Отзывы покупателей о Щетка электрическая для уборки 5в1 универсальная беспроводная Magic Brush

Оценка пользователей 4.5/5
  • Валентина Ш***

Щітка сподобалась, рекомендую.

• Продавец  Brix

Доброго дня! Щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що Ви задоволені товаром. Нагадуємо, що на нього діє гарантія, тому у разі будь-яких питань, будь ласка, звертайтеся. Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців!

• Андрій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый

легка і зручна щітка для повсякденного застосування

Достоинства:
    легка
    Недостатки:
    не дуже потужна, але вистачає
    • Продавец  Brix

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый

Купуючи щітку, була трохи скептична - як не працюватиме, то й невелика втрата грошей. Але щітка виявилась класною - добре працює, добре заряджається через юсб. От уявіть, що це така електрична зубна щітка, тільки в 10 разів більша - ваша рука зовсім не стомлюється, щітка сама ходить по поверхні, ви тільки притримуєте. Рекомендую, хороша річ.

Достоинства:
    Ви не стомлюєтесь, коли прибираєте. Заряджання через юсб - не треба викидати гроші на батарейки, можна зарядити навіть від павербанка.
    Недостатки:
    Не виявлено.
    • Продавец  Brix

• Сергій Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый

Працює. Нарікань немає, особливу враховуючи ціну.

• Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый

Щітка дуже добра річ, добре чистить навіть застарілий бруд. Дуже дякую за цей товар, все супер

Недостатки:
    Лише один мінус - швидко розряджається
    • Продавец  Brix

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый

Щітка не дуже швидко крутиться, але прикольно нею прибирати плитку.
    Замість тертя ручного - все одно ефективніше. Плюс закутки гарно прочищуються

• Вікторія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый

сподобалось що багато насаток, та приємна ціна, добре вимиває поверхні!

Достоинства:
    досить добра щітка за свої гроші, я задоволена покупкою!
    • Продавец  Brix

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый

Хороша щітка, тільки хотілосяб щоб заряд тримала довше

• Натали Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый

Супер помічниця. Годину тримає заряд при постійній праці

Достоинства:
    Міцна

• Натали Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый

Виконує своє значення, полегшує прибирання

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый

Достоинства:
    Колір

• Вікторія А***

Використовую більш для вани

Достоинства:
    Полегчує прибирання
    Недостатки:
    Обертається повільніше ніж чекала
    • Продавец  Brix

• Надія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый

Хороша річ в господарстві. Застосовую навіть для чищення взуття з білою підошвою.

Недостатки:
    Насадка з губкою відклеїлася через тиждень.
  • Оксана Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый

Щітка сподобалася, плитку та стільницю відмила добре.

Достоинства:
    Дуже зручна і легка в користуванні. Заряда вистачає на 40 -50 хвилин.
  • Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый

Щітка сподобалась. Спробували на кухні плитка. Аж блищить.

• Зоя О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый

Пользовалась один раз,щётка хорошая.

Достоинства:
    Много насадок.
    Недостатки:
    Пока не выявила недостатков.
  • Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый

За свою ціну непогана щітка. Зручна у використанні.

Достоинства:
    Гарна щітка.
  • Віта С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый

Хороша щітка, прекрасно справляється з прибиранням, зручні насадки, товар повністю відповідає опису, чудова річ за досить приємною ціною! Продавець надійний, швидко відправили, якісний товар, дбайливе ставлення до клієнтів! Дякую!

• Олег Н***

Добре працює, виправдала очікування

• Голубенко С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый

Щітка працює, все добре. Дуже економить сили, особливо у тих, у кого слабкі руки і не треба натискати. Включаю кнопочку і все само чистить

Достоинства:
    Недостатки:
    Поки що немає
  • Катерина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy. Цвет: Белый

Вчера забрала с новой почты товар, по комплектации всё в наличии но щетка НЕ рабочая! Она всю ночь простояла на зарядке, индикатор так и светится красным, а при нажатии на кнопку вкл/выкл ничего не происходит.

• Катерина Д***

Товар вернула, деньги за товар вернули на карту, не компенсируют сумму доставки и комиссию за перевод средств аргументируя тем, что сами виноваты раз не проверили работоспособность на отделении Новой почты. Обязательно проверяйте комплектацию и работоспособность всех товаров которые заказываете у этого продавца, т.к. сами это не контролируют и не знают что отправляют покупателю.

• Елена Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый

Испробовала щётку в работе, и плитку на кухне чистила и белые крассовки чистила, всё хорошо работает.

Достоинства:
    Руками тяжелее чистит
  • Елена Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый

Отримала щітку, дуже задоволена. Ворс жорсткий, а комплекті насадки для прибирання різних поверхонь. Швидкість обертання достатня для прибирання. Шнур для зарядки у наявності. Дякую за швидку доставку

• Татьяна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый

Дуже гарна річ, пришвидшує прибирання в рази)))

Достоинства:
    Швидкий заряд
    Недостатки:
    Не побачила
  • Наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый

Щітка зручна, проста у використанні і дуже полегшує прибирання. Виконує свої функції. Знімні насадки легко мити.

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Анастасія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый

Щітку отримала швидко, товар якісний, компактний. Задоволена ціною

Достоинства:
    Є кріплення до стіни
  • Екатерина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый

Ця щітка це знахідка! Тепер прибирання проходить легше, бо не треба нічого терти і напружуватись. Жорстка насадка відтирає все що можна відтерти, губка підходить для більш делікатних поверхонь. Для прибирання кухні і ванни незамінна річ.

Достоинства:
    Не потрібно купувати батарейки. Зручна для очистки від сильних забруднень.
    Недостатки:
    Трошки шумить коли працює, але це не заважає.
  • Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый

Достатньо повільно обертається. Швидко розряджається. Довго заряджається.

• Анастасия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый

Все отлично работает, доставка была быстрая

Достоинства:
    Цена , качество
    Недостатки:
    Нету
  • Соня Е*** Марвані
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый

Купувала з скептичним настроєм, але щітка досить не погано справляється зі своїми завданнями, помила плитку у ванній і саму ванну, вийшло досить гарно. Брала дві, подруга помила газову плиту, також залишилась задоволена.

Достоинства:
    Легка у користуванні
    Недостатки:
    При сильному натиску можна зупинити обертання
  • Ілона к***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый

Магазин вирішив питання з насадкою. Сам прилад працює добре

• Ілона к***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый

Мені не поклали однієї насадки

• Продавец  Brix

З Вами зв'яжеться менеджер для вирішення питання

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Цвет: Белый

Задоволена покупкою. Добре справляється зі своїм завданням. Вичищає поврхні меблів та важкодоступні місця

Достоинства:
    Ціна та якість