Отзывы покупателей о Офисное кресло GT Racer X-5728 White/Black GT Racer X-5728 White/Black 904277

Оценка пользователей 3.91/5
  • Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым

Крісло топ) збирати було просто, все якісне) дякую)

• Ольга Р***

Дуже хороше крісло

• Владислав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Серый + Белый

Гарне крісло, як по зовнішньому вигляді, так і по якості. Зручно збирати, всі необхідні інструменти є у комплекті.

• Роман Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Черный

За свою ціну хороше крісло

• Владислав Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Белый

Дуже зручне крісло, відкидаються назад підлокітники що дуже зручно, нахил спинки стільця назад працює відмінно як і розраховував. Збірка проста, 20 хв і готово, а сама доставка була в компактній коробці. Окрема подяка продавцю, що змінили дату доставки на зручний для мене час

Достоинства:
    Зручно, якісний матеріал сидіння, та спинки відмінні регулятори які працюють справно, відмінна якість як для своєї ціни
    Недостатки:
    Поки не виявив
  • Валентина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Серый + Белый

Чудове, міцне крісло! Має стильний вигляд. Рекомендую.

Достоинства:
    Міцні матеріали
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-белый

За свою ціну нормальне крісло. Єдине - через рік кожноденного використання - маю 85 кг - прийшлося розбирати, розшивати та міняти фанеру, яка всередині сидіння і виконує роль рами, на якій все тримається. Там стояла якась убога тонка, яка полопалася і спинка вже починала жити своїм життям, страшно було спиратися. Вирізав туди основу з 18тої дсп від старого стола. Стало супер.

Більше проблем немає ніяких. Ліфт тримає. Нічого не полопало. Ручки тримаються. Колеса одразу поміняв на резинові від Розетка. До них теж питань немає.

Достоинства:
    Недостатки:
    Слаба основа сидіння
  • Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Белый

Звичайне крісло. Підгонка деталей не дуже. З шурупокрутом(виставте послабше затягування, щоб не злизати пластик) замахався збирати, а без нього взагалі не уявляю скільки це зайняло. До того збирав пару крісел без додаткових інструментів і не мав проблем.

Достоинства:
    Ціна, вигляд
    Недостатки:
    Збірка
  • Елена З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Белый

Крісло класне і легко збирается

• Ентоні О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Белый

Просте і нормальне крісло, нічого особливого. Зібрав я його правильно з другої спроби, будьте уважні з інструкцією. За тиждень недоліків не виявив, кріслом за ці гроші повністю задоволеним. Я 165 ростом, ноги середньої довжини, мені по розміру підійшло добре.

Достоинства:
    Гарне
  • Igor R***
    Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Серый

При всіх своїх мінусах, за дану вартість доволі хороше крісло. Загалом покупкою задоволений.

Достоинства:
    Зручне, привабливий дизайн.
    Недостатки:
    Після другого користування почав скрипіти tilt. Тканина дуже легко зазнає пошкоджень від мінімального контакту з котами.
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-белый

Користуюсь ним вже майже рік
    Підлокітники втоптались і стерлись. Люфт сидіння і скрип при нахилі з'явився майже одразу - як вирішити проблему, рішення не знайшов
    Бокові заглушки на підлокітники постійно випадають.
    Голову підтримує, а от в нижній подушці сенсу немає

Достоинства:
    Просто складається, не погано виглядає спочатку
    Недостатки:
    Завищена ціна, скрипи і люфти
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Белый

Комплектними болтами М6-25 неможливо закріпити спинку, вони просто не влазять. Мушу докупити менший діаметр, це копійки, але займе час. Потім як зберу, можливо, доповню відгук, а поки що це три зірочки.

Достоинства:
    Поки ще не знаю
    Недостатки:
    Невідповідна фурнітура в комплекті
  • Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Белый

Невозможно собрать из-за то что не подходят комплектные болты, спинка к сидению не прикрутить

• Стаховський О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-белый

Дуже слабеньке крісло, метал тонкий.
    Покористувався десь ~3міс, зламався механізм гойдання, дуже почало люфтити в кріпленні штоку.
    Мій зріст - 182см.
    Моя вага -85кг.

Достоинства:
    Недостатки:
    Тонкий метал
    Великі люфти
  • Олександр У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Як на мене, то крісло чудове за свої гроші (особливо якщо зі скидкою). Пройшло більше півроку з моменту покупки і єдине, що сталося з кріслом - почало скрипіти і довелося змастити кілька ділянок. Нічого не зламалося і не почало люфтити. Підтримка попереку спочатку здавалася незручною, але коли звикнеш, то вона вкрай зручна (а ще з нею не вийде сутулитися, тому що завдяки ній незручно сидіти з зігнутою спиною), хоча зайде не всім. Про заглушки, що випадають - якщо їх вставити до клацання, то не випадають. На підлокітниках періодично піднімаюсь (80кг) - витримують, звичайно не потрібно давати навантаження на їхній далекий край. Принципово потрібно було крісло з підлокітниками, що відкидаються, якщо у вас немає такого запиту, то краще придивіться до інших рішень по підлокітникам так як конструкція все-таки слабка.

• Родіон М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Белый

Непогане крісло за таку ціну

• Кисельов В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-белый

Непогане крісло за свої гроші.
    Можна довго просидіти за компʼютером з цим кріслом.
    Не підходить під зріст більше 180.
    Через місяць почався дуже сильний скрип.
    Через пів року зʼявився нахил в одну сторону і деформувалась спинка крісла.

• Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Пользуюсь почти год и могу сказать что это была худшая покупка которую можно совершить. Креслом это сложно назвать, это скорее просто удобный офисный стул с небольшим регулированием.

Всё что стоит в этом кресле - очень дешёвое и ненадёжное. Самая большая проблема заключается в том, что сиденье и спинка соединяються очень слабой и глупой конструкцией из пластика. Вся спинка начала заваливатся назад без каких либо усилий, что почти полностью уничтожило весь комфорт. Угол сиденья к которому идёт крепление спинки также начало деформироватся.

Короче говоря - не покупайте это чудо техники. У меня не было много денег на тот момент когда это нужно было и выбор пал на этот товар. Но для работы или же гейминга по 10 часов это совершенно не подходит.

Достоинства:
    Сетка и большая поддержка под спину.
    Недостатки:
    Хрупкая и ненадёжная конструкция, отвратительное качество.
  • Анатолій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Взяли вже друге крісло цієї фірми, свої функції виконує, зручне, з підтримкою попереку. Супер!

Достоинства:
    зручне
    Недостатки:
    не виявлено

• Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Белый

Класне крісло, дуже комфортне і стильне. Сиджу майже цілий день і спина не болить

Дякуємо, що обрали нашу продукцію

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Белый

Крісло здається якісним, хороша сіточка, товстий пластмас.
    Але зараз би його не брав.

Цей поперековий відділ настільки випирає, що коли впираєшся спиною в спинку - практично лежиш в кріслі.

Також мені абсолютно не зрозуміле призначення цього окремого поперекового відділу - він там навіть пружинку має, на петлях тримається, але нюанс в тому що він просто впирається в спинку крісла і все. Нащо там цей коливальний механізм - лише творці про це знають.

Можливо комусь воно було б зручне, але для тих хто звик до активної роботи, і кому потрібне крісло з спинкою /- 90° до сідушки - не ваш варіант.

Напевно буду думати ще про якусь подушку щоби компенсувати перепад між спинкою і поперечкою.

Достоинства:
    Якісні матеріали, легке, не дуже громіздке.
    Недостатки:
    Непродумана або продумана не знати для кого і не знати нащо конструкція.
  • Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Черный

Отримав вчасно. В коробці все розташоване та запаковано так, щоб не ушкодилось під час транспортування. Дрібні запчастини знаходяться в окремому блістері та промарковані, згідно до схеми зборки, нічого не сплутаєш, тому збирати досить легко та швидко. В комплекті є ключик для гвинтів. Сидіти зручно, брав для роботи за компьютером. Зараз зрозумів, що краще було б шукати крісло з регулюванням куту нахилу спинки, бо саме працювати було б зручніше не так відкинувшись на спинку. Але для розваг - почитати щось, подивитись відео - цей кут досить зручний, навіть гойдалку вмикаю, хоча зазвичай цим не користувався. Хрестовина вироблена з металу, що здається більш надійним рішенням, хочо з опису було зрозуміло, що матеріал хрестовини пластик. Сітку ще не зацінив, свої переваги вона покаже влітку. Знаю, що коли коліщатка обрезинені, зручніше пересувати крісло, м'якше та тихіше, на основний функціонал не впливає, при бажанні їх можливо придбати окремо, якщо це буде дратувати. Ще один з + для мене - це підлокітники, які відкидаються, для себе я шукав саме таке крісло. Розплатою є неможливість регулювати їх висоту, але мені вона підійшла і без регулювань. Щодо надійності та витривалості казати ще зарано, бо користуюсь лише 2 тижні. За свою ціну, як на мій погляд - достойний вибір.

Достоинства:
    Зручне
    Недостатки:
    Коліщатка не вкриті гумой
  • Владислав Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Белый

Конструкция простая и вроде надежная. Посмотрим как со временем покажет себя ткань. У меня рост 189 см мне комфортно.

Достоинства:
    Внешний вид и констукция
    Недостатки:
    Инструкцию по сборке можно сделать более смотрибельной и понятной
    • Артем М***

Вы на ламинате используете кресло или это плитка?

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым

Спочатку був задоволений цім кріслом, доки не почала завалюватись спинка. Виявилось що якість фанери яка використовується в ціх кріслах просто жах! Вона розслоюється, форнітура просто випадає з неї(
    Моя вага 80кг, можливо згодиться для користувачів 40-60кг

Достоинства:
    Якість матеріалів які використовуються зовні не погані
    Недостатки:
    Розвалюється

Ви завжди можете звернутись до сервісного центру ссылка

• Максим Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым

Зрозуміла інструкція, збирається не важко, сидіти на ньому більш менш зручно. Випадають постійно пластикові заглушки які закривають болти

Недостатки:
    Випадають постійно пластикові заглушки які закривають болти

• Юрій Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Підтримка попереку занадто велика, загшуки на болти не тримаються і випадають, якість крісла бажає кращого

Достоинства:
    Недостатки:
    Зовсім не зручне крісло

Дякуємо за відгук. Ваші відгуки допомагають нам стати кращими

• Роман

Юрій, придивляюсь до цієї моделі. Ви напсали що "Підтримка попереку занадто велика". Це означає що вона дуже тисне при сидінні і заважає (не комфортно)?
      Чому крісло не зручне? І ця поперекова підтримака якось налаштовується чи статична? І буду вдячний, якщо напишите який у вас зріст, щоб зрозуміти чи підійде це крісло під мій ріст. Наперед дякую за відповідь )

• Ирина П***

Гарне крісло

• Евгений С***

Доволен

Достоинства:
    Легко собирать
    • ІГОР К***

а відкидається спинка назад??

Добрий день! Ні

• Микита К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Серый + Белый

Це крісло просто клас! Доставили зо один день. Підійшло під зріст як і казали, дуже комфортне та якісне за такі гроші.

Достоинства:
    Ціна, матеріал, швидкість доставки, комфорт.
    Недостатки:
    Одна заглушка трішки деформована і не хотіла ставати у місце її призначення на підлокітнику. Проблему вирішив сам.
    • Продавец  O-trade

Добрий день!
      Дякуємо за зворотний зв'язок. Приємного користування!

• Сергей Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Серый + Белый

Крісло гарне та дуже зручне за свої кошти не знаю чи щось краще можливо знайти, виглядає якісним, але час покаже замовив на вихідних і у вівторок вже в мене думаю це швидко

Достоинства:
    Гарне та зручне
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Александр Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-белый

Досить хороше крісло по відношенню ціна-якість, легко збирається самому, зрозуміла інструкція, компактно упаковано, спочатку здалося, що не вистачає частин. Рекомендую

Достоинства:
    Співвідношення ціна-якість
    Недостатки:
    Відсутні

• Даніель І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черно-белый

Крісло досить чудове, проте є недоліки, які я описав вище. Також не знаю чи це недолік, можливо брак, проте було важко засунути болтик позаду підголівника, через те що зубчик який переміщується між гранями, трішечки завеликий як на мене, тому потрібно було через силу засувати, щоби якось просунути в цю дирочку. Крісло зручне, і як на мою вагу з 80кг газліфт 2-го класу, досить добре справляється. Зріст 170см, ідеально підходить під крісло, так як і було заявлено до 175см.

Достоинства:
    Зручне та відносно практичне за рахунок регулювання підголівника та частково відкидних підлокітників.
    Недостатки:
    Закльопки під (болти з круглою шапочкою) з задньої сторони спинки крісла, які розраховані на квадратні чи менші за розмірами болти, просто відпадають і не пристають як потрібно, тому просто їх забрав.

• Наталія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Белый

Не зовсім підійшло під зріст. А так все чудово. Гарне та зручне крісло. Все прийшло цілим, жодних пошкоджень.

• Марчук О***

Підкажіть, який у вас зріст?

• Алексей Н***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Белый

Удобное эргономичное кресло GT Racer X-5728 с удобным подголовником и упором под поясницу.
    Крестовина металлическая, тяжёлая.
    Материал оббивки - сетка, спина не потеет.
    Сидушка мягкая.
    Удобные откидывающиеся назад подлокотники.

Достоинства:
    Хорошее эргономичное кресло.
    Недостатки:
    Рост - 185 см впритык.
  • Вадим Ш***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Белый

Ужасный бренд не связывайтесь