Отзывы покупателей о Клавиатура Gravastar Mercury K1 Pro Special Edition - Cyberpunk

Оценка пользователей 4.25/5
  • Юрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Geekon. Цвет: Черный

Заказывал клавиатуру 7 месяцев назад, даю частный отзыв, спустя 6 месяцев перестал работать экранчик, сейчас клавиатура практически всегда на зарядке, по началу держала хорошо, до 2-х недель мне кажется, сейчас же она садится каждый день, учитываю цену мне казалось она прослужит дольше

Достоинства:
    Дизайн, тайпинг
    Недостатки:
    Экранчик потух, быстро садится
  • Михайло Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLICIUM. Цвет: Серый. Раскладка: Английская

Моя особиста оцінка цій клавіатурі:
    Вигляд - 8/10, саме ніжки зацікавили мене, так як раніше я такого ніде не бачив, але сама реалізація мене дуже приємно здивувала, вигляд нереальний та кейкапи теж гарно оформлені.
    Звук - 10/10, так, вона не тиха, але можна замінити світчі та сам звук у неї дуже приємний
    Матеріали - 9/10 - приємна на дотик, не катається по столу, метал холодний та дуже гарно підсвічується підсвіткою всередині
    Додаткові плюшки: перемикач гучності прямо на клавіатурі, якісно зроблений без люфтів та косяків
    Маленький «екранчик» біля стрілочок теж виглядає стильно, в ньому світиться лого компанії що додає футуризму та відчуття що маєш преміум клавіатуру (не знаю чи можливо міняти там зображення)
    Додатково кладуть підставку для кісті, дуже зручна та справді руці стає легше

Чи варто брати?
    Так, варто, свої гроші вона відпрацювала приємними емоціями та задоволенням від використання, ціна повністю відповідає якості

Достоинства:
    Вигляд, звук та матеріали на високому рівні
  • Валентин К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLICIUM. Цвет: Серый. Раскладка: Английская

Клава 10/10, звук, качество, топ комплектация, доп. коврик в комплекте. Понятное дело такую клавиатуру не каждый сможет себе позволить, но все же, она действительно стоит своих денег.

Достоинства:
    Звук, качество, подсветка и дизайн
  • Тарас
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLICIUM. Цвет: Черный. Раскладка: Английская

Дякую цьому магазину за таку неймовірну річь!

Достоинства:
    Виглядає неймовірно!
    • Денис К***

У мене варіант Cyberpunk. Краща клава в світі. Привіз сам із США - перша в Україні)) але кейкапи поставив би жовто-блакинті ..