- Мирослава Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл. Количество в упаковке: 1
Найулюбленіший мій миючий засіб!
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.35 л. Количество в упаковке: 1
Дуже подобається якість і аромат
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за високу оцінку. Ваш відгук цінний для нас.
- АллаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл. Количество в упаковке: 1
Спробувавши лише раз замінити фейрі і суттєво відчуватиметься різниця. Витрати фейрі - вистачить 1-2крапель, стандартна пляшка на 6-8міс.. Піниться і гарно вимиває посуд в будь-якій воді. Звичайний засіб з цим не впорався і закінчився менше чим за місяць. Аромат гранату приємний. В захваті від якості засобу.
- Достоинства:
- Густий концетрат
- Недостатки:
- Алина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.35 л. Количество в упаковке: 1
Все соответствует описанию
- Валерій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.35 л. Количество в упаковке: 1
Все добре
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл. Количество в упаковке: 1
Супер!
- Достоинства:
- Качество, цена
- Недостатки:
- Кирик Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл. Количество в упаковке: 1
Все добрє
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.35 л. Количество в упаковке: 1
Я очень довольна, спасибо большое
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.35 л. Количество в упаковке: 1
консестенція дуже рідка, наче розбавлено
- Недостатки:
- рідкий як вода
Представник брендуДобрий день. Нам шкода що наш продукт Вас розчарував.
У разі виникнення питань щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію за номером 0 800 50-50-00.
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.35 л. Количество в упаковке: 1
Пахне гарно, як і всі фейрі економний
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Vinegret. Объем 1 шт: 450 мл
Якось миє....но не так як має бути.
- Достоинства:
- Змінюю свій відгук, тепер зрівнюю зі звичайним лимонним фейрі,то звичайний набагато краще,набагато.
- Недостатки:
- Піни дуже мало,витрата велика!!!
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Vinegret. Объем 1 шт: 450 мл
Хороший миючий засіб
- Достоинства:
- Добре прибирає жир, гарно пінить.
- Недостатки:
- Не помічено
- Продавец Vinegret
Дякуємо за відгук!