Отзывы покупателей о Портативный аккумулятор с фонариком 60000mAh 22.5W HOCO J123C Element 3xUSB/Type-C/microUSB/iP черный

Оценка пользователей 4.47/5
  • Отзывы про товар продавца Technerik
  • Кирилюк И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Емкость батареи: 90000. Цвет: Черный

Повербанк супер, замовила батькам, вони задоволені, заряджала 6500ам, розряд був 6% зі 100%. Побачимо, як далі буде працювати. На разі задоволені

Достоинства:
    Велика ємність,
    Недостатки:
    Довго заряджається, майже 2 суток
  • Тетьяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Емкость батареи: 90000. Цвет: Черный

Приїхав з зарядом 60%, зарядили телефон, на ранок павербанк пустий. Заряжався до 100%більше суток. Пока не використовували.

Недостатки:
    Вага, але зрозуміло...
  • Геннадий В***

Працює у хлопців ЗСУ на100%

• Остапенко Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Емкость батареи: 90000. Цвет: Черный

Сегодня получила!Все отлично,быстро доставили. Главный плюс это большая вмесмость павербанка и наличие инструкции. Искала как включить фонарь,благодаря инструкции нашла! Надеюсь хватит надолго для моего роутера,особенно при длительном отключении света. Поставила на быструю зарядку и за 2,5 часа он набрал 10 процентов. Пришел заряженым на 60 процентов.

Достоинства:
    Большая вместимость.Функция быстрой зарядки.
    Недостатки:
    Пока не обнаружила. Надеюсь,что их нет.
  • Сергій Ш***

Ок зарядка треба мінімум 64

• Дмитрий С***

64 чего?

• Михайло Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Емкость батареи: 90000. Цвет: Черный

Отличный повербанк ! Купили бабушке на ДР - понравился а когда рассказал чем он уникален и хорош , её радость трудно было не заметить , всем рекомендую и пожалуйста заряжайте повербанк шнуром который был в комплектации ! Он специально был заточен для повербанка , удачи вам .

Достоинства:
    Большая ёмкость , отличная мощь заряжания как от самого повербанка так и устройств и всех по 3 вида , отлично упакован внутри , яркий фонарь
    Недостатки:
    Никак нет !
  • Роман К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendway. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Задоволений

Достоинства:
    Не за всі гроші світу.
    Недостатки:
    Не знайшов.
    • Продавец  Trendway

Вдячні за ваш відгук! Приємного користування :)

• Юрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ALAL. Емкость батареи: 90000. Цвет: Черный

Все ок довго тримає гарно заряджає рекомендую

Достоинства:
    Гарний павер банк за свої гроші
    Недостатки:
    Не ма
    • Продавец  ALAL

Добрий день! Дякуємо вам за залишений відгук, будемо раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!

• Артем Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Skoobert. Емкость батареи: 90000. Цвет: Черный

Отличный павербанк. Пришел в заводской упаковке. У нас это уже шестой павэр фирмы ,,Hoco,,. Брали себе на ,,позиции,,.

• Виктор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Гарна якiсть за таку цену.

• Продавец  Gadget OFF

Вдячні за ваш відгук! Приємного користування :)

• Роман Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Toyunimarket. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Гарний вигляд. По роботі потрібно тестити.

• Олександр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Рік тому придбав і спочатку все нормально було хоч я його і не юзав по повній.Пару місяців тому помітив,що коли заряд знижується десь до 50% то припиняє подавати ознаки життя.Ставив на зарядку і той починав заряджатись від 0%.Востаннє як користувався то помітив що за день коримтування з'їло 30% заряду це при тому,що нічого такого потужного не заряджав і я пам'ятаю як до цього заряд знижувався.

Достоинства:
    Коли все нормально то і справді потужний павербанк якого надовго вистачає.
    Недостатки:
    Почав швидко розряджатися ,а вірніше на 50% різко вирубатися тож постає адекватне питання чи варто зза 30 000 міліампер тягати таку цеглину?
    • Продавец  Gadget OFF

Вдячні за ваш досвід. На товар надається гарнатія на 3 місяці для повернення/обміну. Прикро, що за цей час ви не звертались до нас з приводу цього питання

• Кузьмич С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lithium. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Зарядив спочатку до 99%, заряджав телефон близько 1 тижня, дійшов щойно до 45% і стало 0.

• Емилия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 90000. Цвет: Черный

Доброго дня повер банк прийшов 60% зарядила 1 телефон і все 0 зарядився до 60% і все

Достоинства:
    Недостатки:
    Несправна ємність
  • Дмитро Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Melnyk Group. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Прийшов заряджений все працює

• сергей с***
    Отзыв от покупателя. Продавец: E.P.E. Емкость батареи: 90000. Цвет: Черный

Взяв ще один,працюе гарно.Скарг немае

Достоинства:
    Нормально тримае
    Недостатки:
    Незнайшов
  • Людмила Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GadgetTendsUA. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Непоганий повербанк. Заряджає одночасно декілька пристроїв. Добре тримає роутер. За 2 години з'їдає десь 3 % заряду. Але дивно (хоча я в цьому не розумію) маленькі юсб лампочки від нього не горять.
    З мінусів, ну дуууже довго заряджає. За 2 години 8-10%.
    Покупкою задоволена. Продавець відповів на запитання, відправив швидко. Побачимо як довго протримається з нашими відключеннями.

Достоинства:
    невеликий, тримає добре
    Недостатки:
    капець як довго заряджається
    • Продавец  GadgetTendsUA

Вітаю, дякую за відгук. Рекомендую для заряджання використовувати зарядний пристрій 20-22ват через розʼєм тупе-с. Це повинно прискорити процес заряджання

• Кузьмина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Дуже добре працює, покупкою задоволена

• Продавец  Gadget OFF

Щиро вдячні за ваш відгук. Приємного подальшого користування :)

• Ганна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LARETS. Емкость батареи: 90000. Цвет: Черный

Хороший павер за свої гроші. Міський, є можливість швидкої зарядки

Достоинства:
    Ємність 90000 mah за таку ціну
    Недостатки:
    На даний момент відсутні
    • Продавец  LARETS

Пані Ганно, дякуємо за відгук та високу оцінку товару нашого магазину!
      Користуйтеся із задоволенням!
      Повертайтеся за новими покупками- завжди раді бути корисними!
      Всього найкращого!

• Вікторія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GoodlyStore. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Працює чудово)

• Сергій Ч***

Нормальний за свої кошти повербанк, працює нормально, заряджається відносно швидко,2 дні тримає роботу інтернет модему.

Достоинства:
    Ціна, ємкість, легкість в використанні
    Недостатки:
    Поки ще не виявлено
    • Аліна Ф***

Скажіть будь ласка , а як щас він працює все ще добре?

• Владислав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Емкость батареи: 90000. Цвет: Черный

Не задоволений, після 37% зразу 0% заряду.

Достоинства:
    Велика емність
    Недостатки:
    Повільно заряджається
    • Продавец  Gadget OFF

Скажіть, будь ласка, чи ви відкалібрували ємність батареї? Тобто з самого початку потрібно розрядити в 0 а тоді зарядити до 100% аби ємність відображалась коректно. Якщо так, то ви можете повернут товар згідно гарантії

• Василь П***

Чудово працює

• Продавец  Gadget OFF

Приємного користування. Вдячні за ваш відгук :)

• Валерий
    Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Power bank работает очень плохо.
    Лучше доплатите немного и купите нормальный павер!!!

Пришёл заряженный на 60%, поставил зарядить телефон – через 15 минут показывал 0%. После этого зарядился до 69% и дальше никуда не идёт.

Разрядился с 69% также очень быстро.

Достоинства:
    Нет таких
    Недостатки:
    Емкость, исправность.
    • Валерий

Также хочу добавить что когда оформил покупку – или сразу лишь через какое-то время отобразила что их больше нет в наличии. Ощущение что это один Pour bank который покупает каждый второй и делает возврат. А его просто перепаковывает и шлют каждому подряд!

• Продавец  TutTehno

Вітаємо
      Дякуємо за Ваш відгук. Хочемо зазначити, що всі наші товари постачаються в заводському пакуванні з пломбами, що є гарантією того, що пристрій не відкривався та не був у використанні.

Нам щиро прикро, що у вас склалося інше враження, і просимо вибачення за цю ситуацію. Для її вирішення ми обов’язково напишемо вам у чат найближчим часом. Дякуємо за зворотний зв’язок!

• Віталій Б***

Поки відповідає заявленим характеристикам

Дякуємо за відгук!
      Приємного користування)

• Андрій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Мощьную зарядку надо а так агрегат ОГОНЬ

Достоинства:
    Держит норм
    Недостатки:
    Мощьную зарядку надо
    • Продавец  TutTehno

Дякуємо за Ваш вибір і приємний відгук! Будемо раді бачити Вас знову

• Сергей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Попробую зарядить ночью, если так и будет ещё раз оформлю возврат

Достоинства:
    Выглядит хорошо
    Недостатки:
    Приехал заряженный на 60% разрядил до 50%, перестал заряжать и начал показывать ноль
    • Продавец  TutTehno

Дякуємо за Ваш відгук. Нам прикро, що товарне виправдав Ваших очікувань. Ми прагнемо, щоб кожен клієнт залишився задоволеним покупкою, тому будемо раді допомогти у вирішенні цього питання.

Зв'язалися з Вами у приватних повідомленнях задля вирішення ситуації

• Дмитро А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Чудова банка взяв вже другу

Достоинства:
    Швидка зарядка, на багато заряджань хватає
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  TutTehno

Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені товаром. Чекаємо на вас знову!

• Михайло С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Daily Cart. Емкость батареи: 90000. Цвет: Черный

Задоволений товаром:))

• Андрей Ш***

Спасибо

Достоинства:
    Мощный апарат
    Недостатки:
    Чутарец долго заряжать
    • Продавец  TutTehno

Дякуємо за Ваш відгук!
      Нам дуже приємно, що Вам до вподоби. Чекаємо на Вас знову!

• Євген С***

За свої гроші ТОП.

• Продавец  TutTehno

Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені товаром. Чекаємо на Вас знову!

• Сергей Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Достоинства:
    За такие деньги мощный
    Недостатки:
    Не нашел
    • Продавец  TutTehno

• Даниель К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good 5. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Отличный )

• Продавец  Good 5

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук. Дуже раді, що вам сподобалося.

• Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Емкость батареи: 90000. Цвет: Черный

Супер,Бистра доставка.товар соответсвуе опису!

Достоинства:
    Бистра доставка
    • Продавец  Gadget OFF

Щиро вдячні за ваш відгук. Приємного користування :)

• Сергей Т***

Пушка.
    Заказал ещё один.

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Емкость батареи: 90000. Цвет: Черный

при покупці прийшов с 50% заряду але вони показували не вірно поки не висадив павер банк в нуль , після цього зарядив і все показує коректно. Єдиний нюанс с 0 до 100 заряджається близько доби , але і розрядити його швидко не вийде . В цілом за такі кошти павербанк супер, рекомендую.

Достоинства:
    великй об'єм, індикатор заряду .
    • Продавец  Gadget OFF

Олександр, щиро вдячні, що ви поділилися досвідом користування. Так, павербанк ємністю 90000mAh для повного заряду потребує від 18 годин.