- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 42
Незручні.
- Достоинства:
- Матеріал і ціна за знижкою
- Недостатки:
- Погано розгортаються й злазять
Представник брендуДякуємо за відгук та оцінку. Раді, що відзначили якість матеріалу та вигідну ціну. Щодо зручності — дякуємо за зауваження, інформація буде передана виробнику. Лінійка SKYN виготовляється з поліізопрену, який має м’якшу посадку, ніж латекс, що може впливати на відчуття та фіксацію. Ваш відгук допоможе іншим покупцям зробити вибір. Дякуємо!
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 42
Skyn- це топовый топ!
- Достоинства:
- Різноманітний набір
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за покупку та високу оцінку!)
- Анна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 42
Клас, мені дуже подобаються.
Представник брендуДобрий день, Анна. Дуже дякуємо за ваш коментар та високу оцінку!
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 42
Топ качество за такую цену. Большой набор- отличный выбор
Представник брендуДобрий день, Олександре. Дякуємо за вашу покупку та за високу оцінку! Нам дуже приємно читати такі коментарі!
- Олександр Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 42
Надіслали підробку, яка навіть з коробки не відповідає оригіналу. Так само і з обгорткою презервативів. Соромно.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Підробка
Експерт RozetkaДоброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція.
Представник брендуШановний пане Олександр! Товар є оригінальним та постачається ця позиція в заводському пакуванні, вміст коробки та номенклатура товарів відповідає заяленим на сайті, щодо дизайну упаковки, так, він дійсно трохи відразняється від фото на сайті- це повязано з тим що виробник міг змінювати дизайн пакування без додаткового повідомлення, ми зі свого боку переробимо фото на відповідні тому, що в нас на складі та оновимо на сайті, щодо термінів придатності: такя як це набори ассорті - на коробці вказується мінімальний термін придатності, так як в наборі у презервативів можуть бути різні дати воготовлення, термін придатності вказується по мінімальному, але не може бути такого щоб термін придатності на коробці був більший ніж на самих презервативах. Щодо посилання з кьюаркоду - воно веде на сайт компанії Lifestyles, яка є власником бренду SKYN, для Європейського ринку ці презервативи виробляються саме в Таїланді, власне ця інформація і вказана на сайті, куди веде посидання з кьюаркоду.