- Олеся Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Молочный. Количество полок: 3
Гарна поличка, легка в збірці, хороші колеса зі стопорами, дуже містка!
Хороше рішення додаткового місця для зберігання у ванну кімнату- Достоинства:
- Якість, дизайн
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо вам за чудовий відгук!
Раді чути, що етажерка вам сподобалася, легко зібралася та стала зручним рішенням для зберігання у ванній кімнаті.
Приємно знати, що ви оцінили якість, дизайн та місткість. Користуйтеся із задоволенням!
- Лилия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Очень симпатичная этажерка! Компактная, удобная. Поставили в ванную и всё стало в одном месте. Она небольшая, но всё поместилось. Стояло всё на полу, с теперь на этажерке.
- Достоинства:
- Всё достойно
- Продавец SunDay
Лілія, вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися з нами своїми враженнями. Нам дуже цінна Ваша думка. Користуйтесь нашим товаром із задоволенням!
- Ілля М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Молочный. Количество полок: 3
Те що й очікував! Гарна полиця для ванної. В мене зібралося добре, нарікань не маю
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Раді, що Ви задоволені покупкою.
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Молочный. Количество полок: 3
Гарна етажерка, легка у збиранні, досить містка, але хотілось би, щоб дно поличок було міцніше, досить мʼяке, каструлі страшно ставити, боюсь, що дно проломиться.
- Достоинства:
- Містка, та гарна
- Недостатки:
- Мʼяке дно
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Хорошая этажерка, рекомендую!
- Продавец SunDay
Анна, дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашого товару. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Заходьте до нас ще!
- ІРИНА Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Молочный. Количество полок: 3
Все добре
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Бажаємо тривалого користування!
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Homeday. Цвет: Молочный. Количество полок: 3
Дуже підійшла по всім питанням
Як на мене міцний пластик колещатки висота,зручна.Рекомендую- Достоинства:
- Зручна,комунікабельна
- Недостатки:
- Не виявлені
- Продавец Homeday
Вікторія, вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися з нами своїми враженнями. Нам дуже цінна Ваша думка. Користуйтесь нашим товаром із задоволенням!
- Ирина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Homeday. Цвет: Молочный. Количество полок: 3
Этажерка супер.Легко собирается.ВместительнаяСпасибо!!! Очень довольна.
- Достоинства:
- Всё отлично
- Продавец Homeday
Ірина, дякуємо за позитивний відгук! Ваша думка дуже важлива для нас! Сподіваємося, що й надалі наші товари та обслуговування викликатимуть лише позитивні емоції!
- Анастасия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Молочный. Количество полок: 3
Доставка в срок
- Тетяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Молочный. Количество полок: 3
Хорошая этажерка, достаточно устойчива, вместительная.
- Достоинства:
- Устойчива
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Молочный. Количество полок: 3
Все як на фото.Легко забирається.
Дякую
- Світлана І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Молочный. Количество полок: 3
Етажерка сподобалася - зручна, компактна, легка в монтажі, гарно вписалася в ванну кімнату - рекомендую %
- Достоинства:
- Дуже швидко збирається, легенька, компактна, вмістка і тому зручна в невеликих приміщеннях
- Недостатки:
- Ну немає
- Олеся Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Молочный. Количество полок: 3
Гарна етажерка,компактна,містка
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за покупку та відгук. Бажаємо тривалого користування!
- Ирина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Молочный. Количество полок: 3
Що це?. Невже не можна вислати все в комплекті? І що мені з цим робить?
- Достоинства:
- Недостатки:
- Жах п прислали без однієї палички
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Молочный. Количество полок: 3
Очень понравилась.
Легко собирается, легко передвигается.
Доставка очень быстро.- Достоинства:
- Вместительная
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за вибір ТМ Supretto та високу оцінку якості продукту. Щиро раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо тривалого користування!
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Молочный. Количество полок: 3
Этажерка очень понравилась, собирается легко и быстро, приятного вида, использовать решила на кухне.
- Достоинства:
- Пластик без неприятного запаха,красивая, есть колесики.Можно возить на ней еду из кухни в другую комнату.
- Недостатки:
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Молочный. Количество полок: 3
Етажерка чудова. Зручно пересувати за рахунок коліщаток
- Лисенко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Молочный. Количество полок: 3
Этажерка очень понравилась. Удобная, лёгкая, универсальная. Легко собирается. Храню в ней фрукты и овощи на балконе. Очень компактная и красивая
- Достоинства:
- Прекрасный товар
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за вибір ТМ Supretto та високу оцінку якості продукту. Щиро раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо тривалого користування!