- Зведений відгук із відкритих джерелВ умовах нестабільної електромережі цей пристрій став популярним бюджетним рішенням для захисту побутової техніки, особливо холодильників та бойлерів. Користувачі обирають модель за поєднання компактності та наочного LED-дисплея з таймером зворотного відліку.Цей огляд згенеровано ШІ на основі даних з відкритих джерел.Власники старих квартир часто купують прилад саме для холодильників: налаштований **таймер затримки** рятує компресор після аварійного вимкнення, показуючи точний час до відновлення живлення.Мешканцям заміських будинків подобається, що білий корпус виглядає охайно в інтер'єрі, хоча **вентиляційні отвори** не завжди ефективно справляються з відведенням тепла.Вимогливі юзери скаржаться на відчутний **нагрів ззаду** (до 45°C) під навантаженням та відсутність **колібрування вольтметра**, через що показники можуть відрізнятися від еталонних.У деяких відгуках попереджають, що пристрій **не запам'ятовує напругу спрацьовування** після збою, а при пікових навантаженнях іноді чути хаотичні **клацання реле** та помітно, як **дисплей мерехтить**.Переваги: Наочний таймер затримкиКомпактний дизайнІнформативний дисплейЗахист компресорної технікиНедоліки: Відчутний нагрів корпусуВідсутність калібруванняНе пам'ятає причину аваріїТугі кнопки управління
- Роман Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: PorshSHOP
Все чудово.
Інтуїтивно зрозумілі налаштування.
Також є відео на ютюб.
Забийте номер моделі в пошук і знайде.
Тільки сьогодні поставив, будемо спостерігати.
Поставив два, один на роутер і оптику, інший на холодильник.- Достоинства:
- Екран, адекватна вартість, доставка в Київ протягом доби.
- Недостатки:
- На разі не знайдено.
- Лілія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: thm
Відповідає заявленим характеристикам
- Достоинства:
- Працює відмінно
- Олександр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: thm
дякую за швидку доставку.
- Достоинства:
- Відповідає усім заявленим характеристикам.
- Недостатки:
- Не зайдено.
- Олександра М***Отзыв от покупателя. Продавец: thm
Настройка легка.
Працює.
Показники напруги відповідають іншим вимірюванням.
Маю надію, що пропрацює довго - ССОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальне реле, робе, клацає. Підʼєднав перед екофлоу, поки не згорів.
- Достоинства:
- робе, клацає
- Недостатки:
- яскравий дисплей вночі блимає в мордяку
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Простий в налаштуванні.
Жахливий екран, розмиті цифри.- Достоинства:
- Поки працює
- Недостатки:
- Жахливий екран
Представник постачальникаДоброго дня, Володимире! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас.
- Роман
Здеріть плівку заводську з панелі екрану, стане краще, але дисплей(цифри) таки занадто яскраві!
- Макс М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пропрацював 20хв.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює
Представник постачальникаДоброго дня, Максиме! Нам шкода, що знайомство з продукцією ColorWay мало для вас негативний досвід. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, по гарантії.
- Євгеній Б***Отзыв от покупателя. Продавец: thm
Все працює
- Остап К***Отзыв от покупателя. Продавец: thm
Відсік напругу неодноразово! Все працює на відмінно! Сумно бачити, що мережа в нас нестабільна 190-205 вольт, але це зрозуміло чому. Дякуючи прибору ще й знаю яка ситуація в мережі!
Відправили дуже швидко! Отримав наступного дня після замовлення!- Достоинства:
- Табло, регулювання верхнгьої та нижньої межі, таймер автоувімкнення 5 секунд
- Недостатки:
- Не помітив
- Геннадій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює добре, показники часто оновлюються (мабуть, більше, ніж раз на секунду) і сходяться з іншими реле іншої фірми
- Недостатки:
- На фото від продавця може бути враження що екранчик під матовим покриттям, насправді ж цифри світять яскраво, також збоку доволі сильний світлодіод (зелений, якщо мережа а нормі) може заважати декому
Представник постачальникаДоброго дня, Олексію! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Майте на увазі що фото не відповідає дійсності
Представник постачальникаОлексію , добрий день! Дякую за Ваше звернення! Дійсно , дисплей реле дещо відрізнязняється від фото на сайті. Ми просимо вибачення і обов'язково замінимо контент. Якщо Ви бажаєте повернути даний товар -зверніться до технічної підтримки, ми узгодимо повернення.