Отзывы покупателей о Широкий утепленный спальный мешок 220 х 70 см, с капюшоном, Водонепроницаемый спальник в чехле, Зеленый (7014406050)

Оценка пользователей 4.24/5
на основе 31 отзыв
  • Роман Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Файний, зручний бюджетний спальник.

Достоинства:
    Пристойна якість за свої гроші.
    Недостатки:
    Не віддають безкоштовно.
  • Ігор М***

Нормальный спальный мешок

• Валерій П***

Дякую!!!

• Денис Г***

За свою цену - ОГОНЬ

• Микола П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Спальник використали поки один раз, дитина в ньому спала в наметі на початку травня.

Достоинства:
    Достатньо легкий і компактний. На літо для походів в гори чи ще кудись буде в самий раз, на весну-осінь піде, але якщо ночі не дуже холодні. На свою ціну - те що треба
    Недостатки:
    Нижче 5 в ньому прохолодно, навіть будучи одягненим у верхній одяг
    • Продавец  Brands_Market7777

• Мар'яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Купувала сину ,користувався тільки один раз.Все сподобалось.Зі своєю функцією повністю справився.

Достоинства:
    Ціна,швидка доставка.
    • Продавец  Brands_Market7777

Доброго дня! Дякуємо за високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір

• Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Купував для використання літом, поки чудово підходить, поки спав при температурах 5 до 20

Достоинства:
    Легкий
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  Brands_Market7777

• Денис З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Шлак. Никаких 220 см здесь нету, у меня рост 199см , по росту я в него не влез. Не покупать

Недостатки:
    Брать людям с ростом 170-180 см
    • Продавец  Brands_Market7777

Вітаємо! Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам прикро, що спальний мішок не підійшов вам за розміром, проте описана вами ситуація є не дефектом виробу чи обманом, а стандартною технічною особливістю маркування туристичного спорядження.

Дозвольте надати правильне технічне роз’яснення щодо розмірів спальних мішків:

Лінійний розмір (220 см): У характеристиках товару завжди вказується повна довжина виробу у розгорнутому вигляді по крайніх точках — від верхівки каптура до нижнього шва. Цей замір є абсолютно точним і відповідає фабричним лекалам.

Робочий зріст людини: Будь-який спальний мішок має внутрішній об'ємний наповнювач, який забирає частину простору. Крім того, під час сну стопи людини природно витягуються, а в зоні голови має залишатися вільний повітряний простір для збереження тепла. Саме тому спальники з повною довжиною 220 см анатомічно розраховані на людей зі зростом приблизно до 185–190 см.

Ми суворо стежимо за відповідністю всіх задекларованих характеристик у картках товарів. Оскільки цей спальник не підійшов вам за індивідуальними параметрами зросту, ви маєте повне право оформити його повернення або обмін у встановлені маркетплейсом терміни, за умови, що товар не був в експлуатації та зберіг свій первинний товарний вигляд.

Бажаємо вам гарного дня та підбору спорядження, яке ідеально підійде під ваш зріст!

• Ковалев С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Не відповідає якості зовсім. Таке враження що його по прали і весь сінтепон зкомеався. Не рекомендую. Взагалі не розумію звідки стільки зірок. Навіть на ціну свою зроблено ногами!

• Продавец  Brands_Market7777

Вітаємо! Дякуємо за ваш зворотний зв'язок. Нам щиро прикро, що у вас склалося таке враження про товар, адже якість нашої продукції та комфорт покупців завжди є нашим пріоритетом.

Дозвольте надати важливе технічне роз’яснення щодо особливостей туристичного спорядження. Усі спальні мішки постачаються та зберігаються у спеціальних щільних компресійних чохлах під сильним тиском, через що внутрішній наповнювач (синтепон) може сильно спресуватися. Коли новий мішок вперше дістають із чохла, він справді може здаватися тонким або нерівномірним. Для того, щоб синтепон розправився, відновив свій об'єм та повітряні прошарки, спальнику обов'язково потрібно дати полежати в повністю розгорнутому вигляді протягом кількох годин.

Ми суворо контролюємо якість наших товарів на всіх етапах. Наш магазин завжди відкритий до діалогу і, якщо ви вважаєте, що зіткнулися з рідкісним заводським браком, ви можете звернутися до нас через підтримку маркетплейсу в межах встановленого терміну для проведення діагностики, обміну або повернення виробу.

Бажаємо вам гарного дня!

• Сорока М***

Не відповідає характеристикам.
    Розміри заявлені як 220х70, але довжина конверта лише 170см. Ще 20см одностороннього капюшона.

Достоинства:
    Легкий
    Недостатки:
    Не відповідає характеристикам
    • Продавец  Brands_Market7777

Вітаємо! Дякуємо за ваш зворотний зв’язок. Хочемо надати технічне роз’яснення щодо габаритів даної моделі, оскільки в туристичному спорядженні існують чіткі стандарти замірів.

Характеристики 220х70 см вказані згідно з технічним паспортом виробу і вимірюються наступним чином:

Повна довжина (220 см): Це сукупний показник, який включає основне полотно («конверт») та капюшон. Капюшон є функціональною частиною спальника, що захищає голову від втрати тепла, тому він завжди входить у загальну довжину.

Метод заміру: Оскільки спальник має об’ємний наповнювач, заміри проводяться по зовнішніх швах виробу в максимально розправленому стані. Якщо вимірювати мішок, який щойно дістали з компресійного чохла, показники можуть бути меншими, доки наповнювач не набере об’єму.

Ширина: Показник 70 см є стандартом для комфортного розміщення дорослої людини та вимірюється по верхній частині розправленого виробу.

Ми впевнені в якості та відповідності параметрів нашої продукції, оскільки вона проходить контроль на етапі виробництва. Дана модель розроблена для забезпечення оптимального балансу між вагою та комфортом користувача.

Дякуємо за вибір нашого спорядження!

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Доброго вечора. Замовляла для нас із донечкою, так як ходимо в метро.
    Покупкою задоволені, дитині тепло і це основне.
    Що ціна, що якість

Достоинства:
    Поки, задоволена всім.
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Brands_Market7777

• Марія К***

Дуже якісний

Достоинства:
    Відповідає х-м

• Олександр Ж***

Придбав для військових потреб
    Покупкою задоволений

• Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Все сподобалось. Зручно і комфортно.

• Тарас М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Для своєї ціни доволі непоганий спальник. На вулиці в такому не поспиш, але доволі зручна як ковдра в приміщенні без утеплення.

Достоинства:
    Ціна, можна розкрити як ковдру.

• Алексей С***

Спальний мішок добрий
    Підходить для весни, та восени також можна користуватися як ковдрою.
    Підходить для не крупної людини.

• Юрій Х***

Для весни підійде

Достоинства:
    Не дорогий
    Недостатки:
    Є сумніви стосовно "утеплений" та "водонепроникний"
    • Продавец  Brands_Market7777

Доброго дня!

Дякуємо за ваш відгук. Хочемо розвіяти ваші сумніви та надати технічне обґрунтування характеристик даної моделі:

Даний спальний мішок розрахований на температурний режим, що відповідає весняно-осінньому періоду. Всередині використовується сучасний синтетичний утеплювач, який є легким і водночас ефективно утримує тепло тіла. Його «пишність» не завжди свідчить про теплові властивості — технологічні матеріали можуть бути тонкими, але дуже теплими.

Зовнішній шар виготовлений зі спеціальної тканини (Polyester/Nylon) з водовідштовхувальним просоченням. Це захищає від конденсату, ранкової роси чи випадкових бризок, що є стандартом для туристичного спорядження. Звісно, спальник не призначений для тривалого перебування під зливою, проте він надійно захистить вас від вологості в наметі.

Ви вірно зазначили, що він ідеально підійде для весни — саме для таких умов він і створювався за дуже доступною ціною.

Впевнені, що після першої ж ночівлі на природі ваші сумніви зміняться на позитивний досвід використання. Бажаємо вам комфортного відпочинку!

З повагою, адміністрація магазину.

• Домініка Т***

дуже теплий та зручний,рекомендую

• Продавец  Brands_Market7777

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Игорь Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Як додатковий утеплювач для тіла під час відсутності опалення спальник показав себе в цілому добре. Але якщо ви щільно одягнені. Просто лежати в спідній білизні і не мерзнути в ньому не вийде. Втім спальник і не розрахований на це. Це явно варіант для весняного і літнього відпочинку у палатці.

Достоинства:
    Не холодно
    Недостатки:
    Враховуйте, що це суто сезонна річ
    • Продавец  Brands_Market7777

Доброго дня!

Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Нам приємно, що спальник допомагає вам зберігати тепло в домашніх умовах.

Хочемо надати невеликий технічний коментар щодо ваших спостережень, який буде корисним для інших мандрівників:

Спальний мішок не «гріє» сам по собі, а утримує тепло, яке виділяє ваше тіло. У приміщенні без опалення тіло виділяє менше енергії, ніж під час активного відпочинку на природі, тому суб’єктивні відчуття можуть відрізнятися.

Характеристика -25°C вказує на температуру «екстриму» (виживання), а комфортний сон у білизні зазвичай розрахований на значно вищі показники. Щільність наповнювача 1300 г/м² — це показник саме зимових або посилених демісезонних моделей, що набагато вище за стандартні літні варіанти (які зазвичай мають 200–400 г/м²).

Ваша зауваження про одяг дуже слушне — для максимального ефекту в екстремальних умовах рекомендується використовувати термобілизну, яка відводить вологу та допомагає спальнику ефективніше утримувати тепловий бар'єр.

Цей спальник є повноцінною всесезонною моделлю, здатною витримувати серйозні заморозки при правильному використанні в польових умовах.

• Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Використовую вдома як додатковий шар для збереження тепла (так як опалення немає). Температурний режим не перевіряла на відповідність, наразі нарікань немає. Співвідношення якість - ціна влаштовують. Дякую!)

• Ігор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

При 5 не виконує своїх функцій навіть, коли одягнений у термобілизну і флісові штани та кофту. Реально це літній спальник на 20. Маю спальник іншого виробника на 0° і він в рази тепліший.
    В цьому спальнику враження, що звичайний синтепон із дуже незрозумілою товщиною та розподілом.

Достоинства:
    Можливо влітку при 25 буде доцільним його використання
    Недостатки:
    Не відповідає заявленим характеристикам
    • Продавец  Brands_Market7777

Доброго дня!

Нам прикро, що досвід використання спальника не виправдав ваших очікувань, проте хочемо надати важливе технічне пояснення щодо характеристик даної моделі:

Показник - 25*С, зазначений у назві, є температурою екстремального режиму (Extreme). Згідно з туристичними стандартами, це межа, при якій спальник захищає людину від критичного переохолодження, але не гарантує комфортний сон. Температура комфорту для даної моделі (1300 г/м².кв) знаходиться у діапазоні значно вищих показників.

Якщо ваш інший спальник маркований як 0*С (Comfort), він дійсно буде відчуватися набагато теплішим, оскільки розрахований на тривалий сон при низьких температурах, що зазвичай передбачає іншу щільність та структуру наповнювача.

У цій моделі використовується сучасне термоволокно, яке є легким та компактним. Відчуття «тонкості» обумовлене властивістю матеріалу утримувати тепло за рахунок структури волокон, а не лише товщини шару.

Зовнішній матеріал спальника розроблений для захисту від вологи та конденсату, що є важливою перевагою для його цінового сегмента.

Ми цінуємо вашу думку і рекомендуємо завжди звертати увагу на різницю між режимами Comfort та Extreme при виборі спорядження під конкретні умови.

• Олена Є***

Гріє, зберігає тепло, не для -25, але спасає, коли вдома немає опалення

Достоинства:
    Легкий, гарний колір
    • Продавец  Brands_Market7777

Доброго дня!

Дякуємо за ваш відгук та за те, що поділилися досвідом використання нашого спальника в домашніх умовах. Нам дуже приємно, що він допомагає вам зберігати тепло та комфорт.

Водночас ми дещо здивовані оцінкою у 3 зірки, оскільки під час нашої вчорашньої телефонної розмови ви висловили повне задоволення якістю та роботою виробу. Хочемо надати невелике технічне роз’яснення:

Показник -25*С для даної моделі є температурою екстремального виживання (Extreme), а не температурою комфортного сну. У такому режимі спальник рятує від переохолодження, але не гарантує затишний сон. Для використання вдома без опалення він підходить ідеально, що ви й підтвердили у своєму відгуку.

Ви відзначили легкість спальника як перевагу — це результат використання сучасного термоволокна щільністю 1300 г/м², яке забезпечує високу теплоізоляцію при мінімальній вазі.

Ми завжди на зв'язку з нашими клієнтами та щиро дбаємо про ваш комфорт. Сподіваємося, що незважаючи на оцінку, спальник і надалі надійно зігріватиме вашу родину!

• Вадим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Брали для дітей, Діти задоволені. За відсутності опалення річ потрібна.

Достоинства:
    Зручний, компактний, все як в описі.
    Недостатки:
    Тонший ніж очікували. Інших недоліків не виявлено.
    • Продавец  Brands_Market7777

Доброго дня!

Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Ми щиро раді, що діти задоволені, а спальні мішки допомагають вашій родині підтримувати комфорт і тепло.

Щодо вашого зауваження про товщину виробу, хочемо надати невелике роз’яснення: В даній моделі ми використовуємо сучасне високотехнологічне термоволокно щільністю 1300 г/м². Його особливість полягає в тому, що воно дуже ефективно утримує тепло за рахунок структури своїх волокон, а не за рахунок об’єму чи товщини. Саме це дозволяє спальнику бути таким компактним та легким, як ви зазначили у перевагах, не втрачаючи при цьому своїх зігріваючих властивостей.

Дякуємо, що обрали наш магазин! Бажаємо затишку та тепла вашій оселі.

• Ольга О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Відповідає заявленим характеристикам. Оптимальний варіант за його ціну.

Достоинства:
    Зручний, достатньо теплий щоб ночувати в ньому в квартирі без опалення
    Недостатки:
    Застібка тільки з одного боку, з двох було б зручніше
    • Продавец  Brands_Market7777

• Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Перше враження при отриманні - «що це?»Читаючи відповідь продавця на попередній відгук вирішив зважити. 940 грамів . Звичайно, якщо дотриматись рекомендацій і одягнути 3 шари одягу то можна і на холод. Поки що покупкою візуально не задоволений. Будем досліджувати.

Доброго дня!

Дякуємо за ваш відгук. Ми цінуємо, що ви вирішили детально вивчити характеристики товару, проте хочемо внести важливі уточнення, щоб уникнути непорозумінь:

У характеристиках товару вказано параметр 1300 г/м² — це щільність наповнювача, а не загальна вага всього виробу. Ваша цифра у 2,4 кг не фігурує в нашому описі чи відповідях. Загальна вага даної моделі в чохлі становить приблизно 1–1,1 кг, що робить його оптимальним для транспортування при збереженні високих теплових показників завдяки сучасним волокнам.

Порівнювати спальники за товщиною або зовнішнім виглядом некоректно. Сучасні наповнювачі (на кшталт силіконізованого холофайбера) набагато легші та тонші за старі аналоги, але при цьому краще утримують тепло за рахунок структури волокна. Температурний режим -25°C є екстремальним показником, який передбачає використання додаткових шарів одягу та термобілизни, що є стандартом для професійного туристичного спорядження.

Окрім теплоти, дана модель має водонепроникне покриття, що критично важливо для захисту наповнювача від вологи, яка знижує термоізоляцію.

Ми впевнені, що після реального випробування в польових умовах ваше враження зміниться на позитивне, адже мішок розроблений саме для захисту від вітру та холоду при мінімальній вазі.

Ми завжди відкриті до конструктивного діалогу та вдячні за вибір нашого магазину.

• Тетяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Не відповідає опису, виглядає не так як на картинці

Недостатки:
    Дуже тонкий, літній варіант
    • Продавец  Brands_Market7777

Доброго дня!

Нам прикро, що у вас склалося таке враження про товар, проте дозвольте надати професійне роз’яснення щодо характеристик даної моделі:

Цей спальник має щільність наповнювача 1300 г/м², що офіційно класифікує його як зимовий варіант, розрахований на екстремальні температури. Сучасні термоматеріали не обов'язково мають бути товстими, щоб утримувати тепло — їхня ефективність полягає в структурі волокон, які створюють повітряний прошарок.

Намет або спальник у складеному вигляді в чохлі завжди виглядає компактним. Після вилучення з чохла виробу потрібен час (до 30-40 хвилин), щоб наповнювач розправився і набрав об'єму ("пухкості") після транспортувального стиснення. Також зауважимо, що передача кольору та текстури може дещо відрізнятися залежно від налаштувань вашого монітора.

Ви вказали, що товар "не відповідає опису", проте не навели жодного факту (замірів ваги або фото), який би це підтверджував. Наші спальники проходять перевірку на відповідність заявленій вазі та розмірам перед відправкою.

Ми не залишаємо покупців без підтримки. Наш менеджер зв’яжеться з вами у Понеділок у робочі години, щоб обговорити ситуацію. Якщо за результатами перевірки буде виявлено невідповідність характеристикам — ми здійснимо повернення згідно із законом.

• Вікторія М***

Теплий

Достоинства:
    Теплий, легкий
    • Продавец  Brands_Market7777

• Андрій К***

Даже теплий
    На свої гроші

Достоинства:
    Легкий

• Валерія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

дуже зручно брати з собою. Дуже теплий)

Достоинства:
    теплий, легкий, зручний
    Недостатки:
    не має
    • Продавец  Brands_Market7777

• Владимир Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brands_Market7777

Після двох днів експлуатації болі в шиї, але не із за продукту а із за обмеження рухів у мішку

Достоинства:
    Тепло принаймні в квартирі
    Недостатки:
    Обмежені рухи, рекомендую для недовгого використання
    • Продавец  Brands_Market7777

• Валерий

Заказал в 17:20 в пятницу, сразу упаковали отправили
    В субботу в обед уже курьер привез

Достоинства:
    Тонкий но теплый, в термобелье на полу в квартире где нет отопления 14 - жарко
    Ну для этого и брался - перезимовать без отопления)
    Недостатки:
    Надеюсь в процессе эксплуатации не будет
    • Продавец  Brands_Market7777