- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
хороший вибір для тих, хто не хоче витрачати багато грошей, але при цьому отримати функціональну ігрову мишку.
Драйвер тут: ссылка- Достоинства:
- виглядає досить стильно, в руці лежить комфортно, кнопки розташовані зручно.
- Недостатки:
- За таку ціну важко знайти щось краще з подібними характеристиками.
Представник постачальникаДякуємо за розгорнутий відгук, Олександре!
Раді чути, що мишка Marvo M355 виправдала ваші очікування і стала вдалим поєднанням ціни та функціональності. Дякуємо також за посилання на драйвер - це буде корисно іншим покупцям.
Бажаємо комфортної гри!
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мишка на свої гроші. Нормальна.
Приємна, комфортна, але нажаль драйвер для налаштування кнопок скачати неможливо... Прсилання www.marvo-tech.hk приводить на лівий сайт. Сайт компанії який доступний не має ні в переліку ні у пошуку дану мишку тому ставлю 3 зірки за мишку- Достоинства:
- Нормальна за свої гроші
- Недостатки:
- Неможливо скачати драйвер, він банально відсутній на сайті
- Олександр
Вітаю
драйвер знайшов на рум сайті
ссылка - Олег
Теж ніяк не міг знайти драйвер для цієї миші. Думав, що вже перегуглив все що тільки міг. Дуже дякую Олександру за посилання.
- Павло Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Користуюсь вже більше двох місяців цією мишкою - дуже задоволений.
Додав реальні фото її, може комусь будуть корисні, коли вибирав собі, мені не вистачало таких фото...- Достоинства:
- Ціна-якість - чудове поєднання
Представник постачальникаВітаємо, Павле!
Дякуємо, що обрали ігрову мишку Marvo M355 і залишили розгорнутий відгук.
Приємного подальшого Вам користування!
З повагою, MARVO- Сергій К***
перша ревізія мишки була на багато якісна і користуватися було одне задоволення!
- Серг
Добрий день, побачив ваш, дякую, та інші коментари та вирішив придбати цю мишу в іншому магазині, і коли вже дома почав крутити колесо то дуже засмутився, бо воно притиралося до миші зліва, гума до пластику, та й взагалі склалося враження що на заводі неправильно зібрали, колесо було зміщено вліво, а не натомість, як на фото на сайті воно зміщено праворуч. Та й вирішив запитати, бо по вашому фото здається що с колесом також щось не так і воно зміщено вліво, чи я неправий і все гаразд, чи це масова проблема і я просто поверну гроші і не буду купувати таку ж саму.
- МаркОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Приятно удивлён покупкой! Отличный сенсор не срывает, мискликов нету и это очень радует. Понравилось то, что есть собственное ПО мышки, можно легко настроить сенсу и кнопки по своему вкусу, и подсветка работает без всяких проблем. Определённо рекомендую!
- Достоинства:
- Цена, ПО для мышки, Сенсор не срывает
- Недостатки:
- За такую цену нет недостатков, все супер!
Представник постачальникаВітаємо, Марк!
Дякуємо за вибір ігрової мишки MARVO M355 і за високу її оцінку.
- Слабченко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Користуюсь мишкою вже більше місяця. Все чудово працює, гарні та якісні матеріали, сенсор не зривається в іграх. Особливо сподобалась форма миші, бо в мене достатньо велика рука, і не всі мишки мені зручні. Рекомендую!
- Достоинства:
- Якість, зручність , дезайн, форма.
Представник постачальникаВітаємо, Валерій!
Дякуємо за вибір ігрової мишки MARVO M355 і за високу її оцінку. Ми дуже раді, що ви задоволені мишкою і зичемо вам приємно подальшого користування!
- Глеб М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Обрав цю мишку в якості стартової для свого сина, він іноді отримує в якості премії можливість пограти в шутери, М. - мотивація вчитися і розвиватися))
Мишка якісно зроблена, пластик корпусу клавіш, як на мене, не гірше тактильно і на вигляд ніж у відомих брендових гризунів, але вартість тих починається від одніє тисячі гривень, також за моделі начального рівня. Тому робіть висновки самі, чи варто витрачати на стартову мишку більше 500 грн.
Є можливість налаштування макросів, зарахунок фірмового ПО, яке качати треба з оф.сайту виробника.
Мишка з оптичним сенсором, з можливістю налаштувань підсвітки і додатковими клавішами, одна з яких міняє dpi.
Ще хочу відмітити якість дрота, він в нейлоновому оплетені і посилений при виході з корпуса самого гризуна, дуже гнучкий і має ферітовий фільтр.- Достоинства:
- Фірмове ПО для налаштування макросів для всіх дев'яти клавіш, режимів підсвітки. Чутливість сенсора від 1200 до 7200 dpi, якісний, перевірений сенсор.
- Недостатки:
- Я не знайшов, а зважаючи на ціну і якість - думається мені, що і не знайду
Представник постачальникаВітаємо, Глеб!
Дякуємо, що обрали ігрову мишку MARVO M355 для вашого сина і високо оцінили сам пристрій. Ми дуже задоволені, що вам сподобався даний маніпулятор і ви настільки розгорнуто описали свої враження від покупки.
Приємого користування і приємних досягнень вашому синові в навчанні і відпочинку!
- Жадан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Норм працює, є один нюанс: макрос програмується тільки на 10хв. що в деяких іграх дуже незручно. Якість миши в цілому за цю ціну дуже приємна! Рекомендую.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Макрос до 10хв.
Представник постачальникаДоброго дня, Микола! Дякуємо за вибір продукції ігрової миші MARVO та Ваш розгорнутий відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо тривалого та приємного користування!
- Павел П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Плюс фото не відповідаю реальному вигляду миші
- Достоинства:
- Зручний дизайн перемикання режимів
- Недостатки:
- Через два роки сдох лівий свіч (придбано 19.02.21)
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
перша ревізія з 6400dpi. була набагато якісніше зроблена як підсвітка так і сами матеріали, взагалі не було зауважень. стару ревізія я спалив вставивши в старий комп. шукав із старої ревізії ніде не найшов. нову краще НЕ беріть. один негатив як матеріали так і мікрики і робота миши
- Достоинства:
- перша ревізія з 6400dpi була ідеальна.
- Недостатки:
- зробили не мишку а хлам!
- Влад Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
1) На ламинате не хочет адекватно передвигаться, по кнопкам ОК/Отмена невозможно попасть, начинает прыгать, даже если поднять мышь, все равно прыгает курсор. 2) Программа не захотела находить мышь, установил 2 версии с оф.сайта, не помогло. Ради программируемых кнопок и покупал. Буду возвращать и покупать A4Tech X-7, сэкономить не вышло
- Достоинства:
- Мышь передвигает курсор. ЛКМ, ПКМ, скролл работает.
- Недостатки:
- ПО не видит мышь, даже интерфейс не хочет открываться
- ....
Так всі пишуть
- Денис Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
У мышки есть иногда мисклики и непонятные движения. Итог: Купил - подключил провевирь и настроить - понял что не о чём ПО да и мыш тоже - пошёл вернул через два часа назад(
Очень был расстроен.- Достоинства:
- Очень удобная в руке.
- Недостатки:
- ПО для настройки мышки не работает.
- Анастасия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Миша на перший дотик непогана. Дуже приємно лягла в руку, візуально непогана. Нажаль, мишу не побачило ПО, скачане з сайту виробника, при цьому було протестовано абсолютно всі ЮСБ-порти. Сенсор - обійняти і рюмсати. Миша бралася на тимчасову заміну 5-тирічному рейзеру, який страждає на даблклік, але схоже ще ним покористуюся. Не рекомендую. Оформила повернення.
- Достоинства:
- Під руку лягла чудово, тактильно гарна миша
- Недостатки:
- ПО від виробника не бачить миші.
- Владислав С***
Попробуй скачать драйвер для версии с ковриком
- Александр Б***
С каким к черту ковриком? Драйвер идёт на мышь, по барабану, с ковриком она или без....
- Кожедуб Е***
просто она продавалась в комплекте с ковриком
- Ярослав З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Рекомендую
- Достоинства:
- Дуже зручна
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Рекомендую дану мишу для тих хто бажає собі чогось футуристичного але нехоче переплачуват гроші за брендовані товари. м'які клавіши та приємний дизайн миші котрий лягаж чітко під руку залишив в мене лише приємне відчуття.
- Достоинства:
- Дешевий, м'які кнопки, приємний на дотик пластик
- Недостатки:
- За свою ціну відсутні
- Дмитрий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Кнопки, дизайн - отличные. Софт тоже неплохой, настройка кнопок - моё почтение. Но сенсор - это полнейший провал, а это самое главное в мышке. На максимальной чувствительности курсор неуправляемый, также на любом уровне чувствительности курсор дёргается очень сильно
- Достоинства:
- Кнопки, Дизайн
- Недостатки:
- Сенсор
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Из-за легко нажимаемых кнопок бывают случайные нажатия, особенно когда ты сконцентрирован на игре и не чувствуешь силу нажатия и получается случайно нажимаешь на ПКМ. На прошлой мышке у меня такого не было. В программе можно биндить кнопки, настаивать DPI и настаивать подсветки. В принципе мышка не плохая.
- Достоинства:
- Дизайн и ПО
- Недостатки:
- Легко нажимаемые кнопки
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мышка нормальная, но есть пару замечаний.
- Достоинства:
- Хороший дизайн, приятная на ощупь, шустро работает.
- Недостатки:
- 1 Мышка пришла полностью черная, не такая как на фото.Сразу не обратил внимание, заметил уже дома. Фото прилагаю.
2 Упаковка была повреждена. За такое нужно отказываться от заказа, но это для себя, ок
- Сергій Ф***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Збирав для себе хороший ігровий компютер і практично не залишилося грошей на дорогу мишку та клавіатуру. Тому свій вибір залишив на цій мишці, але після року використання мені все наскільки сподобалося, що більш дорогу вже і не став шукати. За таку ціну недоліків у ній немає.
- Достоинства:
- Ціна, дизайн, зручність
- Андрей М***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Неплохая мышка, дизайн красивый, есть много кнопок - можно настроить нажатия под себя. Пластмасса среднего качества, кнопки нажимаются хорошо, но громко. Запаха пластика после открытия почти не было. Подсветка немного тусклая, но для меня это плюс.
- Достоинства:
- Цена, внешний вид
- Михайло І***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Неплохая мышка с неплохим дизайном для такой бюджетной мышки довольно неплохо сделана покупал в подарок. Имеет неплохой сенсор который у меня не вышло сорвать и множество дополнительних клавиш на которые можно забиндить макросы красивая подсветка в общем хороший бюджетный вариант.
- Достоинства:
- Качествено сделана
- Недостатки:
- Незаметил