Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Капсулы для стирки Solar Black, 10 шт

• Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 10

Після прання зберігається приємний, не нав’язливий запах. Речі виглядають доглянутими і свіжими довше.

• Наталія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 10

Чудовий результат прання, не різкий, приємний запах на речах, ціна-якість, приємно здивувала. Рекомендую.

Достоинства:
    Запах, ціна, якість прання
    Недостатки:
    Не має
  • Оксана О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 10

Пробувала кілька брендів — ці капсули показали найкраще співвідношення ціна/якість для темного одягу. Куплю ще.

Достоинства:
    Якість для темного одягу. Ціна
  • Ганна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 10

Сильно задоволена результатом: джинси після десятка прань залишилися насиченими. Капсула повністю розчинилась, слідів немає.

Ганно, дякуємо за зворотний зв’язок!
      Ми багато працювали над тим, щоб уникнути будь-яких слідів на темному одязі — тішить, що вам це сподобалось.

• Юлия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 10

Нарешті капсули, які справді працюють на темних тканинах. Після прання речі виглядають як нові.

Достоинства:
    Речі після прання як нові, приємно пахнуть.

Дякуємо за вашу довіру, Юліє
      Формула Solar Black спеціально розроблена для дбайливого догляду за темними тканинами — без вицвітання та з приємним свіжим ароматом після прання.

• Яна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 10

Мій чоловік носить тільки чорний одяг — тепер речі не сіріють після прання. Solar справді береже колір!

• Аня Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 10

Чудові капсули для темного одягу! Прати стало простіше — колір зберігається, тканина не виглядає вимитою. Рекомендую.

Достоинства:
    Недостатки:
    не знайшла

Дякуємо, Ано, за чудовий відгук!
      Нам дуже приємно, що Solar Black став вашим надійним помічником у догляді за темними речами.
      Хай прання завжди буде легким і з приємним результатом.

• Наталья З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество стирок: 10

Дуже задоволена покупкою. Для мене важливо, щоб не було білих слідів на темних речах — тут проблем немає. Речі після прання м’які й доглянуті.

Достоинства:
    Приємний ненав'язливий запах речей після прання

Наталю, дякуємо за ваш відгук!
      Дуже приємно чути, що капсули Solar Black виправдали очікування і чудово впоралися з пранням темного одягу без білих слідів.
      Ми створювали цю формулу спеціально для догляду за темними тканинами — щоб речі залишалися м’якими, доглянутими та з приємним, ненав’язливим ароматом.