- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now
Чудово зволожує та не викликає жодного дискомфорту.
- Борис М***Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now
Користуюсь цією змазкою для анального контакту та використання зі секс-іграшками. Вона комфортно ковзає, не викликає подразнень навіть при чутливій шкірі, що для мене дуже важливо. Відсутність смаку і запаху робить використання максимально нейтральним і практичним.Ефект розслаблення від трав’яного комплексу також помітний, що робить процес більш комфортним. Змазка добре поєднується з презервативами і не залишає липкості, економно витрачається, що є додатковим плюсом у повсякденному застосуванні
- Іван Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now
Сам лубрикант непоганий! Алє має єфект зігріву що дуже не подобається, а ще короткий термін придатності!
- Достоинства:
- Ціна за об'єм!
- Недостатки:
- Єфект зігріву, термін придатності!
- Олеся Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now
Легко наноситься, не викликає дискомфорту, підходить для чутливої шкіри.
- Недостатки:
- Не виявили
- Валентина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now
Зараз використовую цей гель для різних експериментів і можу сказати що він дійсно допомагає розслабитись і комфортно відчувати себе під час процесу. Не залишає липкості і не має запаху що дуже зручно коли ти хочеш фокусуватись на моменті. Для чутливої шкіри це справжній плюс, адже ніяких подразнень. Ідеально підходить як з іграшками так і з захистом, це полегшує всі моменти і додає впевненості.
- Достоинства:
- ідеальне співвідношення ціна-якість
- Недостатки:
- не виявлено
- МирославОтзыв от покупателя. Продавец: Make it now
До придбання гелю інколи відчуття були неприємні, але завдяки цій покупці все проходить гладко, відчуття неперевершені)
Користуємося з другом уже 2 тижні і повністю задоволені. Рекомендую!- Достоинства:
- Не викликає подразнення шкіри, зменшує тертя під час контакту
- Валерия И***Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now
Ковзає так, що навіть уявити не можна краще.
- Достоинства:
- Не липкий
- Недостатки:
- Діана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now
Товар цілком норм, користуюся без проблем.
- Владимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now
Я користуюсь цим гелем для анального контакту і помічаю, що він добре зволожує та не викликає дискомфорту навіть на чутливій шкірі. Легкий аромат майже непомітний, що додає приємних відчуттів, а ковзання справді комфортне і тривале. Зручно, що гель легко змивається і не липне, також він сумісний з презервативами та різними секс-іграшками без проблем. Для мене це практичний вибір, який дійсно допомагає знизити напругу у зоні контакту.
- Юлій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now
Добре зволожує і не викликає дискомфорту.
- Єлизавета М***Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now
Гель зачотний, не липне, шкіра не дратує, спокійно можна юзать з презервативами. Комфортне ковзання дуже помагає, рекомендую всім, хто ценить зручність.
- Артем М***Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now
Ну реально классный гель, скользит супер мягко и не липнет вообще, для анала прям топчик, кожа после него нормально отдыхает и не жжёт, рекомендую пробовать!
- Костянтин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now
Цей гель виправдовує очікування навіть найвибагливішого користувача. Легке ковзання без липкості дозволяє зосередитись на комфорті, а розслаблюючий ефект додає відчуття природності. Приємно, що він нейтральний і не створює зайвих запахів чи смаків, що робить використання максимально зручним і ненав’язливим.
- Марк К***Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now
Скользит шикарно, но кожа остаётся спокойной и довольной.
- Михайло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Make it now
Работает как надо, все четко и удобно.