- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: KUNDO
Все супер! Працює без нарікання!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що плита працює без нарікань і ви задоволені покупкою.
Бажаємо зручного та безпечного користування!
- тамара к***Отзыв от покупателя. Продавец: KUNDO
Вы прислали горелку без пьезозажигания.
Обещали исправить положение, поменять или подчинить
Прошла нелеля а я все жду что вы выполните свое обещание- Продавец KUNDO
Доброго дня, ми Вам написали щоб Ви повертали 31 числа, поки не отримували зворотньої відповіді із ТТН повернення
- Данило С***Отзыв от покупателя. Продавец: KUNDO
Чудово працює
Дякуємо за Ваш відгук!
Раді, що плита чудово працює та виправдала Ваші очікування.
Бажаємо приємного та безпечного користування!
- тамара к***Отзыв от покупателя. Продавец: KUNDO
Дуже не задоволена.
Пьєзозапалення не має
Треба сірники або запальничка- Достоинства:
- Недостатки:
- Немає пьезозапальнички
- Продавец KUNDO
Дякуємо за ваш відгук.
Нам прикро, що у вас виникло таке враження від товару. Повідомляємо, що дана модель оснащена системою п’єзозапалювання.
Якщо п’єзозапалювання не спрацьовує, це може бути пов’язано з транспортуванням або виробничим дефектом.
Будь ласка, зверніться до нас у приватні повідомлення магазину — ми перевіримо ситуацію та запропонуємо заміну або інше гарантійне рішення.
Перепрошуємо за незручності та дякуємо за зворотний зв’язок.
- Микита П***Отзыв от покупателя. Продавец: Pont
Дуже цікаво, вказано "jiham", а приходить "HappyHome", ви хоч фото змініть щоб людей в оману не вводити
- Недостатки:
- товар не відповідає опису
- Катерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KUNDO
Крива поверхня, не закривається там де має бути балон
- Продавец KUNDO
Дякуємо за зворотний зв’язок. Нам прикро, що товар не виправдав очікувань. Якщо поверхня деформована або балон фіксується некоректно — це може бути виробничий дефект. Будь ласка, зверніться до нас через повідомлення в замовленні, ми допоможемо з обміном або поверненням згідно з правилами майданчика.
- Леонід У***Отзыв от покупателя. Продавец: KUNDO
Гарна
- Продавец KUNDO
Леоніде, дякуємо за Ваш відгук!
Раді, що плита Вам сподобалася. Гарного користування та будемо раді Вашим новим замовленням!
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: СпецШланг
Загорілась місце для кріплення балона. Нікому не рекомендую
- Продавец СпецШланг
Доброго вечора не всі балони підходять для даної плитки тому треба вміти нею користуватися
- Натали П***Отзыв от покупателя. Продавец: UrbanDreams
Все працює, є кілька нюансів.
Сама горілка встановлена трохи криво, але це не заважає функціонувати нормально.
Інструкція лише на англійській, тому прийшлось заморочитися з перекладом, щоб зрозуміти правила користування, і як взагалі плитку включити. Дуже хотілося б, аби продавець додавав роздруковану інструкцію з перекладом.
Щоб спрацював п'єзо розжиг, треба ручку покрутити вниз з зусиллям,поки не почуєте, що клацнуло. Боялись, щоб не зламати, а ручка крутиться трохи туго.
Попри все це, дуже виручає у години відключення світла.- Достоинства:
- Виручає, коли немає світла, легка, зручно користуватись, п'єзо запалювання, невеликі балони
- Недостатки:
- Криво встановлена горілка, інструкція користування без перекладу, туго крутиться ручка вмикання газу.
- Продавец UrbanDreams
Дякуємо за відгук :)
- Антон К***Отзыв от покупателя. Продавец: СпецШланг
Чудова плита. За 2 місяці користування проблем не було. Продавець ввічливий, відповів про балони.
- Достоинства:
- Підходять балони різної довжини. Зручно транспортувати
- Недостатки:
- Не все стає на плитку: ковшик не зміг стати
- Продавец СпецШланг
Спасибо за отзыв.
- Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: СпецШланг
добра пліта, багато ще не користувались, але коли пробував, все було чьотко. Наскільки я зрозумів по відгукам, треба брати балончікі котрі нормально встають, не можна залишати балончік затиснутий коли не використовуєшь. Це звичайні речі безпеки.
- Достоинства:
- як пеовноціна пліта, є штуцер для підключення великого балону
- Недостатки:
- ціна заоблачна зараз, але це таке, ринок
- Продавец СпецШланг
спасибо за отзыв
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: СпецШланг
Дуже небезпечна річ. Кілька разів при роботі плити загорався сам балончик з газом, тепер коли щось вариться, стою над плитою і боюся, що загориться балончик. Ці плити - таке собі, непевна річ.
- Продавец СпецШланг
Рекомендую вам покупать баллоны у тех людей у которых вы покупаете плиту не обязательно у меня ) баллончики на рынке разные и по этому происходят вот такие моменты.
- Людмила М***
Я балони замовляла на Розетці, тут же. Проблема не в балонах, а в плиті, тому що балон пропускає газ через погану фіксацію з плитою, потім загорається. Після таких загорянь уже плита сама не запалює газ, щось там не працює. Плита вогненебезпечна, на жаль.
- Продавец СпецШланг
Доброе утро. Я готов Вам подарить баллон правильной длины и Вы увидите что плита тут не причем). Я уже давно занимаюсь плитами 95 % проблем это баллоны разных размеров. И оставите баллон себе как пример и будите покупать только такие.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: KOTLIAR
Товар соответствует описанию, отличное горение, доставка быстрая
- Достоинства:
- Хорошая горелка
- Недостатки:
- Петля чемодана поломалась при втором открытии, брак литья пластика
- Віталій О***Отзыв от покупателя. Продавец: KOTLIAR
Все добре, працює. Горілка дійсно керамічна