Отзывы покупателей о Лубрикант гель анальный на водной основе интимная смазка для анального секса секс игрушек комфортное скольжение десенсибилизирующий расслабляющий увлажняющий для чувствительной кожи без вкуса запаха цвета совместим с презервативами 200 мл Just Glide Anal

Оценка пользователей 4.87/5
  • Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now

Чудово зволожує та не викликає жодного дискомфорту.

• Борис М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now

Користуюсь цією змазкою для анального контакту та використання зі секс-іграшками. Вона комфортно ковзає, не викликає подразнень навіть при чутливій шкірі, що для мене дуже важливо. Відсутність смаку і запаху робить використання максимально нейтральним і практичним.Ефект розслаблення від трав’яного комплексу також помітний, що робить процес більш комфортним. Змазка добре поєднується з презервативами і не залишає липкості, економно витрачається, що є додатковим плюсом у повсякденному застосуванні

• Іван Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now

Сам лубрикант непоганий! Алє має єфект зігріву що дуже не подобається, а ще короткий термін придатності!

Достоинства:
    Ціна за об'єм!
    Недостатки:
    Єфект зігріву, термін придатності!
  • Олеся Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now

Легко наноситься, не викликає дискомфорту, підходить для чутливої шкіри.

Недостатки:
    Не виявили
  • Валентина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now

Зараз використовую цей гель для різних експериментів і можу сказати що він дійсно допомагає розслабитись і комфортно відчувати себе під час процесу. Не залишає липкості і не має запаху що дуже зручно коли ти хочеш фокусуватись на моменті. Для чутливої шкіри це справжній плюс, адже ніяких подразнень. Ідеально підходить як з іграшками так і з захистом, це полегшує всі моменти і додає впевненості.

Достоинства:
    ідеальне співвідношення ціна-якість
    Недостатки:
    не виявлено
  • Мирослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now

До придбання гелю інколи відчуття були неприємні, але завдяки цій покупці все проходить гладко, відчуття неперевершені)
    Користуємося з другом уже 2 тижні і повністю задоволені. Рекомендую!

Достоинства:
    Не викликає подразнення шкіри, зменшує тертя під час контакту
  • Валерия И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now

Ковзає так, що навіть уявити не можна краще.

Достоинства:
    Не липкий
  • Діана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now

Товар цілком норм, користуюся без проблем.

• Владимир В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now

Я користуюсь цим гелем для анального контакту і помічаю, що він добре зволожує та не викликає дискомфорту навіть на чутливій шкірі. Легкий аромат майже непомітний, що додає приємних відчуттів, а ковзання справді комфортне і тривале. Зручно, що гель легко змивається і не липне, також він сумісний з презервативами та різними секс-іграшками без проблем. Для мене це практичний вибір, який дійсно допомагає знизити напругу у зоні контакту.

• Юлій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now

Добре зволожує і не викликає дискомфорту.

• Єлизавета М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now

Гель зачотний, не липне, шкіра не дратує, спокійно можна юзать з презервативами. Комфортне ковзання дуже помагає, рекомендую всім, хто ценить зручність.

• Артем М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now

Ну реально классный гель, скользит супер мягко и не липнет вообще, для анала прям топчик, кожа после него нормально отдыхает и не жжёт, рекомендую пробовать!

• Костянтин К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now

Цей гель виправдовує очікування навіть найвибагливішого користувача. Легке ковзання без липкості дозволяє зосередитись на комфорті, а розслаблюючий ефект додає відчуття природності. Приємно, що він нейтральний і не створює зайвих запахів чи смаків, що робить використання максимально зручним і ненав’язливим.

• Марк К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now

Скользит шикарно, но кожа остаётся спокойной и довольной.

• Михайло М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now

Работает как надо, все четко и удобно.