Отзывы покупателей о Офисное кресло Mealux S4 Air Fabric Grey (HF-S4 F/G) Mealux HF-S4 F/G 904860
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Добрий день. Купив, зібрав швидко. Питання, а що спинка не фіксується? Тобто вона відкидується, і не можливо верхньою частиною спину обпертися в спинку крісла. То як? Постійно напівлежачі? В описі нічого не сказано. Ричагти один за висоту відповідає а інший за глибину сидіння.
Добрий день! Дякуємо за Ваше запитання.
У даній моделі за фіксацію кута нахилу спинки відповідає той самий важіль, який використовується для регулювання висоти крісла. Він має дві функції: регулювання висоти та блокування/розблокування механізму ннахилу спинки.
Це також зображено на фотографіях у картці товару. Після фіксації механізму спинка утримуєтьсяв одному з чотирьох положеннь. - Сергій
Вже з'ясував, дякую. 5 зірок тоді!
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Крісло зручне, єдине погано що немає жорсткої фіксації поворотних підлокітників.
Добрий день! Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування!
- Владислав Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
За два місяці почало скрипіти
- Достоинства:
- Зручне
- Недостатки:
- Скрипить
Добрий день, Владислав! Дякуємо за відгук! Ви можете звернутися за консультацією в Сервісний центр Постачальника за тел.: +38 063 503-03-22.
- ІгорПродавец: Rozetka. Цвет: Серый
Ну що можу казати , на картинках виробника це космічний корабель , а так крісло як крісло ))
* висота спинки наче ковзає туди сюди подумав що не працює ,але це останнє положення скидає позицію і воно йде знову вниз, треба вгадати і зупинитися до скидання.
Підголовник те саме, можна налаштувати силою рук , але не закріплюється і може собі потім повертатися сам як хоче якщо буде натиск, для мене ще і було бажання відсунути його незад , але такої опції немає.
Підлокотники цікаво налаштовуються у різні сторони, але сенс зникає коли це не фіксується і ти по сути не можеш жодну опору на них зробити бо вони "тікають" з під тебе. фіксується лише висота. зверху наче кожзам- цікаво скільки прослужить.
Опора під поперек трохи нажимається, але не регулюється уперед або назад як я собі уявляв , під різні типи тіла .
По самому сидінню поки не можу сказати як буде парцювати на довговічність. але наразі зручно. матріали приємні хоч і не максимум.- Достоинства:
- Красиве
- Недостатки:
- багато регулювань лише на вигляд бо не фіксуються чітко
Добрий день! Дякуємо за дотепне порівняння з космічним кораблем. Ця модель дійсно є одним із наших топів продажу завдяки великій кількості регулювань та сучасному дизайну.
Більшість механізмів у кріслі зроблені саме для легкого та швидкого налаштування під різні положення користувача, тому окремі елементи мають не жорстку, а рухому фіксацію. Регулювання висоти спинки працює за покроковим механізмом. У верхньому положенні воно опускається в початкову позицію.
Якщо модель не повністю відповідає Вашим очікуванням, протягом 14 днів з моменту отримання товару доступна можливість обміну або повернення згідно з умовами магазину
Також рекомендуємо звернути увагу на наші моделі з більш жорсткою фіксацією підлокітників та розширеним регулюванням підголівника. Наприклад, Mealux D2 Air Fabric - код товару 520006334. - Ігор
У підсумку можу сказати що до крісла звик і воно мені подобається і зручне.
Можу рекомендувати .
Більшість претензій скоріше повязані з тим що я інше очікував по регулюванням та фіксаціям ,бо до того не мав подібне, а крісло іншого типу.
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Крісло приїхало пошкоджене, пошкодження пластику я помітив одразу але для мене це не є критичним тому зібрав крісло повністю. На другий день помітив пошкодження сітки, яке одразу дуже важко помітити, написав про це в службу підтримки. Відповідь (яку отримав аж через два дні) мене здивувала, сказали відправити їм крісло в сервіс на огляд, але при тому щоб пакування не було пошкоджене і крісло було в стані нового але мабуть працівники розетки не розуміють що газ-ліфт неможливо витягнути без пошкоджень, думав що запропонують заміну окремо спинки але вони взагалі не зацікавлені щоб клієнт був задоволений
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поганий сервіс
Добрий день, Дмитро!
Зв'яжіться будь ласка з Сервісним центром постачальника за тел.: +38 063 503-03-22, і ми Вам обов'язково допоможемо. - Олег А***
С браком, это понятно - неприятная история. А как вам само кресло? Как поддержка поясницы? В нем удобно сидеть?
- Дима
а до чого тут розетка? вони просто роблять те що мають робити. оглядати товар щоб зрозуміти в чому причина пошкодження. може десь об стіну протерлрсь чи впало. а саме крісло прикольне та зручне. з високим зростом як раз . дуже міцне і сітка не просідає