- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-коричневый
Ціна якість на належному рівні
- Достоинства:
- Багато кишень,шкіряна
- Володимир Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-коричневый
Беру вже другу, попередня прослужила довго
- Достоинства:
- Якість, матеріал, наявність ручки
- Недостатки:
- Не знайшов
Соответствие указанным размерам
Соответствует
- Анатолий Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Только забрал с НП, кожа за свои деньги просто .
- Достоинства:
Представник постачальникаАнатолій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Валерий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
За свої гроші сумка хороша. Завжди хотілось би отримати більше - наприклад товстішу тканину на відсіки. Ціна - якість відповідна.
Але взагалі не розчарований...
Представник постачальникаВалерій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-коричневый
Покуда всё нравиться.
- Недостатки:
- Покуда нет.
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-коричневый
Гарна сумка
- Достоинства:
- Гарна сумка
- Сергей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-коричневый
Сумка класна, по розмірам і по зовнішньому виду. А ось кріплення шлейки і ручки це просто жах.
- Достоинства:
- Шкіра. Зовнішний вигляд.
- Недостатки:
- Кріплення шлейки і кучки.
- Михайло С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-коричневый
Доставили вчасно та швидко.Якість за такі кошти середня.Сподівався на краще.
- Недостатки:
- Не виявив.Час покаже.
- Євген Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-коричневый
Рекомендувати не можу - придбав нещодавно, не встиг оцінити.
- Достоинства:
- Акційна ціна.
- Недостатки:
- Не помітив.
Соответствие указанным размерам
Соответствует
Представник постачальникаЄвген, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.