(довго тримає заряд). Простий і зрозумілий. Дякую РОЗЕТКА ви найкращі.
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46.3. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Годиник відповідає опису. Все супер. Ціна-якість відповідна.
- Достоинства:
- Довго тримає зазяд
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Вячеслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46.3. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Отличные часы, все меряют достаточно точно, правда батареи хватает на 5 дне максимум. Экран большой, разрешение экраны отлично, работает все плавно, программа Zepp просто огонь, питание по каллориям считается очень классно.
- Достоинства:
- Часы для спорта
- Недостатки:
- Можно батарею чуть мощнее, но в целом норм
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46.3. Цвет корпуса: Stone. Цвет ремешка: Red
Гарний візуально і дуже функціональний смарт годинник
- Достоинства:
- Співвідношення ціна-якість, яскравий великий амолед дисплей, великий перелік функцій і налаштувань, можливість відповідати на дзвінки, дизайн, ціна
- Недостатки:
- Критичних недоліків не виявлено
- Олександр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46.3. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Дуже хороший смарт годинник.
- Достоинства:
- ШІ, GPS
- Недостатки:
- ШІ не розмовляє українською.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46.3. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Це мій третій смарт-годинник. Враження наступні легкий, зручний, функціональний. Після повної зарядки батарея працює вже вісьму добу показує 48%. Яскравий екран, тонкий корпус. Раджу тому, кому потрібно недорогий девайс який просто працює.
- Достоинства:
- Легкий, зручний, функціональний, потужна батарея.
- Олександр К***
Сьогодні закінчив другий цикл на одному заряді - повні 14 діб, залишок 13%, тобто вистачило б ще на пару діб. Користуюсь просто як годинником: дивлюся час, сповіщення, погоду та кроки.
Щоб досягти такого ж результату, раджу зробити наступне: вимкнути автоматичну активацію екрану на вскидання руки, та увімкнути активацію тапом по дісплею.
Впевен що можна досягти кращого результату з енергоспоживання, вимкнувши ШІ, та ще деякі функції.
- Мальчевський М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46.3. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Годинник вартує своїх грошей.
- Світлана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46.3. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Відсутність кабелю
- Андрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46.3. Цвет корпуса: Stone. Цвет ремешка: Stone Grey
Працює справно,єдине батарея не тримає як зазначено в характеристиках
- Достоинства:
- ,
- Недостатки:
- Акумулятор не тримає 14 днів
- Антон А***
14 дней он в автономке держит
В интенсивном дня 2-3
В среднем режиме использования дней 5
Или вы думали что при всех включенных функциях он будет держать 14 дней?
)))
- Анастасия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46.3. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Не було зарядного кабелю в коробці
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет корпуса: Stone. Цвет ремешка: Red
Годинник топчик
- Продавец anytech
Доброго дня! Дякуємо за відгук.
- Сергій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46.3. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
годинник супер
- Достоинства:
- багато переваг, основна перевага - ціна
- Недостатки:
- батарею хочеться більшу
- Андрій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46.3. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Гарний годину за свої кошти я задоволений
- Достоинства:
- Довго трима заряд
- Недостатки:
- Незначні
- Анастасія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46.3. Цвет корпуса: Stone. Цвет ремешка: Stone Grey
Користуюсь декілька днів, працює чудово, усе функціонує відмінно. На руці виглядають стильно та елегантно. Кольори відповідають заявленим
- Достоинства:
- Зручні у використанні, велика кількість функцій, легко налаштовувати під свої потреби
- Недостатки:
- Поки не виявила
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46.3. Цвет корпуса: Stone. Цвет ремешка: Stone Grey
Чудовий годинник, з якісних матеріалів, гарний функціонал)
- Достоинства:
- Матеріал якість, довго тримає батарея
- Недостатки:
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46.3. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Чудовий годинник. Відповідає опису. Дитина дуже задоволена подарунком.
- Достоинства:
- Чудовий годинник. Відповідає опису. Дитина дуже задоволена подарунком.
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46.3. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Годинником задоволена. Брала як тимчасовий варіант для заміни гармін, якими користувалася 5 років.
З мінусів - не знайшла запис треку, що для мене як для людини, яка ходить в гори, дуже важливо. Подобається режим постійно включеного екрану, можливість керувати музикою з телефону, а також гарна батарея. - Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46.3. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Первое
разочарование КАРТЫ...Их НЕТ!!!
Не вводите людей в заблуждение!
Карты только для отслеживания твоего трека,полноценной навигации нет.
Второе
все циферблаты максимально неудобные,нерусифицированные,куцые какие то недоделанные...это боль
Третье
Ремешок,мал и на замену нужно докупать ещё где то...
Четвёртое
Голосовой помощник максимально не понятен...
Итдитп...итог часы больше рил фит но не часы,ожидания неоправданы,ещё и внутренняя память отсутствует как таковая ибо занята непонятно чем ,хотя ставить туда что то из магазина особого желания нет- Достоинства:
- Экран
- Недостатки:
- Всё абсолютный недолік
- Антон А***
Так купите себе за 40 к часы с навигацией))
В чем проблема?
- Василь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46.3. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Годинник супер при першому використанні не очікував таких функцій що в ньому є, для того щоб дізнатися що це за апарат придбайте самі все дізнаєтеся, кажу одразу є за що віддавати гроші
- Достоинства:
- Поки тестую ще не розібрався що до чого
- Недостатки:
- сподіваюся їх не знайду.
- Лучечко Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46.3. Цвет корпуса: Stone. Цвет ремешка: Stone Grey
Все супер
- Олена І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46.3. Цвет корпуса: Stone. Цвет ремешка: Stone Grey
покупала себе и мужу двое часов . часы просто прекрасные . сообщения приходят со всех приложений . разговаривать с них комфортно когда находишься в авто или дома . понимают сообщения с фото но не все фото умеет открывать . циферблатов очень много на любую тему и вкус . так как покупали двое часов могу рассказать свой опыт по батарее . у мужа часы подключены к айфону а у меня к сяоми 11т так у него часы держат две недели а у меня 6 дней . думали что брак попался но нет поменялись часами сбросили их до заводских и получили тот же самый результат . на часах включено все кроме Always On Display . так что сколько держать будет батарея зависит еще и от телефона . приложу скрин с айфона там написано сколько они держат заряд .
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Размер корпуса: 46.3. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Ввічливий продавець, надіслали швидко.
- Недостатки:
- Не знайшов
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46.3. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Charcoal
Неймовірний годинник за такі кошти.
- Достоинства:
- Дуже багато функцій. Гарно рахує калорії. Автоматично розпізнає вправи, навіть відтискання і прес, різні рухи з гантелями. Гарно визначає навігацію, гарно рахує кроки і швидкість руху. Має компас.
- Недостатки:
- Підтримка не відповідає. Розпізнає сон зі значною похибкою при засинанні і при прокиданні. Голосовий помічник не має ні української ні кацапської підтримки. Циферблат легко дряпається треба захищати.
- Віталій
З плюсами згоден. З мінусами - ні. Дуже чітко розпізнає сон. Помічник має підтримку української і кацапської, але не "з коробки". Якщо навмисно не дряпати скло і бути хоча б трохи обережним, то ніяких помітних подряпин не з'являється. Ще хотів би відмітити якісну роботу датчика пульсу під час тренувань. Для перфекционістів є можливість підключити зовнішній датчик. Є можливість відповідати на дзвінки з годинника а також надиктовувати відповідь на повідомлення голосом, що автоматично конвертується в надрукований текст.
Відстеження сну не дуже. Лягаєш читати книгу, хвилин через 10-15 годинник вважає, що ти вже спиш і ти цього не знаєш. Виходить що відстеження сну не коректне. Коли прокидаєшся, треба вручну вимикати сон, інакше тобі ще хвилин 15 буде рахувати що ти спиш. Писав у сервіс виробника, три тижні відповіді нема. Скло слабеньке, подряпини швидко зʼявляються, купував плівки захисні - рятують. До повного щастя не вистачає функції оплати годинником, але за такі гроші, то вже завеликі вимоги.
Але що приємно здивувало є величезний набір тренувань. Годинник автоматично вміє розпізнавати вправи які ти робиш. Відтискання від підлоги, прес, різноманітні рухи гантелями, все коректно визначає. Батарея тримає днів 10, заряджається години півтори до 100%. По годиннику можна говорити.
Ця річ однозначно варта своїх грошей.- Достоинства:
- Дуже функціональна штука, непоганий софт. Кроки і калорії рахує коректно. Швидкість теж. Навігація хороша. Пульс рахує добре.
- Недостатки:
- Некоректне відслідковування сну.
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46.3. Цвет корпуса: Grey. Цвет ремешка: Charcoal
Загалом годинник сподобався — зручний у використанні, тримає заряд довго, екран якісний. Але дуже прикро, що так швидко з’явилась проблема з кнопками. Сподіваюсь на якісний сервіс і виправлення недоліків.
- Достоинства:
- Багатофункціональні годинник, гарна автономність, яскравий екран.
- Недостатки:
- Вже через 18 днів перестали працювати бокові кнопки.
- Майзус М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46.3. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Дівчині сподобався дуже.
- Достоинства:
- Приємно на руци лежить.
- Недостатки:
- Поки не виявили.
- Представник бренду
Дякуємо за Ваш вибір! Миру і злагоди Вам!
- Діана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 46.3. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Класний годинник! Взяла його бо конектиться зі Strava. Але! Виявилось, у нього під капотом значно більше, ніж я очікувала. Мала до цього лише скромний смарт-браслет, тому зараз я у приємному шоці.
Сподобалось найбільше:
+ Сон трекає детально (розділяючи РЕМ-фазу, глибокий і поверхневий)
+ Легко коннектиться зі Strava
+ Можна відповідати на дзвінки і повідомлення.
+ Якщо займаєтеся силовим треннінгом в залі, можна трекати кожний підхід окремо (функція, яка рідко є в бюджетих годинниках).
+ Пошук телефона(сама корисна фіча XD)
+ Є тренер на базі ШІ, який має розрахувати фіз.навантаення, на базі вашого пульсу.
+ Вмонтованний ШІ-помічник, в якого можна всяке питати. (навіть, в чому є сенс життя? XD)
+ Є карти.
+ Довго тримає заряд. У мене тримав 4 дні з GPS, Bluetooth і постійному тицянні в екран. Якщо gps вимикати, думаю, тиждень спокійно триматиме.
+ Багато режимів тренувань (є навіть кібер-спорт о_о)
+ Зручно сидить на руці
Що не сподобалось:
- Кроки з тренувань не додаються до загального крокометра. От витанцьовувала я годину на степ-аеробіці(із включеним відповідним режимом), а за день у мене буде 500 кроків находжено лише. Може, я зажерлася звісно, але мій старий смарт-браслет те рахував, тож це трохи дивно.
- Може, це якийсь баг програми, але у мене постійно поганиий рівень "Фізичного відновлення". Либонь, хоче щоб я спала по 12 годин на день й облизувала філософський камінь, чи я вже не знаю, що йому треба.
- Переклад іноді дивує. Наприклад, перші дні мене збивав з пантелику меседж "Стояння відсутнє для цієї години" коли ти бува якраз десь стоїш.
- Загадка, як люди сплять з тими годинниками на руках, мені постійно жарко і ще ремінь відчувається під час сну. Було б круто випустити якісь надлегкі ремінці спец. для сну, бо ж не всім ок спати з бруском на зап’ясті.- Достоинства:
- Класний бюджетний смарт-годинник.
- Недостатки:
- Є, але не критичні.
- Володимир М***
є нейлонові ремінці на липучці, тільки їх використовую
- Юрій К***
Персональна подяка за такий чудовий і розгорнутий відгук.