Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Широкий утепленный спальный мешок 200 х 70 см, с капюшоном, Водонепроницаемый спальник в чехле, Зеленый (7014406050)

Оценка пользователей 4.5/5
на основе 61 отзыв
  • Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Молния: Левая. Цвет: Green

Дякую за спальный мішок. Зручний, компактний. Довга застібка блискавка.

• Роман З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Молния: Левая. Цвет: Green

Все сподобалось і вчасно направили

Достоинства:
    Товар якісний
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  Brands_Market7777

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір

• Галина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Молния: Левая. Цвет: Green

Покупкою задоволена. Товар повністю відповідає опису. Швидка доставка.

• Продавец  Brands_Market7777

Дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що вам усе сподобалося і доставка була швидкою. Користуйтеся із задоволенням та звертайтеся ще!

• Кіріл П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Молния: Левая. Цвет: Green

Теплий та зручний спальник, рекомендую.

• Продавец  Brands_Market7777

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Раді, що спальник виявився теплим та зручним. Приємних та затишних вам подорожей!

• Богдан Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Молния: Левая. Цвет: Green

Покупкою задоволений. Товар повністю відповідає опису та очікуванням

• Ілля Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Молния: Левая. Цвет: Green

Спальником повністю задоволений. Зручний, теплий і комфортний для сну, якість хороша. У використанні показав себе чудово, свої функції виконує на всі 100%. Покупкою задоволений

• Яна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Молния: Левая. Цвет: Green

Вітаю! Купувала цей товар ще без знижки, але навіть тоді він був вигідним за свою власне ціну. Хоч і не в гори, але в київське метро, спальник чудово виконує задачу та полегшує перебування в метро на сто відсотків. У ньому тепло (користуюсь влітку, але навіть і в холодну погоду не підводив) та зручно. Однозначно рекомендую.

Достоинства:
    Теплий, зручний у носінні та у використанні.
    Недостатки:
    Не помітила.
    • Продавец  Brands_Market7777

• Алина Б***

Все ок, користуємось))

• Світлана Д***

Дуже хороший товар

• Ввввв
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Молния: Левая. Цвет: Green

Чудовий спальник. Теплий, якісний, саме такий як на фото

Достоинства:
    Теплий, якісний, міцні шви
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  Brands_Market7777

• Афанасьєва О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Молния: Левая. Цвет: Green

Дуже сподобалось, при - 13 було спати комфортно. Теплий, та зручний.

Достоинства:
    Зручний, компактний.

• Назар М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Молния: Левая. Цвет: Green

Легкий, зручний для літніх вечорів саме те

• Андрей Б***

Спальник гарний. Теплий. Рятує коли це треба

• Наталія

Відповідає опису. Легенький.

• Ирина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Молния: Левая. Цвет: Green

Товар полностью соответствует описанию. Легкий, теплый. Пригодится и на природе, и дома холодной зимой.

Достоинства:
    Легкий, компактный в сложенном виде
    Недостатки:
    Не выявлено
    • Продавец  Brands_Market7777

• Михайло Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Молния: Левая. Цвет: Green

Спальник на свої заявлені -5 не відповідає дійсності в ньому вже у плюс 8 холодно вже треба вдягати термо білизну щоб хоч трохи було в ньому тепліше , матеріал поганий нитки стирчать, він точно водопроникний, він дуже тонкий і не утеплений це точно. За такі гроші краще до класти і купити кращий

Достоинства:
    Недостатки:
    Холодний, водопроникний
    • Продавец  Brands_Market7777

Вітаємо!

Дякуємо за ваш відгук. Прагнемо надати офіційні роз'яснення щодо характеристик виробу та правил його експлуатації:

Вологозахист та матеріали: Зовнішній шар виготовлений із міцної тканини Oxford 210D із водовідштовхувальним просоченням, яка надійно захищає від вологи, роси та вітру в польових умовах.

Теплоізоляція та правила використання: Збереження тепла в будь-якому спальнику залежить від комплексу факторів. За правилами експлуатації обов'язковим є використання каремата (для ізоляції від холодної землі) та базового шару одягу (термобілизни або флісу), які допомагають наповнювачу утримувати тепло тіла.

Наповнювач та якість виготування: У моделі застосовано щільний синтепоновий утеплювач, який забезпечує оптимальний баланс теплоізоляції та компактної ваги (1,3 кг) для зручного транспортування. Всі вироби проходять контроль якості на виробництві, а можливі поодинокі залишки ниток після фабричного закріплення шва легко видаляються та не впливають на міцність.

Наш менеджер незабаром зв'яжеться з вами для допомоги у вирішенні даної ситуації.

Бажаємо вам гарного та спокійного дня!

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Молния: Левая. Цвет: Green

Пляма невелика є , але не буду повертать хай буде. Вигляд сам добре теплий , с чохлом.

• Евгений
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Молния: Левая. Цвет: Green

Тепло хранит хорошо, но воду пропускает только так, особенно в области застёжки.

• Андрій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Молния: Левая. Цвет: Green

Трошки за тонкий, хоча в загальному досить норм, але могло б бути трохи краще.

Достоинства:
    Відповідний написаному розмір.

• Такаакі Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Молния: Левая. Цвет: Green

Цей продукт кращий, ніж я очікував.

• Наталія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Молния: Левая. Цвет: Green

Все супер. Швидка доставка.

• Наталія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Молния: Левая. Цвет: Green

Базовий спальний мішок.Для ночівлі пару днів на природі те що треба.
    За таку ціну ,те що треба)))

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Молния: Левая. Цвет: Green

використовуємо для ночівлі у метро, с задачею справляється

Достоинства:
    легкий
    Недостатки:
    не виявлено
    • Продавец  Brands_Market7777

• Юлія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Молния: Левая. Цвет: Green

На перший погляд виглядає трохи гірше, ніж на картинці, стирчать нитки багато , де. Але загалом, наче нормальний.

Достоинства:
    Великий, легкий
    Недостатки:
    Не акуратно пошитий (стирчать нитки)
    • Продавец  Brands_Market7777

• Володимир Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Молния: Левая. Цвет: Green

Брав для ночівлі у метро. Ще надувний карамат, то саме воно.

Достоинства:
    Теплий, зручний, двійна блискавка
    Недостатки:
    поки не бачу.
    • Продавец  Brands_Market7777

• Андрій Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Молния: Левая. Цвет: Green

За свої кошти - супер! файнмй, компактний та практичний!

Достоинства:
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Brands_Market7777

• Артем М***

Обман повний!!!
    Від розміру 220 см (По факту 200 см), якість ніяка зовсім.

Достоинства:
    Недостатки:
    Розмір зовсім не той
    • Продавец  Brands_Market7777

Вітаємо! Нам прикро, що покупка викликала у вас негативні емоції, проте хочемо офіційно запевнити: наш магазин працює абсолютно чесно, і ми в жодному разі не займаємося обманом своїх покупців.

Описана вами ситуація з розміром має об'єктивне технічне пояснення, яке є загальноприйнятим стандартом для цієї категорії товарів:

Загальна довжина з капюшоном: У характеристиках вказується повний розмір виробу — 220 см, який обов'язково включає довжину капюшона (це орієнтовно 20–30 см). Довжина самого спального місця (від рівня плечей до низу) якраз і становить близько 190–200 см. Це стандартне фабричне маркування для спальників такої конструкції.

Особливості заміру: Через об'ємний внутрішній наповнювач виріб у вільному стані може дещо стискатися. Щоб отримати точні параметри, спальник необхідно повністю розгорнути, максимально розрівняти на рівній поверхні та виміряти вздовж швів у натягнутому вигляді від найвищої точки капюшона до самого низу.

Щодо зауважень до якості — сприйняття щільності та текстури матеріалів часто є індивідуальним. Проте ми фіксуємо кожен відгук і обов'язково передамо ваше зауваження на виробництво для контролю технологічних процесів у майбутніх партіях.

Бажаємо гарного дня!

• Роман Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Молния: Левая. Цвет: Green

Спальник отличный. Компактный, чехол не рвется. Как летний вариант супер.

• Ніна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Молния: Левая. Цвет: Green

Зручний, теплий та легкий. Дитина брала на полові збори. Було тепло спати та комфортно.

Достоинства:
    Після прання не збігся.
    Недостатки:
    Сумка в якій мішок з дуже тоненької тканини, не надовго.
    • Продавец  Brands_Market7777

• Альона Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Молния: Левая. Цвет: Green

Дякую. Швидко. Ціна доступна. Якість гарна.

Достоинства:
    Швидко. Недорого
    • Продавец  Brands_Market7777

• Роман Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Молния: Левая. Цвет: Green

Файний, зручний бюджетний спальник.

Достоинства:
    Пристойна якість за свої гроші.
    Недостатки:
    Не віддають безкоштовно.
    • Продавец  Brands_Market7777

• Ігор М***

Нормальный спальный мешок

• Валерій П***

Дякую!!!

• Денис Г***

За свою цену - ОГОНЬ

• Микола П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Молния: Левая. Цвет: Green

Спальник використали поки один раз, дитина в ньому спала в наметі на початку травня.

Достоинства:
    Достатньо легкий і компактний. На літо для походів в гори чи ще кудись буде в самий раз, на весну-осінь піде, але якщо ночі не дуже холодні. На свою ціну - те що треба
    Недостатки:
    Нижче 5 в ньому прохолодно, навіть будучи одягненим у верхній одяг
    • Продавец  Brands_Market7777

• Мар'яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777. Молния: Левая. Цвет: Green

Купувала сину ,користувався тільки один раз.Все сподобалось.Зі своєю функцією повністю справився.

Достоинства:
    Ціна,швидка доставка.
    • Продавец  Brands_Market7777

Доброго дня! Дякуємо за високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір