Заряджаємо на навчання

Отзывы покупателей о Детская ванночка складная с подушкой, термометром Hanert KinderBad Pink

Оценка пользователей 4.91/5
  • Анна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ForBabies. Цвет: Серый

Все добре,тільки термометр не працює.

• Продавец  ForBabies

Дякуємо за відгук! Раді, що Ви залишились задоволені товаром.
      З приводу термометра - швидше всього, причиною може бути те, що у ньому могли розрядитись батарейки, оскільки вони є тестовими. Рекомендуємо спробувати їх замінити.

• Инга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ForBabies. Цвет: Серый

Все супер, дякую. Доставка швидка.

• Продавец  ForBabies

Дякуємо за відгук! Раді чути, що Ви залишились задоволені товаром та нашим обслуговуванням. Бажаємо комфортного користування покупкою та чекаємо на нові замовлення!

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ForBabies. Цвет: Серый

Заказала ванночку 1 июня, сейчас 30, термометр сегодня уже не работает. Хорошо, что есть запасной градусник для купания(

Достоинства:
    Легкость, компактность.
    Недостатки:
    Термометр покинул нас)
    • Продавец  ForBabies

Дякуємо за відгук і за те, що відзначили якість ванночки!
      Нам дуже шкода, що виникла ситуація з термометром і це зіпсувало враження від користування. У більшості випадків причина може бути доволі простою - у термометрі могли розрядитись батарейки, оскільки вони є тестовими. Рекомендуємо спробувати їх замінити.

• Наталя
    Отзыв от покупателя. Продавец: ForBabies. Цвет: Серый

Ванночка чудова. Термометр працює. Подушка зручна. На купання витрачаємо приблизно 12л води.

Достоинства:
    Зручна, компактна, вбудований термометр, подушка в комплекті
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  ForBabies

Дякуємо Вам за відгук!
      Раді чути, що ванночка виявилася зручною у використанні. Також дякуємо, що поділилися досвідом щодо витрати води -ця інформація буде корисною для інших батьків.
      Бажаємо Вашому малюку приємних та комфортних купань!

• Юлія К***

Супер-ванночка!
    Температура зівпадає /переміряла іншим термометром/
    Особливо крутий матрасик, зробив купання легким

Достоинства:
    Легка, складається, матрасик!
    Недостатки:
    Ніжки важко прикріпити, але можна обійтися і без них
    • Продавец  ForBabies

Юліє, дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! Дуже раді, що ванночка сподобалася, а матрацик зробив купання комфортнішим для малюка. Приємного користування!

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ForBabies. Цвет: Серый

Класна ванночка) але замовляла зі смарт підпискою, безкоштовна доставка. Не знаю яким чином зробили переадресацію, що доставка вийшла платною((

Дякуємо за відгук!
      Нам дуже приємно, що ванночка Вам сподобалась. Хочемо уточнити щодо доставки: на жаль, наші товари наразі не підключені до програми Смарт-підписки, тому безкоштовна доставка за цією підпискою на них не поширюється. Саме тому вартість доставки була нарахована перевізником.
      Дякуємо за розуміння та будемо раді Вашим наступним замовленням!

• Олена Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Calabuga. Цвет: Серый

Товар надійшов швидко. Ванночка зручна в використанні. Завдяки матрасику дуже зручно купати новонародженого.

Достоинства:
    Все сподобалось
    Недостатки:
    Не знайдено
    • Продавец  Calabuga

Олено, дякуємо за зворотній звʼязок. Раді чути, що ванночка виправдала Ваші очікування та виявилася зручною у користуванні. Звертайтеся до нас ще!

• Микола З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ForBabies. Цвет: Серый

Дуже зручна ваночка, швидка доставка

Достоинства:
    Подушка, термометр
    • Продавец  ForBabies

Дякуємо за зворотній зв'язок! Нехай ванночка слугує та приносить задоволення Вашому малюку!)

• Володимир Д***
  • Анастасія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Calabuga. Цвет: Серый

Чудова ванночка. Гарно виглядає. Зручно зі встроєним термометром. Не треба купувати окремо. Перше купання малюка зайшло на ура.

Достоинства:
    Термометр
    • Продавец  Calabuga

Анастасіє, дякуємо Вам за такий приємний та детальний відгук!

• Аліна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ForBabies. Цвет: Серый

Дуже дякую за ванночку , все приїхало ціле

• Продавец  ForBabies

Аліно, дякуємо за Ваш відгук! Нехай ванночка слугує та приносить задоволення Вашому малюку!)