- Мацайтис И***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendway. Емкость батареи: 20000. Цвет: Серый
Даю 5 звезд ! Супер ! Качество сборки и сама батарея на высоте . Жаль что нет больше в наличии .
- Достоинства:
- Цена , качество .
- Продавец Trendway
Іван, щиро вдячні за ваш відгук. Приємного подальшого користування :)
- Мацайтис И***Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Емкость батареи: 10000. Цвет: Серый
Очень хорошие эти павер банки . Качество сборки хорошее . После этого покупал ещё один на 20000 . Доволен на все
- Достоинства:
- Цена , качество , приятный материал .
- Продавец Gadget OFF
Іван, приємного вам користування :)
- Сергій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Емкость батареи: 10000. Цвет: Серый
Замовлення прийшло швидко.
Продавця рекомендую.
Все працює.- Достоинства:
- Все необхідне є в ньому
- Недостатки:
- Немає фонарика
- Продавец Gadget OFF
Сергій, вдячні за ваш відгук. Приємного вам користування!
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Емкость батареи: 10000. Цвет: Серый
Заряджає ліхтарик, навушники швидко через type c.
Мій Samsung S23ultra заряджає швидкою зарядкою вбудованим і підключаємим кабелями type c.
Але чомусь Samsung S24FE де все теж саме заряджає повільно через вбудований кабель і швидкою зарядкою через підключаємий.
Роз'єм type a ( звичайний) при підключенні лампи 5В 5Вт не вмикає але якщо підключити заряджати телефон і потім одразу лампу то світить довго, не вимткається, так само led гірлянда (так вона малопотужна) - я так розумію, що типу пусковий ток замалий. Тобто питання не до павербанка мабуть
Заряджається павербанк посередньо.
За свої кошти 520грн нормальний павер.
Стильно виглядає. Окремо , що вказано на виробі ємність при 5В =5500мАгод. Тобто S23ULTRA зарядить з нуля.
Продавець на консультацію надав швидко відповіді.- Достоинства:
- Стильно виглядає. Вбудовані кабелі
- Недостатки:
- Чомусь не заряджає швидкою зарядкою S24FE через вбудований кабель
- Продавец Gadget OFF
Щиро вдячні за ваш відгук. Приємного подальшого користування :)
- Іван М***Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Емкость батареи: 10000. Цвет: Серый
Все гарно окрім те що він дуже довго заряджається від розетки. Але заряджає він все добре.
- Достоинства:
- З якісного матеріалу,Гарний.
- Недостатки:
- Дуже довго заряджається від розетки
- Продавец Gadget OFF
Іван, щиро вдячні за ваш відгук!