- Мар'ян С***Отзыв от покупателя. Продавец: Biper. Цвет: Светло-коричневый
Ну замало місця для купюр. А так вроді непоганий
- Продавец Biper
Дякуємо за відгук.
- Роман Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
На подарок саме те.
- Достоинства:
- Гарна якість шкіри. Не громісткий.
- Недостатки:
- не виявно
Соответствует
Роман, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-коричневый
Хорошо
- Достоинства:
- Просто, удобно и элегантность, мужское настоящее портмоне
- Недостатки:
Олександр, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Шевцов Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-коричневый
Компактный портмоне.
- Александр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-коричневый
Якісний
З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника.
- Кропивницький В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-коричневый
Достойний товар
Василь, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Михаил Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-коричневый
Все добре
- Достоинства:
- Виконує свої функції
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-коричневый
все ок після півроку використання, не порвався. топ за свої гроші. єдине, це був би трохи виістиміший
Артем, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Дем'яник А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-коричневый
Нормальный за свои деньги
- Достоинства:
- Норм
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-коричневый
Як на мене - то ідеальне портмоне без зайвих деталей. Досить якісне та (що важливо) не виглядає як портфель зі 100500 відділеннями
- Достоинства:
- Нічого зайвого
- Недостатки:
- Для когось буде не вичтачати відділення для дрібніх грошей. Одне відділення для купюр.
Соответствует
Доброго дня, Юрій. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Иван И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хорошо
Доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Люда К***Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-коричневый
Хорошее портмоне. Кожа мягкая приятная
- Достоинства:
- Кожаное портмоне.
- Недостатки:
- Немного коротковато хотелось поглубже.