Отзывы покупателей о Ноутбук THOMSON Neo N15 (MEAN15C8SL256S) THOMSON MEAN15C8SL256S 914206

Оценка пользователей 4.38/5
  • Лідія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Объем установленной оперативной памяти: 8 ГБ. Объём SSD: 256 ГБ

Задоволена покупкой. Гарно працює, нарікань на данний момент немає. Є голосовий набір, що дуже зручно.
    Дякую, команді за швидку відправку! Ви суперр! Вечером замовила, в обід на наступний день забрала.

• иван

ноут полное разочарование)) я рассчитывал на то, что он будет хотя бы тянуть браузер, а он с трудом открывает диспетчер задач. Зачем ставить на него с ходу 11 винду если он её не тянет

Достоинства:
    стоит 5 копеек
    • Андрій С***

Перші декілька днів він може повільно працювати(тупити) через фонові оновлення та встановлення необхідних пакетів, але згодом чудово працює!

• Софія Р***

Відправка і доставка відбулась дуже швидко. Ноутбук працює відмінно з першого дня. Син швидко розібрався, одразу вже була встановлена ОС Windows. Син задоволений не випускає з рук. Дякую за чудовий товар і гарний сервіс

• Анна

Купили для двенадцатилетнего ребёнка. 7 класс. Классрум, ворд и тому подобное всё работает. Ребёнку хватает полностью. Батарея держит очень долго, проверено зимними отключениями света

Достоинства:
    Цена
  • Саша

Ноутбук понравился
    Большой плюс, что система уже установлена из коробки
    Можно пользоваться сразу после покупки
    Все работает стабильно, лицензия на месте

Достоинства:
    Готов к работе сразу после покупки
  • Ігор

Проблема спостерігається з моменту покупки: ноутбук не вмикається з першого разу, незалежно від того, підключений він до живлення чи працює від батареї. Щоб увімкнути пристрій, потрібно довго утримувати кнопку живлення (30–40 секунд) і натискати її кілька разів поспіль.

Пристрій новий, йому близько місяця, використовувався дуже обережно.

Достоинства:
    Якщо б не кнопка живлення,то в принципі все працює добре.
    Недостатки:
    Кнопка живлення,не вмикається як за потрібно
  • Аксенія Г***

Ноутбук-малюк))
    Сподобався. Гарний
    Дякую)

• Максим Г***

как по картинке ? и как долго держит ?

• Аксенія Г***

Ноутбук-малюк))
    Сподобався
    Дякую)

• Михайло

Купляв для роботи з Ворд та Ексель. Крітерії були Вінддовс 11 з коробки, 15,6 ІРS екран (full hd), з хорошою автономністью, максимально дешевий. Б/у ноутбуки коштували приблизно тих же грошей, ось і купив цей ноутбук. Для моїх задач підішлв дуже добре - заряджаю раз у три-чотири дні (години по 3 в день працюю з офісом). Для всього іншого слабо підходить: ютуб тягне без підвисань у 360 dpі, для сьорфінгу в інтернеті не швидкий, тел за ті ж гроші в 2-3 рази швидше підвантажує сторінки. Універсальним його не назвти, 100 раз подумайте перед купівлею.

Достоинства:
    Автономність, хороший IPS екран, класний тачпед та клаввіатура
    Недостатки:
    Не дуже швидкий у роботі, не універсальна машина
  • Сергій

Фактично це планшет у форматі великого ноутбука. Але планшет - це лише розваги, а ноут - універсальне рішення.
    Тобто у нього простий, але економічний процесор, інтегрована оперативна пам'ять, підходить для інтернету, офісної роботи, навчання - те що треба.
    Найголовніше: такий великий акумулятор - це класне рішення, якого немає навіть у пристроїв значно дорожче.
    Із таким акумулятором, якщо зменшити яскравість екрану - це 6-8 годин активної роботи. В наші часи - дуже цікаве рішення за невеликі гроші.

Екран великий, яскравий, відчувається як нормальний сучасний екран, не дешевий.

Достоинства:
    Економний, великий акумулятор
    Недостатки:
    Лише для базових задач
  • Максим Г***

Моя рекомендація та відгук щодо цього ноутбука.
    Звук посередній .
    Процесор дуже слабкий .
    Швидкодія жахлива .
    Дисплей і яскравість хороші, незважаючи на те, що матриця TN (фільм).
    Заряд тримає реально близько восьми–дев’яти годин, тобто дуже добре .
    Процесор практично завжди завантажений на 100 % — це дуже погано . З такою технікою дуже важко працювати.
    Чесно — не рекомендую .

Достоинства:
    довго тримае зарят, не поганий екран
    Недостатки:
    слабий процесор, тихий , швидкодія погана
  • Максим Г***

моя рекомендация и отзыв по данному ноутбуку
    звук непосредственный
    процессор очень слабый
    быстродействие ужасное
    дисплей и яркость хорошая, несмотря что Матрица tn фильм.
    заряд держит реально около восьми-девяти часов то есть очень хорошо
    процессор, практически всегда нагружен под 100% это очень ужасно С такой техникой очень тяжело работать.
    Честно не рекомендую

Погоняю его ещё несколько дней, может поднастрою если нет то буду возвращать

Достоинства:
    Автономность и дисплей хорошая дисплей
    Недостатки:
    Процессор и быстродействие с несколькими задачами процессор всегда нагружен практически под 100% просмотр видео в 1080 на Ютубе с 60 кадрами производит к тому что YouTube сбрасывает разрешение
  • Андрей В***

Відмінний ноутбук для навчання і роботи, Потужна батарея 8000mAh до 14 годин роботи. Досить продуктивний 8 Гб оперативної пам'яті, 256 Гб SSD. Встановлена ліцензійна Windows 11, дістав з коробки і працюй. Є TypeC, miniHDMI, 2 х USB 3,2 генерації. Тонкий, легкий. Рекомендую

Достоинства:
    Ціна, Батарея до 14 годин, легкий, тонкий
    Недостатки:
    не знайдено

Доброго дня
      Дякуємо за відгук
      Гарного користування

• Максим Г***

как он по картинке , на сколько хорошее изображение ?

• Максим Г***

как по мне то это калькулятор за 300 $ , был у меня такой вернул розетке, взял леново IdeaPad Slim 3 16ABR8 горя не знаю