Отзывы покупателей о Фонарь лампа светильник повербанк мощный фонарик туристический USB LED влагозащищенный на батарее 6600 mAh функция Power Bank кемпинговый аварийный ночник с магнитом холодный свет
- Зведений відгук із відкритих джерелВ умовах польового побуту або раптового ремонту авто цей бюджетний ліхтар стає універсальним помічником для освітлення та підзарядки гаджетів. Туристи та рибалки обирають його як доступну альтернативу дорогим брендам, хоча й відзначають певні компроміси в якості збірки та реальних характеристиках.Цей огляд згенеровано ШІ на основі даних з відкритих джерел.Рибалки та автомеханіки хвалять потужний магніт, який надійно фіксує лампу на металевих поверхнях, звільняючи руки для роботи зі снастями чи під капотом автомобіля.Туристи стверджують, що ємності 6600 mAh вистачає на ніч у середньому режимі, проте функцію Power Bank називають слабенькою — вона підходить лише для аварійної підзарядки, адже сучасні смартфони заряджаються повільно.Користувачі скаржаться, що холодне світло ріже очі в тісному наметі через відсутність теплого режиму, а після контакту з вологою кнопка іноді залипає або починає глючити індикатор заряду.У відгуках часто попереджають, що реальний час роботи на максимумі становить 8-12 годин замість заявленої доби, до того ж корпус відчутно нагрівається при тривалому використанні.Переваги: Яскраве освітлення площі до 15 кв.мпотужний магніт для кріпленняфункція Power Bankнаявність індикатора зарядубазовий вологозахистНедоліки: Холодне світло ріже очіповільна зарядка гаджетів (1А)кнопка залипає від вологинагрів корпусу на максимумізавищений виробником час роботи
- Алла Л***Отзыв от покупателя. Продавец: EasyMart
Гарно світить і заряджається. Якісний ,рекомендую!
- Достоинства:
- Три режими і магніт
- Продавец EasyMart
Дякуємо за ваш, відгук. Були раді вам допомогти з покупкою
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: EasyMart
Ліхтар лампа під час блекаутів досить гарний помічник, освітлення потужне, зручно у виконанні, вистачає на довго, повністю задоволений покупкою!!!)
- Продавец EasyMart
Дякуємо, за ваш відгук
- Марина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: EasyMart
Дуже гарна і потужна лампа, як раз на відсутність світла. Можна при світі за першим рівнем читати близько 8 годин. Дуже рада що купила цю лампу. Рекомендую всім не заощаджувати гроші, а купити таку лампу. Бо як говорять - "дешева рибка - погана юшка". Дякую продавцю за швидкість пересилки.
- Достоинства:
- Лампа дуже потужна, світло дає десь близкь 15 годин за другим рівнем освітлення, ще й можна заряджати мобілку та пауербанк.
- Недостатки:
- Недоліків немає
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Якісний товар.
- Достоинства:
- Магніт. Яскраве світло.
- Продавец MARITIM
Дякуємо за Ваш відгук! Нам важливо знати, що наш товар відповідає Вашим очікуванням і приносить користь у щоденному житті. Ваша оцінка не лише надихає нас, а й допомагає іншим покупцям приймати рішення. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечити найкращий сервіс і якість.
- Володимир А***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Все добре)
- Виктор М***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Понравились
- Достоинства:
- Заряд Батареи 2-3 суток.... брали на работу Выручает
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Отлично
- Достоинства:
- Освещает 18 кв. м
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Чудовий ліхтарик! Має три режими освітлення, чудово працює, достатньо довго тримає заряд, дуже зручний у використанні! Є гачок і ще додатково і магніт. Компактний і зручний! Можна використовувати вдома, під час відключень - освітлює всю кімнату, а також брати з собою в різні поїздки. Користуємось самі і вам радимо!
- Достоинства:
- Компактний, має кріплення, тримає заряд, доступна ціна!
- Недостатки:
- Невиявлено
- Продавец MARITIM
- Тараненко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Дуже гарний ліхтарик. Достатньо щоб освітити кімнату. Магніт не дуже міцний, але гачок дозволяє його нормально закріпити.
Навіть чоловік сказав що нарешті щось путнє купила))))- Достоинства:
- Гарно світить , є різні режими
- Недостатки:
- Магніт не сильний
- Продавец MARITIM
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Вже другий купив все подобається дякую
- Денис С***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Хороший фонарь за такую сумму
- Достоинства:
- Яркий. Спустя месяц даже не потускнел
- Недостатки:
- Пока не выявили
- Продавец MARITIM
- Віталій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Гарний ліхтар, потужний добре світить
- Достоинства:
- Довго світить,компактний
- Недостатки:
- Не побачив
- Продавец MARITIM
- Лілія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Дуже сподобався ліхтарик.Гарно світить,довго тримає заряд
- Достоинства:
- Товаром задоволена
- Оксана І***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Фонарь очень классный,мне очень помог,всем рекомендую.При работе 5 часов подряд держит зарядку 1 неделю
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Світить сильніше, ніж очікувала, заряду вистачає на довго. Покупкою однозначно задоволена. Планую замовляти ще одну, на дачу.
- Достоинства:
- Яскравість, тривалість світіння
- Недостатки:
- Поки не знайшла.
- Продавец MARITIM
- Микола С***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Ліхтарик працює відмінно.
Покупкою задоволені- Достоинства:
- Два в одному:ліхтарик і павербанк .Це зручно.
- Любовь В***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Достави швидко. Гарний ліхтарик. Я дуже задоволена.
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Чудовий! Світла багато і надовго
- Китай А***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Дякуємо за потужний ліхтарик. Працює відмінно, якість товару повністю оправдало надію!
- Достоинства:
- Надійність, якість збірки.
- Недостатки:
- Відсутності
- Продавец MARITIM
- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Світильником задоволена, купила для ванної кімнати, користуюся, коли вимикають світло.
Світла більше ніж достатньо, за місяць користування ще ні разу не заряджала.
Єдиний момент - гріється, коли тримається на магніті, але не критично- Недостатки:
- Не виявила
- Юрій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Kit House
Чудовий, важкий батарея дійсно велика
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Доставили быстро. Хроший светильничек.
- Достоинства:
- Удобный,ёмкий на заряд.
- Недостатки:
- Не заметил.
- Продавец MARITIM
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Пропоную
- Достоинства:
- Корисний,невеликий,гарно світить,декілька режмів,крючок
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Добрий вечір! Замовляли цей ліхтар і дуже ним задоволені! Дякуємо за доставку
- Ансар І***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
За такі гроші- просто супер.
Максимально рекомендую- Недостатки:
- Не має.
- Мар'яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Щиро дякую за оперативність!Товар відповідає опису.Все виконано швидко та якісно!
- Валерій М***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Чудовий світильник, гарне обслуговування)
- Готько О***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Відмінний ліхтар
- Романюк А***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Кращий. Світить довго. Купив 3 штуки всій сімʼї.
- Достоинства:
- Світить довго, більше 6 годин.
- Недостатки:
- Повільно заряджається.
- Продавец MARITIM
- Владислав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Ліхтар топовий, вартує кожної копійки)
Дякую продавцю, швидка доставка, надійне пакування. Окреме дякую, що ліхтар приїхав фул заряджений, за 2 тижні розрядився на одну цяточку (користуємось активно)
Рекомендейшн однозначно- Достоинства:
- Топ ліхтар в своєму ціновому сегменті
- Борис М***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Отличный светильник, хорошо держит заряд рекомендую
- Достоинства:
- Хорошо светит
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Світло дуже яскраве. Світив до повного розряду більше 8 годин у середньому положенні. Важкий що свідчить що акумулятор в ній великий. Дуже зручно що є магніт.
- Достоинства:
- Акумулятор
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Продавец MARITIM
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Чудовий світильник, ніяких недоліків)
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Задоволені. Поки використовується в квартирі.
- Олександр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Очень качественный фонарь, заказал еще один
- Достоинства:
- Качество
- Артем Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий
Чудовий ліхтар