- Катерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA. Размер: One Size. Цвет: Синий
Тепла, зручна, прємна на дотик.
Тонка, на фото виглядає більш об'ємно, ніж насправді.
Якість на 3 з 5.
Думала буде довша. При зрості 168 см довжина до середини стегна.- Достоинства:
- тепла
- Недостатки:
- короткувата
Доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук!
- Юлія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: One Size. Цвет: Синий
Толстовка сподобалась. Тепла, красивий колір, гарний розмір.
- Достоинства:
- Тепла, гарно виглядає
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені якістю нашого сервісу. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, ви знайдете для себе багато корисного та цікавого. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: One Size. Цвет: Синий
Отличные толстовки! Тонкие, легкие, теплые. Красные приехали в вакууме, синие нет, поэтому ясно, почему на некоторых фото толстовки очень мятые - из-за вакуумной упаковки.
- Достоинства:
- Тёплые и лёгкие
- Продавец FlashShop
- Вероніка К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: One Size. Цвет: Синий
Все класно, тепло та якісно, зручно)
Брали 41 штуку на подарунок - всі чітко і добре.
Рекомендую)
Синій колір топ!- Достоинства:
- Відповідно опису
- Недостатки:
- Відсутні.
- Продавец FlashShop
- Наталья Л***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: One Size. Цвет: Синий
Покупала в подарок.
Расстроилась тем, что в реальности не такой худи,как на фото. Ожидала более объемный и толще. За несоответствие фото и действительности снизила бы оценку,но не буду, так как оперативно отправили. За это большое спасибо))).
По функциональности: именинник сказал, что тепло.- Достоинства:
- Цена, тепло, оперативность
- Недостатки:
- Немного не соответствует фото на сайте
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: KWAINA. Размер: One Size. Цвет: Синий
После того как достали товар из упаковки, подумал, наверное ерунда, т.к. выглядит толстовка тоньше чем на фото. Но к удивлению в ней реально тепло! Жена очень довольна. Рекомендую.
- Достоинства:
- Тепло
Доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук!
- Кирило Д***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: One Size. Цвет: Синий
Все дуже добре.
- Продавец FlashShop
- Елена У***Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA. Размер: One Size. Цвет: Синий
Дуже сподобалась
Доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук!
- Світлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: One Size. Цвет: Синий
Дуже сподобалося донечці.
- Продавец FlashShop
Добрий день! Щиро дякуємо вам за чудовий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що знайдете для себе багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба та чудового настрою!
- Олексій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: One Size. Цвет: Синий
Обіцяли що приїде через 4 дні,а приїхало через
Замовляв нп,доставка безкоштовна виявилась що приємно)
Брав на подарунок.З перших дотиків до тіла відчуваєш тепло.
Цитата від дружини:
-Воно хоч і тоненьке,але дуже тепле!
В комплекті з цим і мені прилетів подаруночок
Дякую!
Зріст у мене 179 см.Мені в цей халат трішки вище колін.- Достоинства:
- Зігріває миттєво.Дуже м'який.
- Недостатки:
- При першій примірці залишає після себе кольорові катишки,але це до першого прання
- Продавец FlashShop
Добрий день! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Наталія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: One Size. Цвет: Синий
Пушка! Очень довольная! Тепло и уютно
- Продавец FlashShop
- Евгений В***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Размер: One Size. Цвет: Синий
Классная.
- Продавец FlashShop
Добрий день, Євгене! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA. Размер: One Size. Цвет: Синий
Тепла і приємна на відчуття
- Достоинства:
- Тепла і м'яка
Доброго дня! Щиро вдячні Вам за відгук!
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KWAINA. Размер: One Size. Цвет: Синий
- ДіанаОтзыв от покупателя. Продавец: KWAINA. Размер: One Size. Цвет: Синий
брала на подарунки на новий рік, отримувачі задоволені
м'які та тепліСоответствие размерной сетке
Доброго дня! Щиро вдячні Вам за відгук!
- Артур С***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: One Size. Цвет: Синий
Дуже сподобався плед-халат! Легенький,теплий,ніжний та дуже зручний. Дякую
- Достоинства:
- Зручний,легкий,та комфортний
- Недостатки:
- Максим Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: One Size. Цвет: Синий
Чудовий халат, дуже теплий та м'який
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Не виявив
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: One Size. Цвет: Синий
Швидко доставили. Якість хороша, приємний на дотик, син задоволений. На розмір XL трохи малуватий , впритик.
- ГалинаОтзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: One Size. Цвет: Синий
На холодний період саме те та й ціна непогана. Уважно відслідковуйте розміри, щоб не помилитись - бо на високих дівчат може бути короткувате :)
- Достоинства:
- тепленька, м'якенька
Соответствует
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: One Size. Цвет: Синий
Приємний на дотик, швидка доставка
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: One Size. Цвет: Синий
Доставили быстро. Ожидал что качество будет хуже, но был приятно удивлен.
- Достоинства:
- Легкий, приятная на ощупь ткань.
Соответствует
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: One Size. Цвет: Синий
Теплий, приємний на дотик, легкий і зручний.
- Достоинства:
- Теплий, приємний на дотик, легкий і зручний.
- Леонід Р***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: One Size. Цвет: Синий
Отличный товар. Спасибо.
- Поліна З***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: One Size. Цвет: Синий
Достатньо швидко відправили, по довжині пішли якраз, хутро приємне на дотик, широкий. Продавець був на зв'язку, окреме дякую.)
- Достоинства:
- Ціна, клієнт орієнтація.
- Недостатки:
- Гадала хутро буде більш плотним, кофта була пом'ята дуже. Але тепло в ньому все одно.
- Інна К***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: One Size. Цвет: Синий
Все сподобалось, швидка доставка, худі тепле і м'яке.
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: One Size. Цвет: Синий
Дуже теплий та прикольний домашній худі, підійшов ідеально. Дружина залишилась задоволена. Швидка доставка, все супер. Дуже дякуємо
- Достоинства:
- Теплий, мʼякий до тіла, оверсайз, якісна тканина
- Недостатки:
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: One Size. Цвет: Синий
- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: One Size. Цвет: Синий
Швидко відправили, худі тепле, приємне на дотик, розмір досить великий, зручно для зими або періодів з відключеннями світла
Соответствует
- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: One Size. Цвет: Синий
Гарний плед-халат подивлюсь який буде після прання
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: One Size. Цвет: Синий
худи плед, теплый, цвет хороший
- Достоинства:
- теплый, двойной, сочетание синего и белого
- Недостатки:
- нет разрезов по бокам, смотрюсь в нем , как клуша
- Любов С***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: One Size. Цвет: Синий
Гарний плед- халат
- Достоинства:
- Ірина О***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: One Size. Цвет: Синий
Чудове худі! Тепле і зручне. Незважаючи на розмір One size, виглядає дууууже охайно. Однозначно РЕКОМЕНДУЮ!!!
Окрема подяка продавцю за швидку доставку і увагу. Вперше після покупки мені зателефонували і поцікавились чи сподобався мені товар. Дякую! GETLUX так тримати!!!- Достоинства:
- тепле і зручне
- Недостатки:
- відсутні
Соответствует
- Оксана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: One Size. Цвет: Синий
Доставили швидко
Замовляла на випадок відключень опалення
Надіюсь свою функцію виконає- Достоинства:
- Теплий
- Недостатки:
- Синтетика 100%, трохи неприємний запах
сподіваюсь після прання пройде
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: One Size. Цвет: Синий
Швидка даставка. Плед дуже теплий, мякий, охайний.
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: One Size. Цвет: Синий
Класна річ. Дуже зручно, тепло та такий м'який. Дякую магазину за замовлення. Замовила ще один на подарунок
- Достоинства:
- Зручно, комфортно, тепло
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Размер: One Size. Цвет: Синий
Даже теплий та м'який