Отзывы покупателей о Мышка Hator Pulsar 3 Wireless Black (HTM630) Hator HTM630 911631

Оценка пользователей 4.03/5
  • Владислав Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Прийшла швидко, працюэ добре, в коробци запасни наклейки, стикеры, колесо прокрутки працюэ добре, э гарантия на мишу. Велика мышь. Люблю кирпичи:)

Достоинства:
    Сумма вартуэ якости
    Недостатки:
    Не знаю скильки буде працювати сенсор

• Олександр Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Прикольная мышка, за свои деньги пойдет, но не более, читал комментарии что люфты у кого то были, мне пришла чистая четкая, без люфта и т.д. заряд держит нормально, показались по началу не много жестковаты ЛКМ и ПКМ но спустя пару дней привык или они стали мягче я так и не понял что иногда даже пальцем залипаю не хотя, на старой мышке подобного не было)
    Вобщем хорошая мышка.

Достоинства:
    За свои деньги хорошо
    Недостатки:
    За эту цену нет

Вітаємо! Дякуємо за вибір продукції HATOR.

• Валерія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Добре працює, можна і з проводом првцювати і без нього

Достоинства:
    Зручно, підсвітка різних кольорів

• Катерина Ш***

тільки хотілось би мати можливість довше без провіда користуватись не заряджаючись

Вітаємо!
      Час автономної роботи миші може відрізнятися залежно від умов роботи, зокрема режиму підключення, рівня підсвічування та частоти опитування. Для збільшення часу роботи без підзаряджання рекомендуємо зменшити яскравість або вимкнути підсвічування, а також обрати нижчу частоту опитування, якщо це підходить для вашого сценарію користування.
      Змінити ці налаштування можна через фірмове ПЗ, доступне для завантаження на сторінці цієї моделі на сайті hator.gg.

• Вадим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Миша в цілому є хорошим варіантом для геймінгу, сенсу справді не зриває, йде плавно і чітко, є тонке налаштування софта миші як dpi так і rgb, в цілому залишився задоволеним.
    В даному ціновому сегменті товар вартий кожної своєї гривні.

Достоинства:
    Сенса, підсвітка, програмний софт, приємний форум-фактор
    Недостатки:
    Не виявив

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Норм за свої гроші, пережила багато падінь, проблема прийшла звідки не чекав... перестав працювати радіо адаптер (2,4 ГГц), через блютуз працює але блютуз модуль на ноутбуці почав просто відлітати (не знаю, чи пов'язано це з мишею або болячка ноутбука асус туф геймінг, не часто блютузом до цього користувався).

Достоинства:
    Універсальність, норм софт.
    Недостатки:
    шумить колесо, через рік вмер радіо адаптер

Вітаємо!
      Якщо в процесі користування у вас виникають питання щодо роботи миші або окремих її елементів, ви можете звернутися до сервісного центру через форму зворотного зв’язку на офіційному сайті HATOR, де в межах гарантійного терміну передбачені безкоштовна діагностика та обслуговування.

• Роман С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS. Цвет: Черный

Миша має дуже якісний сенсор, та комфортно лежить у руці. Я бачив багато відгуків, що кнопки дуже гучні, і це не правда, кнопки мають чіткий, приємний звук, але не є дуже гучними, щоб виставляти це за недолік

Достоинства:
    Дуже якісний сенсор, гарно зроблений корпус, комфортно лежить у руці
    • Продавец  WOWS

Роман, добрий день! Дякуємо вам за відгук.

• Станислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

В целом не плохая мышка. Но звук клацания на левую кнопку какой то сильно звонкий. Со временем вроде стал тише или может просто привык. Аккум держит 4-5 дней -

Вітаємо! Дякуємо за вибір продукції HATOR. Бажаємо приємного користування!

• Денис Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Одна із тих мишей, яку навіть у руки брати не хочеться... Максимально дешевий пластик, але корпус зібраний добре. Права та ліва пластини, які відповідають за натискання перемикачів люфтять як вправо, так і вліво, через це при натисканні на кнопки пластик треться. Самі перемикачі - це взагалі казка, при натисканні чутно гострий звук якоїсь пружини, найгірші перемикачі у моєму житті. Бокові кнопки звучать краще. Гарний контроль якості, Hator.

Декілька років тому користувався пульсаром 2, але якщо порівнювати ту мишу з цією - це просто небо і сміття. Скоріш за все це не проблема саме моєї миші, тому що розібравши її, реалізація кнопок є ну дуже поганою, через це неможливо зробити їх без люфту. У миші найголовніше це кнопки, але так все погано зробити потрібно постаратися.

Користуватися мишею взагалі не буду, як і повертати, краще нехай на полиці лежить і буде нагадувати більше не купувати товари Hator.

Достоинства:
    Мінуси перекривають плюси, яких і так майже немає.
    Недостатки:
    Вище вказано.

Вітаємо!
      Шкода, що у вас склалося таке враження під час користування. Якщо виникають запитання щодо роботи пристрою чи окремих його елементів, завжди доступна консультаційна технічна підтримка на сайті hator.gg.
      У межах гарантійного терміну також передбачені безкоштовна діагностика та обслуговування в сервісному центрі, де пристрій проходить повну перевірку. Самостійне розбирання при цьому не рекомендується, оскільки для перевірки роботи передбачене сервісне обслуговування.

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Користуюсь декілька тижнів, у всьому миша подобається, легка, зручна, бездротова, коли під'єднана кабелем, то він майже не відчувається. заряд тримає добре, єдиний недолік для мене, що присутній люфт з коробки в місці, де мишу тримає великий палець, там на стику двох частин пластику одна частина люфтить, мене бісить, але терпимо, можливо для когось це критично

Достоинства:
    Ціна, вага, бездротова
    Недостатки:
    Люфт з коробки

Вітаємо! Дякуємо за вибір продукції HATOR.
      Якщо в процесі користування у вас виникають питання щодо роботи миші або окремих елементів, ви завжди можете звернутися до технічної підтримки на сайті hator.gg.

• Олександр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Користуюся тиждень. Для ігор це окремий кайф. Зручна і на довго вистачає заряду. Нічого не люфтить, сенсор працює гарно. Юзаю через передавач з ПК і через блютуз під'єдную до макбуку. Все працює, все чудово

Достоинства:
    Комфорт, софт, довго тримає заряд(в мене 5 днів)
    Недостатки:
    Час покаже

Вітаємо! Дякуємо Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Назар К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS. Цвет: Черный

Купив цю мишку, так як давно хотів собі безпровідну мишу. До цього в мене була мишка теж від HATOR Pulsar 2, але через деякий час з’явився дабл-клік. Вирішив купити цю, так як не бачив відгуків, де писали, що є дабл-клік. Надіюсь, що він у мене не з’явиться.

Достоинства:
    безпровідна
    Недостатки:
    не виявив
    • Продавец  WOWS

Добрий день! Дякуємо вам за відгук.

Приємного користування!

• Костя Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Брал мышку для ноута, что бы работать
    Ну сама мышка прикольная, но как в руке лежит нужно привыкнуть

• Анатолій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Привезли бистро, упаковка в хорошому стані, мишка працює ідеально

• Віктор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

В целом, удобная мышь. Жаль, не нашел применения кнопке за колесиком, всё не то. Но очень раздражает, что колесико очень низко посажено и находится вплотную к кнопкам мыши, поэтому нажимая на него, очень легко зацепить ПКМ. Да что там нажимая, даже просто прокручивая.

Вітаємо! Дякуємо Вам за вибір продукції HATOR.
      Якщо в процесі користування виникатимуть питання, ви завжди можете звернутися до технічної підтримки на сайті hator.gg.
      Бажаємо комфортного користування!

• Кирилл Л***

Класна миша рекомендую

Достоинства:
    Акумулятора хватає на 7 днів
    • Продавец  WOWS

Вітаємо! Ми вдячні вам за відгук.

• Олег Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Чудова миша. Брав для робочого ноутбука. Для ПК та ігор занадто легка, для мене, і замало додаткових кнопок. Трохи гучний клік, але не викликає дискомфорт. Колесо нормально працює, не шумить. Приємний матеріал, etc. Все дуже добре, дуже раджу.
    Окрема повага за кабель із перехідником Type-C/Type-A — дуже зручно.

Достоинства:
    Якість, дроти
    Недостатки:
    Не виявленно

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

До цього користувався Razer DeathAdder Essential і в неї були проблеми з колесом прокрутки, воно було занадто гучне. Ну і в мишки був мінімальний фунціонал. Але після переходу на HATOR Pulsar 3 враження дуже позитивні, починаючи з ергономіки і функціоналу. На даний момент все працює бездогано.

Достоинства:
    Прекрасна функціональність і якість за доступну ціну.
    Недостатки:
    Відсутні

• Костянтин Т***

Крисива. Легка. Світиться яскраво
    Працює добре. Програма зручна і не має руснявої. Різноваріативність підключення це .

Достоинства:
    Кнопку над колесом можна переназначати.

• Ілля Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Не міняється колір нижньої підсвітки, завжди світить зеленим

Вітаємо!
      Звертаємо увагу, що під час використання миші в дротовому режимі нижня світлодіодна лінія відображає статус заряджання акумулятора.
      Для зміни кольору та ефектів підсвітки необхідно використовувати мишу в бездротовому режимі. Задати бажані налаштування для підсвічування ви можете в програмному забезпеченні.
      Щоб отримувати більш оперативні відповіді та консультації, радимо звертатися до технічної підтримки на сайті hator.gg — із радістю допоможемо.

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Користуюся девайсами цієї компанії вже третій рік, до цього був перший пульсар (дротовий). Форм-фактор залишився тим самим, але зліва більше немає рельєфної вставки під боковими кнопками, на мій погляд вона була зайва. Колесо краще ніж у попередника, клік та прокрут тут більш жорсткі. Стосовно тривалості заряду нічого не можу сказати, але судячи зі швидкості його зменшення мені буде вистачати більше ніж на декілька днів активного використання. Софт як завжди зручний та функціональний, сенсор не зриває, якоїсь затримки в бездротовому режимі я не помітив.

Достоинства:
    Сенсор, форм-фактор, софт, приємна на дотик
    Недостатки:
    Наразі жодного не помітив

• Егор Э***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Интересно было испробовать эту мышь, уж слишком много вокруг неё шума и мнения не однозначны. Но после пары вечеров понял, что зря переживал. Мышь получилась удивительно удобной, лёгкая, быстрая и при этом не требует никаких танцев с настройками.
    В играх ведёт себя ровно и предсказуемо, чувствуется, что сенсор работает стабильно. Прицел не дергается, движения плавные, всё под контролем. Клики чёткие, с хорошим откликом, поэтому в напряжённые моменты не теряешь темп. Особенно порадовала автономность. Я играю почти каждый вечер, работаю днём, а заряжаю раз в две недели, если не реже.
    Если коротко - это отличная мышь, которая точно стоит своих денег и способна приятно удивить.

Достоинства:
    В целом мне всё понравилось
    Недостатки:
    Пока нет

• Роман К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купив, нарешты, геймерський девайс, бо хотів щось круте для стрілянок. Але після першої ж катки зрозумів, що вона залишиться в мене надовго. Миша дуже слухняна, ведеш приціл і він рухається точно так, як хочеш. Ніяких ривків, ніякої затримки, усе плавно та передбачувано. Кліки відчуваються різкими й чіткими, наче створені саме під ігри. Навіть у напружених моментах руки не втомлюються, бо вага мінімальна, а форма зручна. Ще й ковзає плавно, інколи здається, що граєш швидше, ніж зазвичай. Автономність не підкачала, я граю вечорами по кілька годин, і заряд практично не падає. Перемикання між пристроями моментальне, для ноутбука и пк - ідеальна комбінація.
    У підсумку отримав мишку, яка реально покращила мій геймплей. Нічого зайвого тільки комфорт і чіткість. І так, тепер я точно розумію, чому її хвалять.

Достоинства:
    Просто ідеальна мишка

• Виталий Ц***

Так само дивлюся в її бік, щоб купити, можете сказати скільки часу вона вже у вас, і що змінилося за цей час?

• Павел Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

По качеству все отлично, храмает эргономика. Форма самой мыши не очень удобная.

Достоинства:
    Качество изделия и сенсор
    Недостатки:
    Эргономика

Вітаємо!
      Дякуємо за вибір продукції HATOR.
      Зручність миші багато в чому залежить від індивідуального хвата та розміру долоні, тож розуміємо, що ергономіка може відчуватися по-різному в кожного користувача.
      Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Кирилл О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Цвет: Белый

Перший день, поки все норм, миша приємна (в мене варіант білого кольору). Купував для ноута, до його вже брав Pulsar 2 (дротова) для Основного ПК.
    Завантажуєте софт від Hator там налаштовуйте під себе. До речі бачив відгуки про колесо миші, на ньому теж можна міняти підсвічування або вимикати його.

Достоинства:
    Ціна та якість
    Недостатки:
    Поки не знайшов
    • Продавец  TutTehno

Дякуємо за відгук!

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Придбав після поради друга і не шкодую ні на хвилину. Вона легка, ніби її взагалі не тримаєш у руці, але при цьому відчувається дуже чітко. У шутерах реакція миттєва, сенсор працює ідеально, ні зависань, ні зсувів, усе плавно. Кліки точні, і що важливо, не буде того дратівливого подвійного натискання, як було на старій мишці.
    Ще окремий плюс автономність. Я граю багато, і навіть так заряд тримається тижнями. Підключення стабільне і через ресівер і через bluetooth, перемикається без мороки.
    Відчуття після переходу на неї як після апгрейду із звичайної миші на справжній геймерський девайс. Якщо коротко - швидка, надійна і просто приємна у використанні. Думаю залишуся з нею надовго.

Достоинства:
    Легка й точна

• Владислав В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мишка велика, в самий раз для моєї великої руки. Сенсор не зривається, колесо тихе (Не розумію чому в відгуках кажуть що гучне), самий клік гучнуватий, але норм (Хотілося б тихіше), збірка топ, нічого не скртпить.

Але є велике "АЛЕ"

Hator, будь ласка, найміть художника який зробить вам гарні стікери... Стікери які прийшли мені зроблені ШІ (Стікери з монстрами), це 100% ШІ (Очі поплили, сама розмальовка стікера один в один нейронка, та пози монстрів однотипні. Я обожнюю вашу продукцію, користуюсь клавіатурою Rockfall 3 TKL та нещодавно замовив цю мишку (В якій і були ці стікери). Трохи неприємні відчуття, що продукція гарної якості, а над такою маленькою та приємною дрібницею для користувача навіть незапарились, неприємно(

Достоинства:
    Збірка, сенсор, розмір, ціна
    Недостатки:
    Стікери зроблені за допомогою ШІ

Вітаємо!
      Дякуємо за ваш відгук і вибір продукції HATOR. Ми цінуємо зворотний зв’язок від користувачів, щоб удосконалювати наші пристрої та сервіс.
      Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Дмитро Г***

Каким образом стикеры влияют на на мышку? Вы еще спасибо должны сказать что они вам их вообще положили. То что вам они не нравятся не должно влиять на оценку самого девайса.

• Юлія

Коли немає до чого придратись, в хід йдуть стікери, ви ж їх замовляли а не мишку. Може Хатор повинні найняти не просто художника, а цілу команду, і розробити як мінімум 5 варіантів стікерів, і на рандом відправляти покупцям. Ну не прикалуйтесь, присати таке, за стікери які йдуть просто як бонус.

• Глеб Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Це мій новий улюблений інструмент у грі. З першого вечора зрозумів, що вона створена саме для таких, як я. Легка, точна і максимально слухняна. У шутерах реагує миттєво, приціл не плаває навіть при різких рухах. Кліки відчуваються чітко, ніби натискаєш тригер, приємно і швидко.
    Дуже сподобалося, що можна перемикатись між режимами. Вдома граю через донгл, а на ноуті працюю через блютуз, жодних лагів. Батарея живе довго, заряджаю раз у пару тижнів, і навіть під час гри можна користуватись проводом, якщо треба.
    За свої гроші це просто бомба. Миша виглядає стильно, не блищить дешевими елементами, і головне, дає відчуття контролю. Якщо шукаєте щось для ігор без компромісів, ця міша точно не підведе.

• Віта Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Гарна мишка. Всім задоволені!

• Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Краще взяти аналог кульсар ніж це колесо просто гидота як звук так і функціонал

Достоинства:
    Мишка топова але колесико все портить
    Недостатки:
    Дуже гучне колесико яке перестало працювати після двух місяців воно гучне так ще й просто критуться й не листає сторінку

Вітаємо! На дану модель діє гарантійний термін 24 місяці, для оперативного вирішення проблеми у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті HATOR.

• Марина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Вирішила купити бездротову мишку, бо постійно плутався провод. Взяла цю і чесно кажучи дуже задоволена. Вона легка, акуратно виглядає і зручно лежить у руці. Користуюся щодня і для роботи, і щоб подивитись фільми чи пограти в щось просте, все працює без проблем.
    Батарея тримає довго, я навіть забуваю, коли востаннє заряджала. Підключається легко, до ноутбука через usb прийомник або просто по блютус — все швидко й без зайвих налаштувань. Натискання відчуваються приємними, колесо теж зручне.
    Мені, як людині, яка не дуже розбирається в характеристиках, важливо одне щоб було якісно, просто і комфортно. І ця мишка саме така.

Достоинства:
    Зручна та легка

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мишка компактна, легка та дуже зручно лежить у руці, але колесо дуже гучне, воно неймовірно дратує під час прокручування.

Достоинства:
    Компактна, легка
    Недостатки:
    Колесо дуже гучне
  • Ілля
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Большая мышь. Симметричная, лёгкая. Клавиши тихие, колёсико ОЧЕНЬ громкое. Треск колёсика при вращении слышно из соседней комнаты. Мышью невозможно пользоваться.

Достоинства:
    Большая, лёгкая.
    Недостатки:
    Громкая.
  • Игорь С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Непогана миша, хоча вважаю, що ціна завищена, але такі реалії.
    В крупній долоні лежить зручно, дискомфорту нема. Всі кнопки працюють, перемикачі справні, кліки чіткі, без даблкліку чи міскліку. Колесико дійсно гучне, але в мене і в попередніх мишах точно такі колеса були, вже звик за багато років, дискомфорту не відчуваю.
    Як триматиме батарея - покаже час, бо ще не розряджав, але є кабель, вивів від системного блока на край стола і якщо що - можна швидко підключити для зарядки, тож буду вважати, що проблем з цим не виникне.
    В іграх не тестував, т.к. граю не часто і мало, не в пріоритеті.
    Попередня була Bloody j90s, яка вірою і правдою прослугувала 4 роки і досі справна, але зовнігшній вигляд вже залишає бажати кращого. Нова миша поки що відчувається, як достойна заміна.
    Взяв, бо в цій ціновій категорії важко знайти щось краще. З часом доповню відгук, поки що поставлю 5 балів авансом.

Вітаємо! Дякуємо Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR. Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Степан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Миша реально порадувала, спочатку думав, що це буде звичайна бюджетка, але ні відчувається як серйозна ігрова миша. Оптичні перемикачі працюють миттєво, кліки чіткі, без затримок і без натяку на даблклік. Сенсор стабільній, у шутерах під час різких рухів жодного разу не зривалося, мікроконтроль відчувається реально на рівні. Легкий корпус і великі глайди дають класне відчуття, миша буквально ковзає по килимку, але завжди слухняна.
    Автономність нормальна, заряджаю рідко, а граю часто. Плюс три режими підключення це зручно, з компом - донгл, а з ноутом - bluetooth, провід використовую тільки коли підзаряджаю.
    Мишка просто супер і ціна нормальна.

Достоинства:
    Ціна, якшсть
    Недостатки:
    Недоліків не знайшов

• Дмитро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Черный

Мишка прожила 4 місяці, а потім перестав працювати лезер, ні в коєму разі не беріть її.

Достоинства:
    Отклік швидкий, дизайн, можливість міняти швидкість
    Недостатки:
    Термін життя
  • Валерий Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Вообще покупал мышь для ноута, но попользовавшись решил оставить её как основную, тем более что к ноуту её тоже можно подключить по bluetooth)) B руке мышь сидит идеально, по ковру скользит как по льду. Заряда хватает надолго, за неделю активной работы ни разу не ловил низкий уровень. Клики чёткие, без люфтов, энкодер тихий. В шутерах ведёт себя предсказуемо — сенсор без срывов. В комплекте имеются дополнительные глайды, кабель мягкий, хорошего качества.
    Отличная мышь, как по мне, да ещё и за не большие деньги.