- Алевтина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 45. Цвет: Синий
Плохое качество носков
- Достоинства:
- Недостатки:
- Сплошные
- Представник бренду
Доброго дня! Нам дуже прикро, що шкарпетки не виправдали Ваших очікувань! Ми завжди прагнемо ставати краще, тому такі відгуки допомагають нам покращувати якість наших виробів!
Ми обов'язково передамо інформацію у відділ якості для перевірки партії на відповідність якості!
- Алевтина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 45. Цвет: Синий
Ужаное качесво, в носке не комфортные
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не соответствуют описанию
- Представник бренду
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук.
Нам дуже прикро, що враження від товару виявилось негативним. Ми завжди прагнемо пропонувати лише якісну продукцію, тому ваше зауваження для нас важливе.
Будемо вдячні, якщо ви уточните, що саме здалося вам некомфортним — це допоможе нам краще контролювати якість і врахувати ваш досвід у майбутньому.
- АЛЕКСАНДР Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 43. Цвет: Синий
ВПОЛНЕ ПОНРАВИЛИСЬ. СТИРАЛИСЬ В МАШИНКЕ РАЗ 5-7 -НЕ ПОМЕНЯЛИ НИ ЦВЕТ, НИ ТЕКСТУРУ...
- Достоинства:
- отличное качество! хорошая цена.
- Недостатки:
- нет недостатков
Соответствует
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за покупку та високу оцінку!)
- Юрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 41. Цвет: Черный
- Недостатки:
- Тоненькі носочки. В описі на інших сайтах це написано.
Соответствует
- Представник бренду
Дякуємо за ваш коментар! Ми завжди прагнемо, щоб опис наших товарів був максимально точним і зрозумілим. Уточнення щодо товщини носочків буде враховано, щоб забезпечити ще більше зручності для наших клієнтів. Сподіваємось, вам сподобається якість і комфорт наших виробів!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 43. Цвет: Серый
Якісні та теплі шкарпетки
- Представник бренду
Доброго дня, Олена! Дякуємо за покупку та високу оцінку!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 43. Цвет: Серый
Гарні, теллі шкарпетки
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за покупку та високу оцінку!
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 45. Цвет: Черный
Заказ отримала швидко, відповідає опису на сайті
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за покупку та високу оцінку!
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 45. Цвет: Синий
Носки жахливої якості. Тканина взагалі не для носків, вона не тепла, бо взагалі не щільна, немає теплого боку. Це більше схоже на тканину з шарфів, але тонку. Страшно розтягується і вже після 2-3 раз стає мішками, які просто неможливо носити. Хіба зберігати в них цибулю. Продавець не добросовісний, співпраця з ним викликає тільки бажання донести це до всіх. Це не єдині причини не купляти ці носки, але решту просто стирають, щоб люди не знали правди. Але я маю досить часу, щоб писати це ще і ще.
Большемерит
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 45. Цвет: Синий
Шкарпетки середні по якості.
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та за те, що поділилися своєю думкою щодо нашої продукції. Нам дуже прикро чути, що якість шкарпеток не виправдала ваших очікувань. Ми завжди прагнемо забезпечувати найвищий рівень якості, тому ваша думка для нас дуже важлива.
- Юрій К***
Як покупець я не раджу ці шкаретки в жодному разі. Ці носки зроблені з такого матеріалу, що в них абсолюьно холодно, там просто дірки, з такого шарфи роблять наприклад. По цій самій причині, матеріалу, вони розтягуються так, що стають як мішки і носити їх вже не реально.
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися своїми враженнями. Нам дуже шкода, що наші шкарпетки не виправдали ваших очікувань. Хочемо запевнити, що ми використовуємо тільки високоякісні матеріали, які ретельно перевіряються перед виробництвом. Шерсть — це натуральний матеріал, що має свої властивості, серед яких еластичність та повітропроникність, тому шкарпетки можуть відчуватися легкими та теплими. Проте ми розуміємо, що кожен може мати різний досвід.
- Роман Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 51. Цвет: Черный
Задоволений.
- Достоинства:
- Зручні, теплі, не збирабть вологу, тягнуться, не сповзають.
- Представник бренду
Добрий день! Дякуємо за покупку та високу оцінку!)
- Артем М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 45. Цвет: Черный
Загалом схоже що матеріал відповідає дісності, брав на розмір більші.
З недоліків: дуже не якісні шви на пальціх (на фото), зрозуміло що всеж потрібно буде попрацювати голкою з нитками...- Достоинства:
- Легкі теплі та зручні.
- Недостатки:
- Дуде не якісні шви на пальцях !
- Представник бренду
Добрий день, Артем. Дякуємо за вашу покупку та відгук. Врахуємо ваш коментар при виробництві наступної партії.
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 41. Цвет: Черный
Якість шкарпеток топ. Дуже теплі, простий але в одночас стильний дизайн. Рекомендую!
- Достоинства:
- За таку ціну- дуже круті
- Недостатки:
- Не виявив
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 43. Цвет: Черный
Шкарпетки не сподобалися. Тоненькі як для вовни та основний мінус нещільна в'язка. Як одягнув місцями видно ногу через комірки. Погано провязаний шов п' яти, також є невеликі дірочки. Резинки як такої немає, на худій нозі нетриматимуться 100%. Не рекомендую. У мене 43 розмір (275 мм) на нозі виглядають не естетично, ніби якийсь кульок.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Неякісні
- Анна П***Продавец: Rozetka. Размер: 53. Цвет: Серый
Дуже м'які та теплі шкарпетки, рекомендую!
- Достоинства:
- Приємні на дотик
- Представник бренду
Дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку!
- Александр И***Продавец: Rozetka. Размер: 53. Цвет: Серый
Уже приобрел себе эту модель в черном цвете, приятно сидят на ноге, стильно смотрится. На этот раз заказал ещё и в сером цвете!
Рекомендую- Достоинства:
- Отличные носки за свою цену!
- Представник бренду
Дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку!