Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Офисное кресло GT Racer B-2723 Gray GT Racer B-2723 Gray 904493

Оценка пользователей 3.42/5
на основе 31 отзыв
  • Ігор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Придбали це крісло, і приємно здивувалися;)
    Одразу скажу тим, хто навіть не потрудився відкрити змійку та хоча б з цікавості перевірити, що в середині спинки.. ви профукали класну річ, бо саме там і лежить дуже акуратно то компактно складена фурнітура, і на мою думку це геніально!))
    Комплектація повна, хрестовина та деталі металічні, поверху покриті якісним матовим покриттям. Склали за 20 хв.
    Крісло гарно вписалося в кімнату, обшивка з бежевої рогожки, яка нагадує льон, приємна на дотик. Та сама тканина і на широких зручних підлокітниках. Сидіння та спинка м'якенькі, гарно повторює вигини спини. Висота регулюється, зручне і для росту 164 і для 180.
    Кріслом повністю задоволені тим паче за таку приємну ціну, дякуємо GT Racer та Rozetka.
    Ще додам: якщо бережливо ставитись до речей, то будь-яка річ служитиме довго, тому якщо у вас все обшарпується ламається і все не таке, то мабуть проблема не в речах)

Достоинства:
    Класне крісло
  • Елена К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Ідеально вписалось в інтерєр, має елегантний та витончений вигляд та одночасно зручне за прямим призначенням - зручно та достойно витримує заявлену вагу.

Всім кому "прийшли не всі деталі" - переходіть з категорії писателів скарг до читателів інструкцій. Крісло прийшло в компактній упаковці, а всі деталі, ножки тощо було запаковане у чехол спинки.
    Дякую)!

Достоинства:
    Висока якість, зручність, елегантність та відповідність реального кольору заявленому на сайті
    Недостатки:
    нема
  • Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Гарне крісло, всі комплектуючі в наявності. Зручне. В описі не написано, але хочу зазначити що хрестовина з металу.

Недостатки:
    Не регулюється спинка.
  • Дмитрий Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Перед покупкою почитав коментарії та знав де знаходяться деталі. Бюджетне крісло вибрати нелегко. Шукав з тканини так як з еко кожою тільки проблеми, тріскається, в літку жарко.
    На вигляд зроблено непогано. Збирається легко. Просяде чи ні покаже час. Бралось для малої ваги.
    По акції взяв би ще одне, якраз потрібне друге)))

Достоинства:
    Ціна зовнішній вид
    Недостатки:
    Немає регулювання спинки
  • Артем І***

Перші враження позитивні

Недостатки:
    Малувата висота сидіння загальна
  • Юлія

Крісло дуже сподобалось.
    Зручне, легко збирається та дуже швидка доставка

• Андрущенко Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Бежевый

Крісло зручне, швидко збирається,швидка доставка

Достоинства:
    Легко збирається
  • Андрей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Серый

Крісло зручне, матеріал відповідає опису.

Достоинства:
    Дихаюча тканина, зручні невеликі підлокотники
    Недостатки:
    Спинка не заповнена повністю всередині ,тілько по передній частині.
  • Денис П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Серый

Купував дитині в подарунок. Крісло за співвідношенням ціна-якість вартує свої коштів. Збірка зайняла 20-25 хв. Доставили швидко. Поки що покупкою задоволений. Усі хто пишуть про некомплектність-уважно читайте опис, що деталі знаходяться у спинці.

Достоинства:
    Вартує свої коштів
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Александр Б***

Скажіть будь ласка, а що зі спинкою?
      Дивився відео огляд на це крісло, бачу що там в спинці сховані деталі. То що получається вона в середині ПОРОЖНЯ? Я маю на увазі там є хоч якийсь наповнювач? Чи просто сітка ...

• Продавец  O-trade

Добрий день. Звісно, наповнювач в спинці є і доволі м'який, просто в задній частині є місце для розміщення комплектуючих

• Олександр Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Черный

Все чудово. Дитина кріслом задоволена і я також. Все працює. Нарікань немає.

Достоинства:
    Невисока ціна
  • Інна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Бежевый

Все відмінно! Доставка швидка, крісло зібралось легко. У міру жорстке, зручне для тривалої роботи за комп’ютером. Рекомендую!

• Олег

Мені нравиться крутиться

• Александр У***

Хорошее кресло

• Геогрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Черный

Не плохое кресло как за свои деньги

Недостатки:
    Декоротивный пластик поломанный
  • Ирина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Бежевый

При правильній збірці та налаштуванні висоти та спинки під свої потреби дуже зручне.

Достоинства:
    Зручне, широке, гарно виглядає. Зібрали швидко. Сидіння та спинка крісла доволі пружні, тіло не провалюється, а тримається у зручному положенні. Легко пересувається.
    Недостатки:
    Поки немає
  • Владислав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хочу вернути товар не підійшов розмір. Не можу витягнути газліфт з механізму качання чи приймуть повернення.

• Ілля К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Гарне крісло в перші місяці. На мій зріст 197 було зручним, до поки спинка не почала їхати назад. Через рік користування вона стоїть під 130°. Перезатягнути болти допомагає на один вечір, далі вона знов стає в таку позицію. Скоріш за все, це через дерев'яну раму крісла, в якій від навантаження роздовбалися кріплення під болти. Більше ніж за рік втопталися ручки, вони не такі м' які як раніше. Крісло використовував кожен день за комп'ютером, по 8-14 годин на день. В принципі гарне крісло, але мабуть не під мою статуру, і не розраховане на довге використання.

Достоинства:
    Цікаве пакування: у спинці ховається все крісло
    Недостатки:
    Слабка дерев'яна рама
  • Ігор
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купив сьогодні крісло якість явно не тягне на ту сумму яку воно коштує. Про те що запчастини в спинці знав бо читав відгуки розстібнув замок зламалась собачка відпав язичок ну думаю скрепку вставлю буде ок хоча як то кажуть осадочок залишився запчастини знайшов зібрав застібнув замок взагалі розвалилась собачка. Посадка на кріслі як на мене не зручна бо воно нахилене вперед трохи спинка не регулюється і стоїть не під тим кутом що хотілося б. Тканина тонка на скільки вистачить побачим

Достоинства:
    Зрестовина залізна, ну і сидіти зручніше ніж на табуретці.
    Недостатки:
    Якість крісла так собі куди не глянь все не дуже якісне ні тканина ні поролон ні нахил крісла яке чогось нахилене на пару градусів вперед ні спинка яка стоїть не під тим кутом
    • Александр Ю***

по-моему вы не той стороной низ прикрутили

• Олександр У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Серый

Подарував це крісло батьку біля місяця назад і був трохи розчарований. Коли сідаєш на нього , крісло нахиляється вперед під гострим кутом, що унеможливлює зручне сидіння. Ти нібито сповзаєш з нього. Щось регулювати механізм не передбачає. Тільки вистоту. Регулювання щоб спинка була відкинута назад немає. Також не сподобалась пустота в спинці крісла в якій спочатку при зборці ховались все частини для зборки, під молнією. Для сидіння це не має значення, але якщо береш крісло за спинку щоб пересунути, тканина провалюється. Дивне рішення конструкторів. Все ж таки має бути щось упруге , а не просто натягнута тканина, на мою думку. З переваг можу відмитити легку зборку, легкість по вазі самого крісла, тканинну основу. Нажаль не можу рекомендувати цей варіант крісла через незручність сидіння

Достоинства:
    Легка зборка, тканинна основа (немає кож замінника)
    Недостатки:
    Незручне для сидіння, немає механізму нахилу спинки
  • Артем І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Стілець почав сам спускатися коли на ньому сидиш

Недостатки:
    Низька якість пневматики

Добрий день! Зверніться до нашого сервісного центра
      ссылка

• Володимир А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Через 2 тижні користування крісло похилилось на одну сторону. Сидіти на ньому не зручно. Всередині не якісний паралон який вже стоптався на місці сидіння. Не раджу купувати дане крісло. Краще додати ще 1000 грн. та купити щось більш якісне.

Достоинства:
    Недостатки:
    через 2 тижні почало скрипіти і похилилось на один бік

Добрий день! Ви завжди можете звернутися до нашого сервісного центра ссылка

• Ярослав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Черный

Полнейшее г*****е! С первой же минуты на столько сильное репение и скрип, все перемазал еще раз не помогло, ребенок расстроен , придется выбросить иба сидеть невозможно на таком кресле

• Иван Н***

Поганий, але на рік, якщо Ваша вага десь 80 кг піде

Добрий день! Якщо при експлуатації крісла виявлені недоліки, ви завжди можете звернутись до нашого сервісного центру ссылка

• Юлия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Перевіряйте наявність деталей. Так як прислали не всі деталі. А забрати решту деталей получилось дуже проблемно.
    Зіпсований сюрприз, настрій. Не рекомендую

• Юлия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

На жаль, не вдалося зібрати та випробувати, так як не всі частини крісла отримали. Дуже розчарована недбальством магазину

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Анна М***

Без ніжок!!!! Повернення!

Недостатки:
    Не всі деталі

В цій моделі, хрестовина та пілокітники упаковуються всередині спинки.

• Виталий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Отримав не комплект,відсутні підлокітники та комплект роликів

Недостатки:
    Не комплект, не можливо зібрати

Там в середині спинки ці комплектуючі. Замок відкрити треба.

В середині спинки всі комплектуючі.

• Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Прислали стілець без нижньої частини. Поїхали в пункт самовивозу магазину Розетка в м. Фастів, то нам там сказали дзвоніть на гарячу лінію. І нічим не допомогли. Номера гарячої лінії при цьому не сказали. Телефони гарячої лінії, що зазначені в інтернеті - не активні. В результаті заплатили гроші, товар весь цілком не отримали і як вирішити ситуацію не знаємо.

Добрий день! В цій моделі комплектучі знаходяться в спинці - требв відкрити замок та дістати.

• Лидия Л***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Крісло прийшло без коліс та підлокітників!!! Перевіряйте наявність усіх комплектуючих!

Достоинства:
    Недостатки:
    Немає коліс та підлокітників

Колеса, підлокітники та інше - знаходяться в середині спинки під застіжкою.

• Лиза К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Замовили два рази, товар прийшов в не повній комплектації!!!!

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Вказані в описі
    • Єгор

чого не було?

Там в спинці крісла комлектація.

• Анна З***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Крісло двічі приходило без підлокітників та колещат! Не рекомендую даного продавця!

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Крісло і продавець суцільний недолік!
    • Женя

представник вже писав, що в цій моделі, хрестовина та пілокітники упаковуються всередині спинки.

Доброго дня
      В даному кріслі підлокітники та коліщата знаходяться усередині спинки, їх розташування вказано в інструкції

• Анна З***

Навіщо таке робити? Хто читає інструкцію коли перевіряє товар?