Отзывы покупателей о Когтеточка-лежанка Cat Joy «Модерн» из гофрокартона деревянный фасад Коричневая 54×13×25 см

Оценка пользователей 4.88/5
  • Вікторія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&D Joy. Цвет: Коричневый

Вже не вперше купую таку кігтедряпку.Котики обожнюють її

Достоинства:
    Зручна,стильна
    • Продавец  C&D Joy

Вікторіє, дякуємо, що обираєте нас знову. Нам дуже приємно знати, що ваші котики вже вподобали свою нову дряпку. Нехай вона довго радує і вас, і ваших пухнастиків!

• Анастасия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&D Joy. Цвет: Белый

Гарні якість, вистачає на довго

• Продавец  C&D Joy

Дякуємо за довіру, Анастасіє! Дуже раді, що наш виріб виправдав ваші очікування щодо якості та виявився економним у використанні. Дякуємо, що відзначили наші ціни — ми працюємо для вашого задоволення. Приємного користування!

• Анна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&D Joy. Цвет: Черный

Наша Міруня дуже вподобала цю дряпку. Постійно крутиться біля неї і не втрачає можливість подряпати і полежати на ній. А ще кольорова гама наче підібрана для нашої Міри.
    До цього був дорожчий варіант іншого відомого бренду, то киця була досить байдужою до неї, а тут - прям в саме серденько.

Достоинства:
    Компактний розмір, стильний вигляд, наша киця обожнює цю дряпку
  • Ірина І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&D Joy. Цвет: Белый

Дякую за швидку доставку і задоволеного улюбленця))

Достоинства:
    Дизайн, якісь, вага товару
  • Вікторія

Киці сподобалася!

Достоинства:
    Легка, якісна! Кицюні сподобалася)
    Недостатки:
    Поки що не виявили
    • Продавец  C&D Joy

Дякуємо за зворотний зв'язок, Вікторіє! Раді, що Ви залишилися задоволені якістю нашого виробу. Для нас важливо, щоб кожен хвостик відчував комфорт з перших хвилин. Бажаємо Вашій киці приємного користування!

• Зайцева В***

Котам дуже зайшло)))

Достоинства:
    Компактна, гарно виглядає.
    Недостатки:
    Невеликє сміття після дряпки.
    • Продавец  C&D Joy

Дякуємо за відгук
      Раді, що котикам сподобалась дряпка — це для нас найважливіше
      Невелике сміття після дряпання — нормальне явище для гофрокартону, адже кіт активно користується виробом за призначенням.
      Нехай служить із задоволенням і користю

• Зайцева В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&D Joy. Цвет: Белый

Коту сподобалась. Замовили ще таку для кішки, бо вони одну поділити не можуть)))

Достоинства:
    Компактна, гарно виглядає.
    • Продавец  C&D Joy

Раді, що Modern сподобалась котику — а те, що замовили ще одну, це найкраще підтвердження :)
      Нехай кожному дістанеться своя улюблена лежанка))

• Семенченко М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&D Joy. Цвет: Коричневый

Дуже задоволені кігтеточкою! Досить зручний розмір, твердий каркас, до цього брали інших виробників і ця сподобалась набагато більше. На попередніх киця не сиділа, а лише дряпала їх, а ця і лежанкою стала для неї і дряпкою одночасно) Дякую

Достоинства:
    Дуже зручна
  • Вероніка С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&D Joy. Цвет: Черный

Кішці сподобалась. Любить на ній лежати )))

• Тетяна Л***

Якісна дряпалка. Котам дуже сподобалось

• Продавец  C&D Joy

Дякуємо вам за відгук Раді, що дряпка сподобалась і принесла радість вашим котикам. Нехай користуються із задоволенням!

• Оксана Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&D Joy. Цвет: Белый

Прекрасна альтернатива вертикальній дряпалці яку кіт перевертав , а цю не тільки можна дряпати а ще й лежати на ній.

Недостатки:
    Немаж
    • Продавец  C&D Joy

Дякуємо за відгук!
      Раді, що дряпка стала зручною заміною вертикальній і підходить і для дряпання, і для відпочинку. Нехай улюбленець користується із задоволенням!

• Дмитро С***

Все чудово, дякую вам!

• Продавец  C&D Joy

Дякуємо Вам за теплі слова!
      Раді, що дряпка підійшла. Нехай улюбленець користується із задоволенням!

• Тетяна Д***

Вся сім'я задоволена

Достоинства:
    Гарне ліжечко для кота
    Недостатки:
    Швидко зточується
    • Продавец  C&D Joy

Дякуємо за відгук! Дуже приємно, що і котику, і всій сім’ї сподобалась кігтеточка
      Якщо Ваш улюбленець особливо активний і любить гострити кігті частіше, радимо звернути увагу на модель із п’ятишарового гофрокартону, наприклад — «Біоніка». Вона ще міцніша та витримує навіть найенергійніших хвостатих спортсменів

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&D Joy. Цвет: Белый

Хороша дряпачка. Котик ще любить на ній і полежати. Але всеодно дряпає ліжко , диван, можливо йому потрібна ще й вертикальна

Достоинства:
    Легка
    • Продавец  C&D Joy

Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що дряпка сподобалась і котику зручно на ній відпочивати
      Дійсно, багато пухнастиків люблять мати різні формати дряпок — і горизонтальні, і вертикальні. Це допомагає їм реалізувати природну потребу точити кігтики та залишати свій запах на їх території.

Якщо захочете, можемо порадити варіанти моделей, які можна ставити у вертикальне положення і вони чудово доповнять “Модерн”.

• Корельська Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&D Joy. Цвет: Белый

Купую вже другий раз, кішці подобається - вона на ній лежить та дряпає. Можно перевертати, тому на довго вистачає.

Достоинства:
    Не тільки кігтедралка, але й лежанка
  • Артем К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&D Joy. Цвет: Белый

Коту сподобалась яле більше як лежанка, кігті об неї не точить.
    Можливо тому що когтеточка є окремо)

• Продавец  C&D Joy

Дякуємо за відгук! Насправді багато котиків спершу сприймають дряпку як зону відпочинку — це нормально. Дайте йому трохи часу))

• Оксана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&D Joy. Цвет: Белый

Чудова дряпка, кішка не тільки чистить кігтики, а й спить на ній, вона дуже зручна))

Достоинства:
    Легка, зручна, підходить розмір для кішки
    • Продавец  C&D Joy

Дякуємо! Нам надзвичайно приємно, що дряпка стала улюбленим місцем і для сну, і для догляду за кігтиками Нехай служить довго, а ваша кішка муркотить від задоволення!

• Геннадий Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&D Joy. Цвет: Белый

Все Ок! Котикам нравится!

• Продавец  C&D Joy

Дякуємо, пане Геннадію! Радість котиків — наша улюблена оцінка. Нехай користуються із задоволенням!

• Марина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&D Joy. Цвет: Белый

Дуже гарна "когтеточка дряпка", купували пів року тому і досі в дуже гарному стані, хоча кішка дряпає постійно об неї кігті.

Достоинства:
    Міцна
    • Продавец  C&D Joy

Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що кігтеточка так подобається Вашій кішці і витримує активне використання. Робимо усе, щоб наші дряпки радували пухнастиків!

• Ольга О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&D Joy. Цвет: Черный

Гарна якість. Але нажаль мого котика ( Шотландський вісловухий) не зацікавило.

• Продавец  C&D Joy

Дякуємо за Ваш відгук! Дійсно, деяким котикам може знадобитися час для адаптації до нових предметів, і не всі одразу починають використовувати дряпку за призначенням. Сподіваємося, що Ваш пухнастик почне користуватись кігтеточкою.

• Ольга Ч***

Дуже гарна кігтеточка . Кішка в захваті

Достоинства:
    Є як ліжко , так і кігтеточка
  • Яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&D Joy. Цвет: Белый

Мои 2 кота всегда открыты новому и тестируют, что бы не купила. Я была уверена, что оценят когтеточку, но ошиблась - они к ней абсолютно равнодушны. Несколько месяцев стоит в своём первозданом виде. Товар соответствует описанию на сайте, удобные резиновые крепления предотвращают скольжение по ламинату. Это всё, что могу оценить, только поэтому 3 звезды.

• Аліса К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&D Joy. Цвет: Белый

Вже втретє купую цю дралку, подивилась - остання прослужила цілий рік, я її замовляла 3 лютого 2024 року. Це дуже економно у порівнянні з дралками з ниток за дорожчу ціну, бо інтерес до неї кіт не втрачає, дере як скажений. До цієї були з ниток, коту вона не дуже подобалась, він точив кігті поки вона була нова, а коли нитки стали не пружними, він на неї не звертав уваги та драв диван) Макс дуже любить свою стару, але вже час міняти)

Достоинства:
    Компактна, довго служить, коту подобається
    Недостатки:
    Не бачу.
  • Вікторія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&D Joy. Цвет: Белый

Якісна і стильна кігтеточка. Гарно вписалась в інтерʼєр. Не встигла я розпакувати, як кішка приступила до «роботи».

• Могилка Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&D Joy. Цвет: Белый

Кігтеточка супер. Котик з задоволенням точить свої кігтики, любить на ній лежати. Доставка швидка. Дякую!

Достоинства:
    Котик не псує дивани і обої.
  • Людмила Р***

Классная дралочка

• Продавец  C&D Joy

Дякуємо за відгук! Нам приємно, що кігтеточка Вам сподобалася. Нехай улюбленець із задоволенням її використовує – точить кігтики та відпочиває! Якщо знадобиться ще щось для комфортного життя котика, будемо раді допомогти.

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&D Joy. Цвет: Белый

Легка і зручна,і ціна гарна.Котик зацінив

• Марина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&D Joy. Цвет: Белый

Достоинства:
    Гарна якість
    • Продавец  C&D Joy

Дякуємо за чудовий відгук! Ми раді, що Ви задоволені якістю нашої продукції. Дякуємо за високу оцінку!

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&D Joy. Цвет: Белый

Класна лежаночка) котики одразу кігтики запустили

Достоинства:
    Супер!
    • Продавец  C&D Joy

Дякуємо за чудовий відгук! Ми дуже раді, що Ваші котики одразу оцінили кігтеточку. Нехай вона слугує їм довго, а Вам – приносить лише радість!

• Саша П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&D Joy. Цвет: Белый

Відповідно опису і фото. Але кіт тільки лежить на ній, а дряпає меблі

Достоинства:
    Стильна
    Недостатки:
    Кіт не дряпає
    • Продавец  C&D Joy

Дякуємо за ваш відгук! Ми розуміємо, що ваш кіт поки що не використовує кігтеточку так, як ви очікували. Важливо пам'ятати, що котам може знадобитися деякий час, щоб звикнути до нових предметів у їхньому середовищі. Спробуйте заохочувати його гратися з кігтеточкою, використовуючи улюблені іграшки або ласощі. Ми впевнені, що з часом ваш кіт почне користуватися кігтеточкою, і вона стане йому улюбленим місцем для дряпання!

• Продавец  C&D Joy

Дякуємо за відгук! Раді, що кігтеточка сподобалася і стала улюбленим місцем для відпочинку вашого котика. Щоб привернути його увагу до поверхні для дряпання, можна трохи посипати її котячою м'ятою або погратися з котиком так, щоб у процесі гри він міг заганяти кігтики у поверхню кігтеточки. Сподіваємося, це допоможе, і меблі залишаться цілими!

• Світлана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&D Joy. Цвет: Белый

Нашому котику дуже подобається. Гарної якості, міцна, надійна, компактна, гарно вписалась в інтер'єр. Іноді використовує кігтеточку як лежанку.

Достоинства:
    Зручна, міцна.
    Недостатки:
    не знайшла
  • Марина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&D Joy. Цвет: Белый

Чудова дряпка, компактна і якісна. Кішка задоволена!)

Достоинства:
    Міцна і компактна.
    Недостатки:
    Не знайшла.
    • Продавец  C&D Joy

Дякуємо за ваш чудовий відгук!

Ми дуже раді, що наша дряпка сподобалася Вам і Вашій кішці! Ваша задоволеність — це найкраща нагорода для нас. Ми завжди прагнемо створювати якісні та зручні продукти, які радуватимуть Вас і Ваших пухнастиків. Дякуємо, що обрали нас!

З найкращими побажаннями,

Команда C&D Joy

• Наталія

Кішка в захваті!

• Продавец  C&D Joy

Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що Ваша кішка в захваті від нашої дряпки! Це саме те, заради чого ми працюємо — щоб зробити пухнастиків щасливими. Дякуємо, що обрали нас!

З найкращими побажаннями,

Команда C&D Joy

• Володимир Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&D Joy. Цвет: Белый

Кіт батьків, що не звертав ніякої уваги на інші дряпалки, цією всеж зацікавився. Час від часу треба прибирати труху, що надряпала киця. Але воно того варте, бо як тільки я поставив кішку на неї, вона одразу почала дерти цю штуку і вже рік крім неї нічого не чіпає

Достоинства:
    Легка, не ковзає, стильна
    Недостатки:
    Потребує прибирання обривків картону
    • Продавец  C&D Joy

Дякуємо за відгук! Раді чути, що кіт нарешті знайшов ідеальну дряпку. Чудово, що вона захопила його з першого ж разу і захистила Ваші меблі. Так, картонні обривки можуть з’являтися, але як Ви й написали, воно того варте. Сподіваємось, дряпка й надалі буде приносити радість Вашій улюблениці!

• Виктория Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: C&D Joy. Цвет: Белый

Кошке нравится. Она и когтеточка,и кровать.

Достоинства:
    Удобство
    Недостатки:
    Быстро потрошится
  • Владислав Д***

Кот доволен)

• Продавец  C&D Joy

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ваш котик задоволений!

З повагою, команда C&D Joy