Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Корм сухий Brit Care Dog Grain-free Adult для дорослих собак малих і середніх порід беззерновий з лососем 3 кг 8595602558841

Оценка пользователей 4.83/5
  • Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1 кг

З усіх кормів собака хоть трохи хаває.

• Галина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PawsPalace. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг

Нам цей корм підходить повністю. Саме цей з усієї лінійки Бріт каре. Засмучує, що мішки корму запаковують у картонні коробки і для цього, звичайно, мішок складають. І - так, як результат, мішок "здутий" - а це можливо лише тоді, коли у мішку є витік повітря, на відміну від цілісного мішка. А отже - до корминок є доступ повітря. І це для моїх песиків дуже погано. Бо є проблеми з травленням. Бо бульдоги.

Достоинства:
    Беззерновий, приємна ціна, підходить для бульдогів
    Недостатки:
    Пакування для транспортування
  • Сергей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг

Корм супер, в собаки шерсть стала дуже біла та чудова.

• Татьяна Т***

Один з кращих кормів холістік, які ми пробували. Хоч у нас пес і не породистий, ми взяли в притулку цуцика, але досить вибагливий до смаку та якості корму.
    Багато що просто не їсть, готовий ходити цілий день голодний.
    Цей корм їсть найкраще і шерсть від нього бездоганна, менше сиплеться.
    Розмір корминок також зручний для пса вагою 8 кг.
    Приємно пахне, корзинки не злипаються.
    Беру не вперше.

Достоинства:
    Приємний запах, омега-3 кислоти в складі, рибний білок
  • Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг

Собака вже їсть цей корм 3 роки ( Мальтійська болонка) , все супер, алергії немає, шерсть біла, очі не течуть.
    Дякую за вигідну ціну і швидку доставку.

Достоинства:
    Вигідна ціна, немає алергії, їсть з задоволенням
    Недостатки:
    Пес ні на що не жалівся
  • Галина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТрендЗоо. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг

Для француза та британки корм ідеальний. Вже не перший рік замовляю саме його. Хотіли трошки іншими Brit Care частувати, та зʼясувалося, що не все підходить. Повернулися до лосося)

Достоинства:
    Все прекрасно!
    Недостатки:
    Є побажання: не пакуйте мішок з кормом в коробки. Мішки приходять здуті, тож не гарантована цілістність мішка і є доступ повітря до корминок. А це зовсім не гуд, а саме для песиків з проблемами травле
  • Володимир

Якісний корм суперпреміум класу, гарно пахне, собаки їдять з задоволенням

• Юлия

Корм отличного качества!Моей собачке подошел,шерсть стала блестеть,как будто бы только из ванной,намного меньше линяет,ест с удовольствием,хотя в еде очень привередливая,корм подобрать сложно по вкусу.Розетке ,как всегда,спасибо за скидки,хорошие сроки годности и быструю доставку.

Достоинства:
    Беззерновой
  • Леся С***

Дуже поживний та корисний корм. Собака їсть із задоволенням. Шерсть у собаки стала густа та блискуча.

Достоинства:
    Беззерновий
  • Александра Б***

Найкращий корм для хаскі. Шерсть виглядає блискучою і доглянутою, що є одним з показників якісного харчування.

• Олійник Є***

Більше 3х років намагались перевести собаку на сухий корм замість натуралки.
    І brit care це перший корм, який він взагалі їсть. Інших виробників він навіть за їжу не вважає. Цей, з лососем, це перший корм, який, не без вмовлянь, але він їсть без паштету протягом 3х тижнів. До інших смаків brit доводилось щось підмішувати. Вважаю, що ціль досягнуто

• Дарія А***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг

Важливо, що в цьому кормі немає зерна, тому він добре підійшов для моєї собаки, яка чутлива до деяких інгредієнтів. Рекомендую! Шерсть така біла та приємна на дотик на ньому стала. Оченятка не течуть.

Достоинства:
    ідеальний корм
  • Caша Б***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг

Виявляється мій пес полюбляє рибу. Зʼїдає всю порцію та просить ще. Після переходу на цей корм його шерсть стала м'якою і густою, а сам він більш активний. Велика пачка топ!

• Михайло Х***

Спочатку взяв малу пачку на пробу, бо були сумніви. Але псу сподобався, з'їдає кожну порцію з задоволенням. Взяв велику пачку цього разу.

• Людмила Ф***

Класно підійшов для мого перебірливого пса. То гарний знак, що він їсть його із задоволенням.

Достоинства:
    Їсть із задоволенням
  • Олена

Замовлю ще. Гарний корм для мого бігля.

• Інна Г***

Корм якісний, це видно по стану тварини.

Достоинства:
    якісний
  • Руслан К***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг

Базовий чудовий корм для дорослих собак. Без побічних реакцій, у собак все чудово.

• Костя Г***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг

Собака задоволений і я також! Дякую

• Светлана Л***

Корм моїй собачці сподобався, хоч гранули й великуваті ( у мене чіхуа 3,200 кг), звернула увагу , що перестали очі текти і хутро більш блискуче стало

Достоинства:
    Собака щаслива , корм їй смакує..
    Недостатки:
    Недоліків не виявила
  • Алла

У мене тойчик, корм їсть, для різноманітності в раціоні, те що треба.

Достоинства:
    Якісний, доступний, маленькі гранули
  • Валентина
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг

Беру цей корм для своїх далматинів. Шкіра і стан собак доволі чудовий! Поки що змінювати на щось інше не планую, підходить чудово.

Достоинства:
    Нам підходить
  • Виктория С***

Мій мопс їсть лише його. Дуже гарний стан шерсті на цьому кормі

• Ірина

Собака їсть з задоволенням вже два тижні, хоча зазвичай втрачає інтерес до корму на другий же день після відкриття пачки. Розладів травлення не викликав. На перший погляд здалося що корминки завеликі, бо в тому що саме для дрібних порід були в 2 рази менші, але для пекінеса 7 кг такий розмір виявився теж зручним. Вцілому нам корм підійшов

• Ганна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Doggy Dog. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг

Моя собака їсть із задоволенням, шерсть покращилася, самопочуття теж)

Достоинства:
    Велика пачка
    Недостатки:
    Не має
  • Алла Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mr. Joe. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг

Швидко відправили, ціна гарна, звернусь ще
    Дякую

Достоинства:
    Ціна приємна
  • Ірина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Doggy Dog. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг

Супер швидка доставка! Вам привіт від моєї собачки Марти)))

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Немає!!
  • Юлия К***

Хороша ціна, швидка доставка

Достоинства:
    швидка доставка
  • Вікторія С***

Класний корм, смакує песику

• Ольга Б***

Чудова якість .Питомцю смакує.

Достоинства:
    З апетитом їсть .
  • Катерина А***

Корм супер!

• Катерина А***

Чудовий корм

• Ирина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mr. Joe. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг

Подобається моім тваринкам.

Достоинства:
    Хороша ціна в порівнянні з іншими магазинами.
  • Ірина Д***

Дякую. Швидка доставка, радують ваші акції!

• Оксана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PartyZoo. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг

Спасибо за быструю доставку и отличный корм!
    Всего вам наилучшего!

Достоинства:
    Доставка супер! Корм отличный!
  • Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: PartyZoo. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг

Корм хороший, французькому бульдогу підійшов. Пес їсть з апетитом. Свіженький (термін придатності в нормі)

Достоинства:
    Хороша ціна в порівнянні з іншими магазинами.
    Недостатки:
    Не знайшли